Mamici de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 19
ceamica spune:
fetelor,
va deranjeaza daca-mi dati si mie parola de la contul de yahoo , as vrea sa-mi arunc si eu ochii pe varianta mama si copilul - capraru , chiar daca e din 1986...
multumesc frumos
sim_stoian spune:
M-am trezit si eu. Ce bine am dormit
Alinus, uitasem ca esti nasa. Ufffff, neuronul de gravida, scuze.
Roxana, de data asta ai inteles asa cum trebuia. Sfatul meu ar fi sa vorbesti cu cele de la RU sa le spui de lege, ca sa nu ai surprize. Eu una stii ca depusesem o cerere si tot au 'uitat' si or sa plateasca in august. Oricum, nu au ce sa faca, trebuie sa vireze banii.
Nana, te-ai scos, bravo!
Mandarinutza, mai e putin
Mie nu mi-e pofta de nimic din ce ziceti voi aici. Mi-e pofta doar de somn. Eu nu am mai vazut asa ceva, cum pot dom'le sa dorm asa mult?
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Luy, super treaba cu mobila. Ceva poze ne arati si noua dupa ce o monteaza?
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
prisi spune:
buna, multumesc de sprijin moral
am ajuns acasa , sunt cam obosita , da sunt ok
citesc si revin
poze
36+ Miruna
luy spune:
Bineinteles ca o sa pun poze, nu trebuie sa ma laud si eu un pic ?
ceamica, activeaza-ti PM-ul ca sa poti primi parola.
Am trimis si eu acum pe mailul comun 2 carti pe care le aveam in format electronic, sper sa va foloseasca, mie mi-a placut foarte tare "Totul se intampla inainte de 6 ani", pe cealalta recunosc ca n-am avut timp s-o citesc in intregime.
prisi, bine ca esti ok. Acum odihneste-te...
Clatite am mancat si eu acum cateva zile, mi-am luat de la Gima de-ala gata facute (foile) si le-am pus eu dulceata de visine. Ce vreti, eu sunt gospodina asa, mai pe jumatate
Luy 36+ cu
carpatina spune:
slippers, iti tin pumnii ca totul sa fie bine!
Myral, tu ce mai faci? Si tu betty?
31+ cu Ioana
prisi spune:
ce de fete harnicutze cate o pt fiecare
Luy felicitari pentru mobila, sa va bucurati de ea
Am si eu o intrebare la fetele care mai au bb-ei dupa ce coboara burta cam in cat timp se intampla minunea, ca eu la control nu ma mai duc daca nu am vreo problema , ca dr e in concediu
maine ma duc sa fac niste analize, care cica treb la nasterea cu epidurala, sper sa nu fie prea tarziu ca nu stiu cand o sa fie gata
poze
36+ Miruna
Happiness_4_us spune:
Luy, ma bucur ca maine primesti mobila! Super. Abia te apuci de aranjat camera de bebelina. Cred ca o sa montam si noi patutul lui Razvan la sfarsitul lunii, asta ca sa mai avem spatiu pana atunci, ca il vom monta la noi in camera in prima faza si cand va mai creste il mutam la el.
Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
cecilia L spune:
Luy, multumesc mult, acum le-am printat.Ma bucur ca maine vine mobila, asa ai si tu timp sa asezi camera.
Carpatina multumesc pt mesaj.
Mandarinuta ma bucur pentru vestile bune, parca tu trebuie sa nasti tot la inceputul lui sept. Eu am termen 6-8 sept.
V-am zis ca am spalat lucrusoarele lui bebe, am calcat scutecele de finet si cearceafurile. Vreau sa va spun ca nu ma mai satur sa ma uit la ele, ce micute sunt.
Merg sa mai stau intinsa la orizontala, am cam exagerat azi.
cecilia,36+Cristian