Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Fetelor ma duc la meci: Ceahlau- Dinamo Sa-mi tineti pumnii sa nu ma vedeti la TV in mijlocul vreunei incaierari a suporterilor aia fanatici (cei de la Dinamo, stiti voi).

19+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Laura Ioana - te cam mananca "in fund" dupa cum vad dar, daca tot doresti sa mergi,vezi cum faci sa ai grija de tine ok?!Evita inghesuiala. Iti doresc un timp cat mai frumos.
Dana -Felicitari pentru FETITA!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

***Fetele, face-ti o pauza de 5 minute sa schimb capitolul.
*EDIT: Un nou capitol va asteapta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by alina023

Fetele, am pus poze cu Ana in albumul de la semnatura. Daca vreti sa o vedeti....

Alina 21+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

ce frumos. sunt unele poze in care i se vede atat de clar caputzul, manutzele si cordonul.
mai avem si noi 2 saptamani pana mergem la eco.

Mari 15+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by miky_mamica

Buna, buna,
Am vazut ca mai devreme se vorbea despre TT si interpretarea lui, sper sa nu vin cu detalii prea tarziu, daaaaaaaaaar ca sa stiti ca sub valorile hormonilor si ce mai scriu ei pe acolo exista si o interpretare de 2 paragrafe care spune cam tot ce trebuie........... pentru a sti unde stati din pctul asta de vedere. Eu l-am facut la IOMC si sunt multumita de ei pana acum. Bine mi-a iesit si risc scazut poate ca si de asta, dar oricum nu prea am asteptat, iar rezultatul a venit foarte repede.
Am mai vazut ca intreba cineva pe aici unde poate sa faca analizele de sange si urina. Eu pana acum le-am facut la Centrul Medical Hipocrat 2000 in Pantelimon si se fac chiar si gratis daca aveti trimitere de la medicul de familie sau de la ginecolog (2 foi una alba si una roza - care sunt decontate de casa de asig de sanatate).
Se lucreaza profesionist si asta o spune multa lume care se lasa pe mainile lor.

Hai ca am scris un roman aici, va pup si o zi buna in continuare,
Miha
19s 4z

interpretarea la TT, pe care l-ai facut la IOMC era trecuta pe foaie, ai platit ceva sau cum a fost?

cat despre clinica Hipocrat... numai neplaceri si analize eronate. doctora mea este arondata la ei si mai mereu mi-au iesit rezultatele aiurea.

Mari 15+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

So dintre aceste carucioare voi alege favoritul :

Inglesina :

http://www.amicobimbolasanitaria.it/siti/sito_amicobimbolasanitaria/upload/images/Zippy_system.jpg

Chicco :

http://www.ebabycom.it/images/Chicco_2007_Trio_S3_Top_Mistral_63.jpg

http://www.ebabycom.it/images/Chicco_2007_Trio_Ct01_AutoFix_Full_Extreme_20.jpg

Graco

http://www.gracobaby.com/catalog/product_enlargedImg.aspx?modelNumber=7134SMB&subBrand=Quattro Tour™ Deluxe Stroller &modelType=7134BC&patternName=Pattern: Samba™

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Lala am eu din acela de la Inglesina si sa stii ca sunt foarte multumita de el ca este un picut mai ingust parca fata de celelalte, se strange ca umbrela si imediat tust cu el in masina, nu e greu si e foarte rezist ca Alex face acus pe 16 august 1 an de zile si l-a folosit intens, si nu are nimik pana acum deci nici o reclamatie.
Asa ca pe asta o sa il folosesc si la bebe 2 si vad daca mai cumpar ceva pentru Alex, adica daca o mai vrea in carucior la 1 an si 6 luni sau nu!
Eu nu am avut la carucior landou ca accesoriu ca el e aproape plan la ultima pozitie cand se lasa si nu a fost nevoie ca l-am nascut in august deci cald, dar ma mai gandesc daca sa cumpar separat landou ca la BB2 in februarie o sa fie mai frig si eu oricum la cateva zile il scot afara nu stau cu lunile in casa.

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)

greutate

Mergi la inceput