Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 29
docdecap spune:
danonique, imi place alaturarea sex cu crema... imi da idei...
cu carnea si eu mai rarut, rar pui, si in rest singura pasiune a ramas salamul de sibiu (sunt imuna la toxo!!). nu cred ca face rau lipsa de carne, copilu' isi ia ce are nevoie, iar daca mie corpu' nu-mi cere carne, stie el ceva..
alina, frumoasa ana... se vede ca se misca la tine in burtica...
Natalia , bune efectele alea secundare... sa stii ca daca vrei bucatarul ai concurenta... EU! Cand am primit prima oara link-ul, una dintre fetele de acasa nu se culca seara fara o portie de instalator (ala-i placea ei..) Ale tineretii valuri (desi imi place ca pe prima pagina spune ca ar putea ofensa femeile sub 35 ani... aiurea!!)
pupici pe burtici
Monica 18+ cu putsa
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
danonique spune:
Gatta merci pt raspuns.Pe mine ma tot baraie medicul sa mananc macar din cand in cand peste sau vitel.Incerc si eu cat pot dar nu prea imi place.La prima sarcina am fost anemica dar acum sunt ok.Voi incerca si eu sa compensez cu proteine din nuci si alune.
danonique 19+
docdecap spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor cand apare ultimul mesaj ca-i de la zuze, inseamna (de cele mai multe ori) ca s-au facut modificari la listuta. De data asta eu eram raspunzatoare ca am pus in dreptul meu
Cine doreste parola nu trebuie decat sa spuna si i-o trimit pe PM.
Mi-am cumparat crema Elancyl si dau fuga sa o folosesc
19+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Laura, te rog pe tine nominal, ca am mai spus de vreo 3 ori pentru cine poate si numic... Vroiam si eu schimbat numele dr de la mine, o cheama Belcin, nu Belciu. eventual un PM cu parola, ca sa nu mai bat pe nimeni la cap..
Monica 18+ cu putsa
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
danonique spune:
Eu va invidiez ca puteti manca sunca si mezeluri.As manca si eu dar nu prea am de unde sa le cumpar.Sunt pe aici niste magazine cu produse sarbesti care se aseamana cu cele de acasa dar sunt cam departe de mine.
danonique 19+
Lala_D spune:
Laura as dori si eu parola daca se poate
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
Lala_D spune:
Am primit parola , multumesc
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
miky_mamica spune:
Buna, buna,
Am vazut ca mai devreme se vorbea despre TT si interpretarea lui, sper sa nu vin cu detalii prea tarziu, daaaaaaaaaar ca sa stiti ca sub valorile hormonilor si ce mai scriu ei pe acolo exista si o interpretare de 2 paragrafe care spune cam tot ce trebuie........... pentru a sti unde stati din pctul asta de vedere. Eu l-am facut la IOMC si sunt multumita de ei pana acum. Bine mi-a iesit si risc scazut poate ca si de asta, dar oricum nu prea am asteptat, iar rezultatul a venit foarte repede.
Am mai vazut ca intreba cineva pe aici unde poate sa faca analizele de sange si urina. Eu pana acum le-am facut la Centrul Medical Hipocrat 2000 in Pantelimon si se fac chiar si gratis daca aveti trimitere de la medicul de familie sau de la ginecolog (2 foi una alba si una roza - care sunt decontate de casa de asig de sanatate).
Se lucreaza profesionist si asta o spune multa lume care se lasa pe mainile lor.
Hai ca am scris un roman aici, va pup si o zi buna in continuare,
Miha
19s 4z
Laura Ioana spune:
Fetelor ma duc la meci: Ceahlau- Dinamo Sa-mi tineti pumnii sa nu ma vedeti la TV in mijlocul vreunei incaierari a suporterilor aia fanatici (cei de la Dinamo, stiti voi).
19+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Miutza spune:
danonique, stai linistita, nici eu nu prea mananc carne si-mi iau fier din migdale, fistic, rareori seminte de bostan (ca am pb cu fierea si nu le suporta), stafide, caise confiate, smochine si fistic. stafidele si caisele confiate le pun in iaurt yummy si le mananc mai usor asa... si stau f bine cu fierul pupici si pofta buna!
Miutza 15+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
Miutza spune:
ah da, si cerealele integrale au fier
Miutza 15+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169