Ati patit asa ceva?

Ati patit asa ceva? | Autor: doinabita

Link direct la acest mesaj

Ieri ne-am intors din China, de la operatie.Baiatul meu foloseste un scaun pentru persoane cu handicap electric.Bun...la Beijing l-am predat la bagaje, inpreuna cu bateriile, care sunt puse pe un gratar special al carutului.Bun...au pus carutul, strans, perna cu silicon intr-un sac mare de al lor, l-au etichetat...bateriile cu gratarul la fel, l-au etichetat...la Bucuresti...nu a ajuns...Am facut reclamatie...asteptam...dar daca nu vine???A patit cineva asa ceva?sa nu mai vina de loc?Caci un geamantam e una...dar carutul...nu pot cumpara peste noapte altul.Sunt chiar nelinistita!in situatia in care nu ar veni, nu as sti unde sa ma adresez.Am venit cu BRITISH AIRWAYS.

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Doina, si noi am zburat anul trecut cu British si nu ne-au ajuns la Bucuresti scaunele de masina ale copiilor.

Dupa ce am completat in aeroport reclamatia respectiva noi am plecat acasa cu speranta ca vor aunge si scaunele cu alt zbor si ca ni le vor trimite acasa, la Vaslui.

Din 2 scaunele a ajuns unul singur, iar cel de-al doilea nici nu l-am mai vazut. Noi ne-am lasat pagubasi fiind era vb doar de vreo 30$, dar banuiesc ca in cazul in care scaunul vostru nu ajunge ar trebui sa va despagubeasca cineva. Cine???? e grea intrebare pentru ca de obicei dau vina unii pe altii. In principiu cred ca cei de la British sunt responsabili direct fata de voi.

Eu va doresc bafta si sa dea Domnu sa ajunga scuanul cu alt zbor.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Incearca sa vorbesti cu ei sa iti plateasca costurile de inchiriat unul pina ajunge caruciorul. Liniile aeriene sint obligate prin lege sa plateasca lucrurile care trebuiesc inlocuite din bagajele pierdute din vina lor. De ex iti poti cumpara haine, cosmeticale,..etc daca iti pierde bagajul exista o suma limita pe zi. Vorbeste cu ei care e suma limita ptr inlocuirea temporara a unui carucior si pastreaza neaparat bonurile,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

http://www.evz.ro/article.php?artid=317622

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Au obligatia sa iti plateasca despagubiri.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Doina ...uite daca ai numarul bagajului pierdut in speta carutul il poti cauta aici http://www.worldtracer.aero/filedsp/ba.htm

la fel poti face reclamatie la BA( compania mama ) online http://www.britishairways.com/travel/webforms/public/en_ro?eId=120001&wfpId=baggage_delayed

Cam tot ce se poate despre bagaje pierdute la Ba ...uite aici http://www.britishairways.com/travel/baggen/public/en_ro

Mult succes , nervi putini si cat mai repede sa se rezolve ... Doamne Ajuta si multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanatate !!!

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Doina, imi pare rau pentru cele intamplate!
Anul trecut am patit-o si noi cu british airways...dar dupa ce am facut reclamatie in aeroport ne-au spus sa asteptat 2 zile sa ajunga si bagajele
AU AJUNS in final direct la usa acasa!!!

sper ca totul sa termine cu bine si la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, am pastrat numarul bagajelor pierdute.Carut nu le-am cerut sa ne inchirieze caci avem unul obisnuit acasa dar...pe care Dan nu poate sa il folosesca caci nu poate sa impinga la el...o sa il caut pe linkurile de la voi...dar daca Doamne fereste l-au pierdut...chiar nu stiu ce vom face...una ca e scump...a doilea...nu ne permitem sa cumparam altul...chiar am emotii mari...e foarte necesar lui Dan!!!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cere-le sa iti plateasca inchirierea caruciorului pana cand ajunge al vostru.
Ai mei au avut probleme cu Alitalia. Le-au ajuns bagajele dupa vreo 5-6 zile, dar au ajuns. In tot timpul asta au primit o suma de bani zilnic pentru a-si cumpara haine, lucruri necesare, periuta de dinti, pasta, sapun.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si eu spun la fel, sa le faci reclamatie si sa ceri bani sa te ajute pana ajunge scaunul, si daca nu ajunge sunt obligati sa iti plateasca scaunul.

Lui sotul i-au pierdut o geanta cu multe chesti, i-au fost platite 99% din valoarea lor. Aceeas companie ca si cea cu care ai zburat tu a pierdut si geanta lui.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Gabriela, cum sa fac???caci iti pui la bagaje un lucru...care este pentru Dan "picioarele"lui ...si ....iar daca l-au pierdut...noi nu am putea sa il cumparam in ani de zile...e prima noastra iesire cu avionul...dar nu am de gand sa ii las asa!!!!Incerc sa ma adun...dar am o presimtire ...stii ???al 7 -lea simt al nostru , al femeilor...si nu e buna!!!!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput