Cum sa am internet la tara

Cum sa am internet la tara | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

"tara"mea nu este chiar rupta de lume este cam la 30 km. de Bucuresti,au si cablu, dar eu nu stau acolo decat max.3 luni pe an.
daca poate cineva sa-mi recomande o solutie convenabila ca pret si pt.un interval scurt de timp, i-as fi recunoscatoare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Nu stiu precis pentru ca nu am mai fost in tara de aproximativ 3 ani ..dar noi avem o casa apoape de Bucuresti ..mama intra de acolo pe net.
Nu avem telefon fix,deci nu poate fi vb de Adsl sau Dial-Up ( dar ar putea si asta fi o solutie ptr tine) ... l-am intrebat chiar zilele trecute pe fiul meu cum intra mama pe net si mi*a raspuns ca de la Electrica( ?!?!?!?! )...nu am gasit nimic pe net legat de Electrica ,dar am gasit asta :

http://www.p4c.philips.com/files/s/syk5600_00/syk5600_00_pss_ron.pdf

http://www.digisoc.com/

o sa il intreb maine pe fratele meu si revin cu date ...Aaa mai aveam niste amici care din creierul muntilor intrau cu Zapp .Cred ca ai multeee alternative .

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

firma de cablu tv care e in zona s-ar putea sa iti fie de ajutor.
eu stiu pe cineva-tot la 30 km de bucuresti care are internet-o sa intreb detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Intreaba la romtelecom daca in zona ta au clicknet. Stiu pe cineva care sta la tara si are, si e tot cam la distanta asta de buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

modem zapp; merge destul de bine
si noi tot zapp folosim la tara din pipera[:P] ca inca nu au bagat fibra uratii

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput