Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASOL fix la fel e si Diana.Odata sa te scapi sa zici un "ce dracu" ca incepe sa zburde razand si tzipand "DACU DACU DACU" Si a meu se mai scapa,de aia ne certam precum chiorii [ N-ai cu cine,din pacate

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni pai si eu ma uit la copii, la mamici. asta are si un baietel frumos foc, blond cu ochii albastri. mi-a placut si de ea, ca e o tipa bine, gagica misto, ce mai. I-am remarcat in parc pe amandoi de cand era baiatul mic. si sotul ei e misto, se potrivesc. ce sa mai zic de mama ei...o d-na super bine!!!
Maraki nu vb. cu mine doar ca e bine imbracat marco. marco nu are haine de firma. si am observat ca vorbeste cu toate mamicile, chiar daca unele sunt mai saracutze. bravo ei!!!
am inteles cum sta treaba cu plasele, chiar nu stiam.
Anasol si eu ii cumpar de la Iana. la noi sunt si haine mai cu defecte sau murdare, si ii iau o groaza. mai ales body la 5 lei, are o groaza si fara defecte.
La toamna vreau sa merg la fabrica la Arad, acolo sunt ieftine de tot, maxim 8 lei bucata, cand in Tm sunt cu 15 lei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Aaa pai Maraki am inteles eu gresit. Am crezut ca ai zis de plasa normala de la termopane care are o gaura in mijlocul ei cat sa bagi mana. Pai plasa dintraia de fibra de sticla cu ochiuri mari am si eu ... tot pt pisici.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

URSULINA vrei sa zici ca au facut plase speciale cu gaura in mijlocul ei,ca sa scrumeze pe geam ???????? Credeam ca e o gluma

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca nu stiu ce inaltime are Angelo ca nu am reusit sa il masor. La sfarsitul lunii e programat pt. vaccin, poate atunci aflu.Oricum body nr. 92 e fix, la picior poarta 23.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Chiar Ursulino!!!!!! Ce rol are gaura aia la plasa??????? Eu nu stiam de astea pt. pisici, acum am vazut prima data. Mai sant pe balcoane si pasari de plastic, juri ca sant adevarate, sant puse pe balustrada dar mi se par aiurea ca doar ciori am vazut

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Dianei ii sunt fixe 76 .
Mi-ati amintit de Iana,tre sa trag si eu o tura dupa ce vin concediu.
Dar dupa cate stiu eu am demolat deja fabrica,acolo era si magazinul de prezentare.Nu stiu unde o fi acum.Pe la noi se rad fabricile din centru,se vinde terenul scump si isi fac hale nou nouzte in zonele industriale.O sa ma interesez.

Mergi la inceput

Nu Moni nu glumesc ... nu vor tantari dar nici scrum.

Pai Maraki inseamna ca este marisor Angelos.

Fetelor am in casa 25 grade si eu mor de ... CALD!! Nu mai pot cred ca ies in pielea goala in balcon ... poate fac infarct vecinii...

Mergi la inceput

Maraki probabil ca pisicile lor ies si pe afara si ca sa nu le deschida geamul sau sa dea jos plasa le-a trantit o gaurica ... asa am facut eu la geam, am taiat geamul si am pus usita ca ma saturasem sa ma dau jos din pat noaptea sa le deschid pt mancare sau nevoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by monica70

Nici io n-am intalnit fitzoase,ce-s alea? Io oricum nu deosebesc ceva D&G de ceva luat de pe taraba

.
Asta a fost tare de tot...Moni
Sincer,.,,,nici eu nu deosebesc hainele de firma. Nu dau bani pe haine de firma. poate si din cauza taliei mele de . Oricum e plina piatza de D&G asha ca...curele, blugi, tricouri..chiar si Sandra are un maieu D&G.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput