Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Ah si, Pussi, caruciorul e frumos, e cam scump, dar la tine e ca si cum ai cumpara doua carucioare, asa ca n-ai incotro.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

intre timp am studiat, nu-l cumpar ca are 14.8 kg. cel ce-l vroiam eu de la Jane are 9 kg. , adica asta!http://www.jane.es/construye/index.php?fuseaction=fitxa&tipo=1&id_producte=122&categoria=&id_intro=

Eu zic ca 5 kg. se simt...

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Da, daca are 80 de ani e de inteles...oricum, cum ziceai si tu astazi, nu trebuie sa stie ea ce cumperi tu.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Da, e cool!!! Si ai aflat pretul? Asa, ca sa-mi fac si eu o idee, pt ca am auzit niste mamici spaniole vorbind de carucioarele Jane.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, eu nu am somn. Am lipsit o zi de pe DC si deja am avut de citit 19 pagini. Nu va spun ce pofta imi e de galuste cu pruneNu trimite nimeni nicio reteta?
Ieri am fost la IKEA si am cumparat doua paturici de bebe. Vorbeati la un moment dat de Tara Fashion. Eu mi-am comandat o salopeta de blugi, blugi si o bluza. Din pacate, calitatea nu este foarte buna (cel putin la blugi si la salopeta de blugi), insa livrarea se face super rapid (adica in 2 zile).
BB, spune-mi, te rog, pe www.littlebaby.ro, unde am vazut salopeta aceea rosie, cand comanzi am vazut ca nu iti cer marimea. Sa inteleg ca sunt toate pt nou-nascuti? Sau nu am avut eu rabdare sa citesc si scrie pe undeva?
As vrea sa intru mai des. De luni incepe sotul meu serviciul si voi sta numai pe DC. Cat este el in concediu, este imposibil sa stau in casa in timpul zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!
Haideti la o cafeluta!Slaba.

Pussi tare frumos caruciorul!La asta te-ai hotarat????

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel27+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna dimineata fetele.
Am si eu o intrebare la voi: vi s-a intamplat ca in timpul sarcinii sa aveti o scurgere gelatinoase transparenta, fara miros?
Eu am gasit aseara pe hartie igienica si nu stiu ce sa fac, incotro s-o apuc.

Geany 25+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

ramo pe astahttp://www.jane.es/construye/index.php?fuseaction=fitxa&tipo=1&id_producte=122&categoria=&id_intro= m-am hotarat, dar in Ro nu se gaseste
jasmina nu stiu pretul! Irina parca zicea de 850 Euro in spania .. dar nu stiu daca cu tot cu landouri si scaunelele de masina! Am dezbatut si cu tati problema aseara... si zicea ca daca nu-l gasim pe cel dorit, sa-mi iau unul simplu si ieftin provizoriu! Si cand o sa fiu buna de plimbareala si experimentata la plimbat caruciorul sa-mi cumpar ce-mi place!
roxxy si eu mi-am luat blugi de la Tara Fashion si calitatea e aiurea, la tricouri in schimb e ok!
geany in sarcina e normala o scurgere alba, fara miros... eu am facut diverse candide si micoze decand sunt insarcinata, dar gelatinoasa 100% nu a fost niciuna! mai repede as putea zice "branzoase". Eu zic sa-l suni pe medic..dar asta e parerea mea!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Multumesc Pussi pentru raspuns.
Am sunat-o pe doctorita si pe la 2 m-a chemat la dansa la cabinet.
Cred ca e veca grav, caci altfel nu ma chema. Am niste emotii si o frica... sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Netaza fetelor

BB hai ca vad ca pe toate ne-ai facut sa poftim la galustele alea...trimite-ne si nou pe mail macar...
Chiar nu stie nimeni sa ne explice reteta??PLeaseeeeeeeee..........

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by geany_bc

Multumesc Pussi pentru raspuns.
Am sunat-o pe doctorita si pe la 2 m-a chemat la dansa la cabinet.
Cred ca e veca grav, caci altfel nu ma chema. Am niste emotii si o frica... sper sa fie bine.

geany, nu te speria! te-a chemat la cabinet ca sa VADA secretia, ca asa, dupa descrierea ta, isi putea doar da cu parerea!
poate iti face si un examen al secretiei si atunci sigur o sa stie ce e!

adalia 26+ Carisa

a happy mom-to-be

Mergi la inceput