Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Bb si eu tot la galuste cu prune am dat comanda pe maine

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI..pot sa intreb de ce ai ales cezariana daca imi permiti..daca sunt prea indiscreta da-mi un ain cap

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

...vreau si yo galuste cu prune
IOUB acelasi dr la care sunt si eu te-a sfatuit sa faci cezariana??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

am uitat sa va spun ca eu la salata bouf,sau la salata de vinete folosesc maioneza fara ou...,ca dupa cum stim nu avem voie ou crud,asa ca am gasit la supermarchet maioneza ciudata dar care prinde bine!!
Asa e tine de organismul fiecaruia ,eu sper sa fiu ca si finuta mea sa imi revin repede,de obicei eu fac fata la dureri mult mai bine dacat sora mea,de ex. ,imi aduc aminte cand mi-am facut anestezia generala ptr transferul de embrioni,ca am facut FIV,din toate fetele doar eu si cu prietena mea care are gememeni,ne-am revenit dupa doar 5 min,nu o ora ca celelalte si stari de voma,etc...saracele...!! acum sa vedem cum va fi si cu operatia ca totusi de data asta va fi operatie nu gluma.!!

26+ Angelina

Mergi la inceput

RGE,eu sunt la Emel Nuraltay,e o scumpa de doctorita,chiar azi am vb cu ea am sunat-o sa o intreb ce parere are despre analize si mi-a spus ca sunt super ok,atat doar ca hemoglobina e putin sub limita normala,in rest sunt in perfect stare de functionare
Adica ce inseamna daca hemoglobina e sub limita un pic,stie careva?!

26+ Angelina

Mergi la inceput

fetelor eu v-am lasat sa vb in continuare ca eu am plecat sa imi pun picioarele pe sus ca mi sau umflat de atata sta la calculator,dar mai revin diseara,pupici!!!

26+ Angelina

Mergi la inceput

ERIKA..si eu tot la dansa ..mi-a placut mult..nr de tel nu mi l-a dat inca ..la inceputul lui septembrie ma baga la ecografie, analize , etc si mi-a zis ca pana atunci sa stau linistita ca este totul ok...mi s-a parut cam mult timp o luna ..adica pana in septembrie mi-a zis ca nu are rost sa merg...in fine eu i-am zis ca mi se pare cam mult dar a zis ca e totul ok si nu am de ce sa merg mai devreme...te intrebasem de dr pt ca pana acum nu mi-a spus nimeni sa ma gandesc la cezariana..ea m-a intrebat cum vreau sa nasc si i-am spus ca natural si nu prea a fost incantata de raspunsul meu ...mia- zis sa ma gandesc si la cezariana pt ca un travaliu mi-ar putea produce suferinte mari poate chiar grave din cauza rinichilor..acum sa vedem in septembrie cum ies toate investigatiile..o sa am cam 33 de sapt atunci....mie mi-e frica sa nu fie doar o moda cu cezariana asta doar pt ca este mai scumpa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Daca vreti sa va mai destindeti...uitati un site cu niste filmulete haioase.http://filmulete.haioase.ro/138-evolutia-dansului.html...

GILL
26+..si sufletzelul mameiSARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si noi!! mnai e cineva??
ca vad ca tot vb de cezariana eu daca ar fi sa aleg as alege nasterea normala, doar pt ca stiu ac e mult mai sanatoasa pt femeie si pt bebel. dar daca nu as avea de ales si mi-ar spune dr ca trebuie neaparat sa fac cezariana m-as bucura.... ca asa trebuie si nu depinde de mine sa aleg...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by RGE

PUSSI..pot sa intreb de ce ai ales cezariana daca imi permiti..daca sunt prea indiscreta da-mi un ain cap

faza cu o las pe cand sunt crizata si n-am cu cine sa ma cert.
Sincer oricum as fi vrut sa nasc cu cezariana, dar acum se impune din 3 motive:
- sarcina prin FIV, dupa 5 ani de asteptari nu vreau sa supun fetele la niciun risc ... se recomanda cezariana
- sarcina gemelara, e mica probabilitatea ca ambele fete sa se angreneze spre iesire ... se recomada cezariana
- placenta previa... se naste numai prin cezariana.

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput