Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 27
Jasmin012 spune:
Nu-i nimic Iuliana, stai linistita. Da, sunt singurica, de fapt sunt doar cu bebe, tati al nostru e in Spania.E destul de greu, dar vorbim in fiecare seara pe messanger.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
iuli-ana spune:
He-he-heee,bine ca aveti posibilitatea asta...Noi vb la tel cam de 2 ori/luna si in rest comunicam pe mail,sistem scrisoare simpla,fara niciun fel de attachement...E greu,dar ce dulce este revederea...
Jasmin012 spune:
Vasari, am revazut pozele tale si mi-am adus aminte ca le mai vazusem si ca atunci mi-ai spus ca sotul tau e in gemeni ca si al meu...m-am timpit...ce sa fac, sunt gravida...sper sa gasesc intelegere...
Iuliana, da, am vazut, esti tare draguta...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Ah, ai plecat...tocmai voiam sa te intreb unde e sotul tau, daca se poate sti...fireste. Cind va veti revedea?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
pussi spune:
adina multumesc frumos1 bine cami-ai spus! O sa rog o prietena care merge des in astria sa-l comanda sau sa-l cumpere ea1 Desi azi am fost la Premaman si imi aduc si ei o varianta de carucior:http://www.mothercare.com/gp/product/B000QUXK2O/sr=1-28/qid=1186686755/ref=sr_1_28/202-8819474-2042216?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core.. e 28.000.000 cu tot cu landouri si scaunele de masina... o sa iau o decizie! si la ei dureaza cam 1 luna cel putin!
jasminicilor, da dragilor dar voi nu aveti ispita langa voi... si cu babismele .. pe la 30 de sapt. tot ma apuc de cumparat! doar n-o sa ies din spital cu fetle si sa mergem direct la magazine din prima zi
RGe la mine functioneste cu cafea dimineata pe stomacul gol +2 kiwi... e instant efectul
somn usor!
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Jasmin012 spune:
Pai, da, Pussi, ca mai tirziu n-o sa-ti mai arda de cumparaturi, cind n-o sa te mai poti misca...si e bine pt moralul tau sa alegi chiar tu lucrusoarele pt bebeline. Eu am o satisfactie atit de mare cind cumpar pt puiut! Nu ma mai gindesc la mine, numai la el, sa aibe de toate si sa arate frumos....Mie nu-mi pasa ce zic babele, ca puiutul meu e protejat de DD si de ingerul lui pazitor...si de mine...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Ah si, Pussi, caruciorul e frumos, e cam scump, dar la tine e ca si cum ai cumpara doua carucioare, asa ca n-ai incotro.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
pussi spune:
sti care e faza, eu sunt cam singura in TM si am o matusa care saraca la 80 de ani toate poftele mi le face.. dra are si babismele ei ...cand am ramas gravida o prietena mi-a facut cadou : hainute, caciulite, biberoane si matusa saraca ma trimitea cu cadoul inapoi ca " nu-i bine".. uneori mi-e si mila de ea.. alteori asa ma scoate din sarite!
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile