Mamici de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cum intru pe mailul comun ?

cecilia,36+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gata, am venit si eu de la eco. Bebelusha e bine, creste si e activa, ceea ce e un semn bun. Este tot pelviana, sta in picioare cu capul sus, dar fiind al doilea copil mai are cica timp sa se intoarca in pozitie normala. Prea mult nici nu-mi pasa, ca eu sigur fac cezariana. Are 2029 grame, ceea ce e ok pt. 32 sapt. Se pare ca va fi cam la 3 kg, in nici un caz nu va fi grasa si asta fiindca am IR-urile marite in continuare. Colul e inca lung si inchis, dar mi s-a recomandat odihna pt. scaderea tensiunii pe arterele uterine. Cam astea sunt vestile, deci in general bune, maine as vrea sa ma duc la gineco sa-i arat ecografia.

Urmy, eu as zice sa lasi rusinea. Pe mine cand ma mai apucau ganduri din astea ma gandeam ca pt. doctori, ce vad ei acolo e ca pt. mine cand deschid dosarele expozantilor. Oricum eu nu-s o tipa prea pudica, dar poate te ajuta si pe tine sa constientizezi rutina. Sigur pt. el nu-i nimic nou in ce vede acolo, orice ar vedea .
Sim, ma tavalesc inca, dar mai cu grija asa .
Tomitza, bravo tie , sunteti foarte sportivi.
Rodica, am tot vrut sa-ti scriu dar ma luam cu altele si uitam. Tu parca intrebai de rasul cu aparat de tuns. Stiu cum iese si cred ca e ok, nu vor sa fie curat ca-n palma locul, nu sunt absurzi. Eu zic ca-i suficient daca te faci asa.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32s fix Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

alina.clau, navicula sunteti in listutza. Bine ati venit!

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mandarinutza si Tomasa felicitari pentru vestile bune!
Luy, ma bucur ca ai scapat de grija mobilei.
Nana, sa-ti fie de bine noul program!
Alinush, nici eu nu cred ca e infectie. Nu stiu ce sa spun sa pui pe zona respectiva sa treaca. Poate o foaie de varza zdrobita putin (asta face bine la orice). Sper sa-ti faca oamenii aia rochia pe care ti-o doresti! EU am avut noroc ca am gasit rochie de nasha gravida gata facuta.
Urmy, mi-am adus aminte ca ziceai de calciu ca l-ai luat pentru ameteli. Nu ti-a zis nimeni ca ar da contractii? EU asa stiam. CAt despre transpiratii si ameteli, din pacate e mai probabil sa fii anemica, deci fierul ar fi fost solutia (aceleasi simptome le am si eu. In sarcina trecuta le-am avut doar dupa ce am nascut, de unde deduc ca atunci ma anemiasem si de la pierderea de sange de dupa operatie, in timp ce acum.......totul papa bebe din burtik).
Bee 30+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

tomasa, bravo pentru vesti ! Maria ta este foarte bine ! Tu vrei sa faci o bebelina de 4 kg cand tu arati ca o pustoaica de liceu ? Hmmm, cum ar putea ea sa fie asa dolofana ?

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am cusut si eu cearsafurile. Mai trebuie sa le spal maine si sa le calc.
Ieri a venit in tara sora-mea, sper sa ajunga si pe la mine ca nu ne-am mai vazut de 2 ani.
Tomasa, ma bucur ca e bine Maria.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, dupa ce a scris Annisia ca si-a facut draperii vad ca tu te-ai ambitionat si ti-ai facut si cerceafuri de patut pentru bebelin ! Bravo inca o data !
Cred ca acum, ca ti-ai facut mana, ai putea sa o ajuti si pe alinush cu rochia de nasa, ce zici ?

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

Luy, Sim, Bee,

32s fix Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bee.
Simule, pai cum sa nu vina sa te vada gravidutza? Sigur va veni! Felicitari pentru cearsafuri. Nu stiu d eunde mai aveti putere, nene! Sunteti de admirat!
Tomasa, felicitari ptr Maria.

Eu mai am o ora si plec acasica. Ce bine. Abia astept sa ma intind la orizontala, ca nu mai tine nene!
Pana atunci sunt cu ochii pe odisee!

Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Nana, . Lasa ca si tu esti de admirat ca esti printre putinele dintre noi care merg inca la servici. Normal ca acasa esti mai obosita ca noi.

32s fix Maria

Mergi la inceput