Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
ellis spune:
LAURA, dc vrei sa nasti la Elias poti naste la St Lucas - e clinica privata de la ei si cred ca poti naste cu dr voiculescu acolo. Te poti interesa la ei.
Ellis24+
RGE spune:
LAURA inafara de costul scris pe site nu mai trebuie sa dai absolut nimic...din contra daca te duci cu sacosica sau pliculetul risti sa fi data afara...ei iti dau tot ce trebuie de la camasa de noapte pt mama pana la tampoane, biberoane, hainute pt bebe, etc...toate sigilate si noi noute ...in rest iti recomand sa mergi la dr mea este sefa sectiei de obstetrica ginec...la dna EMEL pe care si mie mi-a recomandat-o IOUB si ea iti va da absolut toate detaliile...
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Laura10 spune:
gabitz78 ma uitam pe listutza si am vazut ca si tu nasti cu doamna dr. voiculescu, voiam sa-ti dau un PM dar nu-l ai activat...
vreau sa te intreb daca stii mai multe lucruri despre nasterea cu dr. voiculescu, cum e la nastere, daca sta cu tine... alte detalii de-astea pentru fete speriate de bombe ca mine...
daca vrei poti sa-mi scrii si pe PM, mi-ar placea tare mult sa schimb pareri cu cineva care naste tot cu doamna doctor.
21+
Laura
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by RGE
SI EU SI EU!! ..tot o data pe saptamana..sambata eventual ca bosorogii
hai ca esti tareeeee!!!!!!!!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
e bine si asa... decat delooooooooooooooooooooc
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Pussi, sunt intru totul de acord cu tine.... Pt noi e ca si cum s-ar vorbi de funie in casa spinzuratului.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by bb_yasmi
pussi e lung tricoul? pe ce culoare ti-ai luat??
oanar, am vazut cateva modele frumoase!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
nu e lung, acopera burta .. dar nu si , maro inchis!
oana misto site-ul ! Eu n-am cumparat inca nimic pt. fete... am nimai babisme in jurul meu... cred ca incep achizitiile si o sa le ascund
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Pussi, buna idee!!!! Asa ai si tu parte de bucurii si nici nu te bate nimeni la cap...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
oana_r spune:
daca tot ma plangeam ca nu misca,a inceput razboiul la mine in burta
28+ Anya si Matei
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
dany26 spune:
Imi dau seama acum de o chestie....eu fac 40 sapt pe 25 Noiembrie.....dar cu cezariana voi naste probabil in sapt 38 adica pe 10-11 deci din cauza asta bebe meu va fi scorpion si nu sagetator cum e dat de DD....deci....eu cred ca va avea mai mult caracteristici din sagetator nu?!Ce chestie...
Nu sunt eu mare fan sau increzator in zodii...dar totusi...asa un pic....
24+ ANDREI
Jasmin012 spune:
BB, tocmai am comandat combinezonul rosu si alte doua costumase. Sunt preturi super...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
RGE spune:
DANY si tu faci cezariana?...de ce...
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by RGE
BB las-o mai moale cu COLA nu te supara pe mine ...
IOUB eu una nu cred ca rezist pana atunci ..si oricum lista e lunga si vreau sa le iau incet incet ca sa nu simt..plus ca apoi vreau cand termin tot de luat sa chem preotul sa sfinteasca absolut tot...plus ca daca trebuie musai cezariana asta cred ca o sa fie pe la sf lui septembrie inceputul lui octombrie...
Ce idee buna cu sfintitul hainutzelor!!!!!!!!Mersi!!!!!!
24+ ANDREI
Roxana, asa e, e o idee foarte buna, nu ma gindisem...inainte sa plec o sa chem preotul sa le sfinteasca...ca unde merg eu nu e biserica ortodoxa...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel