Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Salutare burtici!

V-am citit si vad ca sunteti preocupate de a cumpara tolici pentru bebici, carucioare, patuturi....si altele.
Eu cum fac tot baiat, am de la primul tot ce-mi trebuie. Vreau sa va spun ca eu la Andrei am cumparat toale in nestire. Nu faceti ca mine. Am cheltuit o gramada de bani, iar unele toale nu le-a purtat de 2 ori. Noroc ca acum vine al doilea baiat si nu mai iau nimic. Ba da, o sa iau pentru spital 3 costumase, din acelea cu totul, care au capse pe fata. Sunt cele mai bune. Si atat.
Nu va aruncati sa cumparati prea multe hainute, le puteti lua in timp si in plus de asta, o sa mai si primeasca. Ce n-ar trebui sa va lipseasca este intr-adevar acei saculeti, unul in care sa doarma bebeul acasa si unul cand il scoateti afara, unul gros si moale. Sunt excelenti! Si nu mai trebuie sa-i luati gecute si alte alea, in plus sunt dificil de imbracat. Transpiri toata pana il imbraci. Asa faceam eu la Andrei. Ii luasem tot felul de gecute si salopete si pana il imbracam......

Merg spre 26 de saptamani si sunt tare daramata. Ma dor talpile ingrozitor, dar nu ma las. Ma plimb destul de mult. Obosesc foarte repede, nu mai am pofta de mancare, dar am pus 9 kg pana acum. Greu taica, greu.......

Care ai adus vorba de galuste cu prune? Auzi si cu caise se poate. Care ma trimiti la cratita? Mi s-a facut o pofta de galuste.....
Cum termin de scris aici, ma imbrac si ma duc la piata sa-mi iau ingredientele.

Mi-am lasat de duminica baiatul la socrii. M-am despartit cu greu de el, dar de pe 3 septembrie il dau la cresa. E prima oara cand il las la ei si cu toate ca simt ca respir si eu, imi este un dor nebun de el.

Gata, inchei aici ca vad in fata ochilor numai galuste.

haidi pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

am fugit cu treaba pana la banca.

pupam fetele harnice!

poate mai intru de acasa. daca nu, va urez o dupa masa frumoasa in familie si sa ne auzim maine cu bine.

adalia 26+ Carisa

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

RGE, eu voi naste cu cezariana ,pentru ca mai am una si doctora mi-a spus ca-mi face intre 20-25 octombrie ,cand voi avea 38 saptamani implinite,asta in functie si de greutatea lui BB. am o prietena care a facut la 36 saptamani ca pleca doctorita in concediu si a facut fata de 2.400,si cel mai bine este sa nasti dupa ce ai implinit 8 luni.

28+ Anya si Matei

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

multumesc de raspuns fetelor

eu teoretic trebuie sa nasc la elias cu dr. voiculescu, dar cred ca tot ceea ce platesc eu la elias adunat face cam cat la euroclinic caci am inteles ca trebuie sa platesc giencologul plus un alt medic de la elias care ma va supraveghea dupa nastere, doctorita mea nu stiu daca lucreaza acolo, neonatolog, asistente si cred ca se va aduna mult mai mult, nu mai vorbesc de conditii.

plus ca o sa nasc cam pe 24 dec deoarece bebe e conceput la finalul ovulatiei (iosup mi-a zis ca se va naste spre 24) si tb sa vb cu doctorita mea, dar cand am vb mai demult mi-a zis ca de craciun e plecata din tara si mi-e ca ...

asa ca ma gandeam, daca vreau sa nasc la euroclinic, pot sa ma duc la consultati la unul dintre medicii care au intrare acolo si sa ma ia ei sub observatie? sau ce oare trebuie sa fac?

Sunt derutata caci, clar, conditiile de la euroclinic nu se compara cu elias.

ce vreau sa va intreb este cum ati facut voi ca sa puteti naste la euroclinic si daca taxa de nastere normala, care e afisata si pe site-ul lor, din ce stiti voi, este tot ceea ce trebuie sa platesti? ca daca e asa e super, decat sa alerg dupa asistente cu banii si sa ma lase abandonat intr-o camera pana incepe nasterea si sa ma chinui ca un animal...

pupici

21+

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Oana, acum am citit ca vazusi undeva ca bebe trebuie sa miste de 6-10 ori pe ora...eu stiu ca pe zi, nu pe ora. Dar binenteles depinde de fiecare bebelus si de perioada de sarcina...daca o simti pe bebelina chiar si o data pe zi seara nu ai de ce sa te impacientezi. O sa vina momentul in care n-ai s-o mai simti deloc, dar asta nu inseamna ca nu mai misca.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Oana, acum am citit ca vazusi undeva ca bebe trebuie sa miste de 6-10 ori pe ora...eu stiu ca pe zi, nu pe ora. Dar binenteles depinde de fiecare bebelus si de perioada de sarcina...daca o simti pe bebelina chiar si o data pe zi seara nu ai de ce sa te impacientezi. O sa vina momentul in care n-ai s-o mai simti deloc, dar asta nu inseamna ca nu mai misca.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

multumesc.
matei era foarte agitat,se misca aproape tot timpul,de aia acum imi fac probleme,dar poate bebelina o fi mai lenesa

28+ Anya si Matei

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXANA, nu mai vorbiti de vergeturi, ca eu sunt o ZEBRA; mi-au aparut pe burta ca panza de paianjen, pe dosul pulpelor, cred ca-mi vor aparea si pe maini...si ma dau cu crema...dar nu mereu; eu am pielea alba si cred ca si asta favorizeaza aparitia vergeturilor, plus tonele in plus acumulate inainte si in timpul sarcinii; dar la cat imi doresc si iubesc bebelina, chiar nu ma mai intereseaza aspectul asta, norocul meu ca nici pe sotul

Ellis24+

Mergi la inceput

Dany, si eu la fel cu dulciurile...la inceput nu puteam sa le vad, poate doar ciocolata mai mincam, din cind in cind...acum, de putin timp am mai multa pofta de dulciuri...o avea bebe nevoie si de zaharuri nu numai de altele...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Bebe al meu misca cateodata si 2 ore contiunu, sper sa nu fie o problema.

Maine mergem la Polisano la 'nea Iosub la ecografia morfologica :).

Mergi la inceput

BB, dupa cum stii si eu vreau sa-i iau lui bebe fis din ala intreg, dar nu am gasit, cred ca e cam devreme. Daca vad iti spun ca au aparut...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput