Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
Vasari spune:
pussi, la 34 de sapt ar trebui sa se intoarca "ca la carte". Dar n-au mers multe cum ar fi trebuit. :)
bb, intr-adevar se face foarte usor, eu m-am chinuit mai mult cu impachetatul prajiturii, dar am pus-o la punct!
28+
Vasari spune:
Am gasit un articol interesant aici:
Concediul pentru sarcina si lauzie
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=247
Mie inca nu mi-e clar ce e cu part-time-ul ala. Daca se prinde cineva va rog explicati-mi si mie:
"Art. 158. _ Femeile care au copii īn vīrsta de pīna la 6 ani, pe care īi īngrijesc, pot lucra cu 1/2 norma, daca nu beneficiaza de crese sau camine; timpul cīt au fost īncadrate īn aceste conditii se considera, la calculul vechimii īn munca, timp lucrat cu o norma īntreaga."
28+
oana_r spune:
pussi citeam undeva pe net ca tre sa fie 6-10 miscari pe ora,de aia am luat-o razna
28+ Anya si Matei
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
RGE spune:
PUSSI.....multumesc pt raspuns...acum inteleg...aveam o prietena care a nascut gemeni natural si ma gandeam ca doar ti s-a recomandat..nu stiam de previa scuze si de Fiv
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
vasari, din pacate nu stiu sa iti raspund. poate intra Ellis, ea se pricepe cel mai bine!
pussi nu ti-ai mai comandat nimik de pe Tara fashion??? pe mine ma bate gandul de un tricou cu Baby. tu ai fost multumita de produsele lor?? cum se procedeaza??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
RGE spune:
OANA daca ma luam eu dupa alea 10 miscari pe ora cand fi'miu nu a miscat 5 zile ce ma faceam??....am avut rabdare sa termine copilul concediul..si acum...Doamne ce-mi face....
BB si eu tot natural...insa la ultimul control mi s-a spus sa ma gandesc si la cezariana..asa ca ma gandesc
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
...vreau si yo galuste cu prune
IOUB acelasi dr la care sunt si eu te-a sfatuit sa faci cezariana??
Uau si eu vreau dar unde se pot gasi oare ca de facut.....sigur nu ma pricep....
Eu insa de vreo 4 zile am pofta continua de baclava si mananc aproape 8-10 bucatele pe zi Toata sarcina nu am avut pofta de dulce dar de 3 sapt...uau....Oare oi avea lipsa de ceva...
24+ ANDREI
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by RGE
...vreau si yo galuste cu prune
IOUB acelasi dr la care sunt si eu te-a sfatuit sa faci cezariana??
...uau....Oare oi avea lipsa de ceva...
24+ ANDREI
dany, fara sa fiu rea, poate ai lipsa de..... , si sper sa nu te superi a fost o gluma...
poza eco bb si burtik
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
24+ ANDREI
dany, fara sa fiu rea, poate ai lipsa de..... , si sper sa nu te superi a fost o gluma...
poza eco bb si burtik
[/quote]
Ei na....cum sa ma supar....ai fost tare....si poate ai nimerit-o....ca ne e tare frica sa mai....din cauza lui bebe...Tu cum stai cu faci mai des....?!
24+ ANDREI
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by bb_yasmi
24+ ANDREI
poza eco bb si burtik
Ei na....cum sa ma supar....ai fost tare....si poate ai nimerit-o....ca ne e tare frica sa mai....din cauza lui bebe...Tu cum stai cu faci mai des....?!
24+ ANDREI
[/quote]
sincer?? cam o data la saptamana..... as face-o mai des dar nu stiu de ce , ma doare!! pana acuma nu am avut probeleme niciodata!!
poza eco bb si burtik