Ati patit asa ceva?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Lemoni spune:
Daca ai asigurare normal iti platesc o suma de bani sa iti cumperi strictul necesar asa cum spun fetele altfel dumnezeu cu mila.
Situatia ta Doina este mult mai complicata , in primul rand nu ma indoiesc ca scaunul nu v-a ajunge la tine , dar daca doamne fereste nu ajunge atunci poti sa faci reclamatie cu hartiile necesare sunt sigura ca vei primi despagubire.
Succes mult si sanatate maxima.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabbriela spune:
ai asigurat bagajul? daca da, iti vor da bani pe el dupa aproximativ o luna.. cam asa a durat la noi.
insista mult la ei... telefonic si in persoana daca se poate
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
doinabita spune:
Lemoni, astept sa se faca ziua si ii sun...caci nu mi se pare normal ca Dan sa nu poata sa se miste ....eu nu vreau despagubiri...vreau carutul!!!!o sa le mai explic o data ce inseamna pentru Dan...sper sa inteleaga, caci cei de la bagaje piedute mi-au zis cam asa...ce nu poate sa stea in pat pana ii gasim carutul???si asa este paralizat...iar asta m-a enervat la culme...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
Gabbriela spune:
of Doamne oameni astaia sunt teribili de rautaciosi
nu ai dovezi ca au zis asa ceva... Ce belea le-as trage eu...
trebuie sa insisti mult si totusi sunt buni banii decat nimic... poate vei primi destui bani sa inlocuiesti scaunul.
quote:
Originally posted by doinabita
Lemoni, astept sa se faca ziua si ii sun...caci nu mi se pare normal ca Dan sa nu poata sa se miste ....eu nu vreau despagubiri...vreau carutul!!!!o sa le mai explic o data ce inseamna pentru Dan...sper sa inteleaga, caci cei de la bagaje piedute mi-au zis cam asa...ce nu poate sa stea in pat pana ii gasim carutul???si asa este paralizat...iar asta m-a enervat la culme...
Redati-mi viata!
Sanatate si numai bine
![](floare.gif)
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
![](foto.gif)
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
doinabita spune:
Gabriela, bagajul nu l-am asigurat...ca nu am stiut de asta...acum chiar ca mi se face frica....offffffffffff si la telefon raspund dupa ora 10, ora Roamaniei...
Redati-mi viata!
Gabbriela spune:
ai platit biletul cu bani lichizi? nu raspunde daca nu vrei
anumite credit carduri au asigurare din oficiu la bagaje... american expres de exemplu...
offf sper sa recuperezi scaunul.. spunele ca in momentul in care il gaseste decat sa il trimita ei pe cine stie unde si ce fel de transport mergi tu si il iei, sa nu te trezesti cu surprize ca ceva nu e ok cu el.
Sanatate si numai bine
Andrada spune:
Orice bagaj transportat cu avionul e asigurat contra unei sume de bani, asa stiu eu
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Gabbriela spune:
daca platesti cu bani cash si nu ceri asigurare uneori nu ti se ofera... depinde de la caz la caz...
Sanatate si numai bine
mandyksch spune:
Noi am patit-o cu Scandinavian Airlines. Cand am ajuns la Coppenhaga ne lipseau toate bagajele din cala. La 3 persoane. Am completat niste hartii la ei in aeroport si a doua zi dimineata aveam la hotel toate bagajele noastre. Iti tin pumnii sa se rezolve cat mai repede.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Gabrielama spune:
Doina,
imi pare rau pentru cele intamplate... Cine ti-a spus ca "caci cei de la bagaje piedute mi-au zis cam asa...ce nu poate sa stea in pat pana ii gasim carutul???si asa este paralizat...iar asta m-a enervat la culme..." ar trebui si poate fi concediat!!
Uite aici link-ul cu politica BA referitoare la bagaje; vezi ca poti verifica pe Internet, cu numarul de check-in, unde e bagajul tau. Sunt informatii si despre politica de despagubire in cazul pierderii sau deteriorarii bagajului.
Iti doresc mult succes si sanatate! Si cand vorbesti cu ei la telefon, recomandarea mea este sa iti scoti la iveala partea ta cea mai dura si certareata!
Succes!
Link-ul:
http://www.britishairways.com/travel/baggen/public/en_ro
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...