Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by maraki
Giova cred ca tipa care-si imbraca copilul de la D&G se uita si la voi ca santeti bine imbracati Din cauza asta va intelegeti bine Va potriviti...

Mi-ai luat vorba din gura..exact asta am vrut sa spun si eu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

quote:
ajungem la faza cand tot repeta Moni putza, putza...Diana la fel....astia au ramas perplecsi pt. ei putza e la fel cum e p..la la romani

Si la mine putza inseamna ..deaia...dar la Moni inseamna alceva. Am mai avut noi discutii despre putze si pasarici

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Si la mine tot asta inseamna, noi macar spunem la copii ca au putza, merge....la greci in schimb este la fel de vulgar ca si p..la Ma mai distram inainte cand auzeau la mine mana...spuneam cand il imbracam pe Angelo sa-mi dea mana...muna la greci inseamna p..z...a

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Nu stiu cum la voi se arunca tot felul de chestii pe geam..la mine e curatenie luna, in fatza blocului e un pic de spatiu verde care tot timpul e curat. Aici nu se arunca fatza de masa cu firmituri afara.
Cand eram copila la maica-mea in bloc asha proceda toata lumea in cartier, pervazele erau vesnic pline de fimituri, mai cate o piele de salam, uneori mai cadea si cate un cutit sau furculitza. Asha facea toata lumea...arunca pe geam ca cica veneau pasarile si mancau.
In blocul unde stau e curatenie exemplara, usa de termopan la intrare in bloc, pe casa scarii lumina cu senzor, balcoanele de la fiecare etaj curate luna...ce mai...am nimerit bine.
Praf Moni? ieri am pus-o pe Sandra sa il stearga ...l-a mai sters ea nu e prima data. A luat carpa, pronto si da-i bataie. Am fata mare nu?. Eu steateam si o dirijam sa bage in toate colturile ca ea e cam ..superficiala...dar se invatza
Maraki...la noi pasarica e "poapa" si ..aia e puzta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

quote:
Originally posted by Biancas

quote:
ajungem la faza cand tot repeta Moni putza, putza...Diana la fel....astia au ramas perplecsi pt. ei putza e la fel cum e p..la la romani

Si la mine putza inseamna ..deaia...dar la Moni inseamna alceva. Am mai avut noi discutii despre putze si pasarici

No, ce-am pierdut. Ati putea sintetiza, stimate doamne?

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca in Ro aruncam si eu pe geam oasele si carnea care ramanea de la masa, erau o gramada de caini la bloc si ma gandeam la ei Fata de masa o scuturam pe balcon, mi se pare normal decat sa ma duc deasupra cazii. Alt loc potrivit nu gasesc. Tare faza cu pielita de salam!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

.
Merg sa imi culc odrasla si sa fac un dus rapid sa ma spal pe cap. Mai nou porecla lui e "Piscotzel" inainte a fost "Putzicu" iar cand s-a nascut era "Tzupi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

giova- pai i-am luat azi de la iana body-uri cu maneca scurta fara defect sau patate, i-am luat calitatea 1 si am dat 4 ron pe body, sunt reduceri la astea de vara, pantaloni scurtzi tot cu 4 ron, bluzitze cu maneca lunga la fel 4 ron, bavetele 2 ron........i-am luat si niste pijamale ,a alea nu erau la reducere, dar is misto groase pt la iarna, de alea cu totul 30 ron.....i-am luat slava domnului o gramada...........
nici io nu-i iau lui dav haine de firma, nu ca as avea ceva cu ele,desi clar mi se par mult mai bune calitativ astea de frma si mult mai frumoase, el are noroc ca ii trimite ba unchisu din canada, ba nanasa, ba prietenii de prin afara, are si din anglia si din germania........are noroc pustanul......
aaaaaaaaaaaaa, i-am mai luat si de alea de cal a2a, de stat prin casa, unele care au o pata mica mica si care la spalat se duce sunt 2 ron , de ex body, e supermarfa........
moni- pai si la noi e tot fabrica si au magazin de desfacere jos........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Maraki..socrii mei scuturau fatza de masa in vana si nu dadeau imediat cu dusul.... Eu m-am cizelat si o scutur in chiuveta, las doar resturile de paine dupa care bag jet de apa. Cand m-m mutat aici aveam intentia sa scutur jos dar cand am vazut ca curat... Eu am pervaz la bucatarie si uneori mai pun la racit ceva si crede-ma ca nu e necesar sa acopar ca nu se arunca nimic de sus..si mai am 4 etaje deasupra.
Irinel...sinteza...Moni ii spune la pasarica Dianei putza, asha cum eu ii spun la putza lui Dani putza. Priceput?
In conceptia mea fetele au pasarica iar baietii putza. In conceptia ei fetele au putza si baietii tot asha sau nu mai stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bianca fata ta este o norocoasa. La varsta ei mai stie de joaca, este super! Eu la varsta ei il cresteam pe fratimiu, si cand zic cresteam ma refer cresteam (hraneam, spalam, plimbam, educam, culcam ... tot ce tine de crescut copil mic) asta pana la 8 ani cand am evadat si am plecat de acasa.
Asa ca, daca ea la 10 ani invata sa stearga praful este o norocoasa cu o mamica ca tine! Comporta-te ca o mamica in continuare si nu o forta sa stea cu cel mic.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput