Mamici de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 28
kalosalina spune:
Dana intri la profil personal si la semnatura scrii [fetita ] fara spatiu.
A venit Bebica!!!
15+
nemary spune:
ce se intampla cu topicul nostru? la mine la ultimul mesaj imi apare ca a scris zuzele, dar cand il deschid ultimul mesaj apare de la kalosalina si nici subiect nou nu gasesc.
Mari 15+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gattasalvaje spune:
Acum apare ca ultimul mesaj e scris de Viezurila , insa eu nu-l vad ...s-ar putea sa intre niste mesaje moderate , hai sa mai asteptam un pic.
17+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
alina023 spune:
Fetele, am pus poze cu Ana in albumul de la semnatura. Daca vreti sa o vedeti....
Alina 21+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by viezurila
Felicia, eu folosesc o crema de la BUBCHEN si sunt f multumita
12
Acesta este mesajul, era undeva pe pagina 16 parca.
Si mesajul zuzelor era probabil cineva care si-a adaugat ceva in listuta. Cineva care are parola ( eu de exemplu nu o am ).
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
danonique spune:
Buna!Vad ca discutati despre creme si despre sex.Eu folosesc Mustela dar nu prea am chef sa ma dau zilnic.La prima nastere nu m-am dat cu nici o crema si nu am facut vergeturi.Cica totul depinde de elasticitatea pielii.Despre sex eu ma alatur celor care nu prea au chef.Daca ar fi dupa mine cred ca as putea rezista mult si bine.La sarcina trecuta era exact invers.Va pup.
danonique 19+
danonique spune:
Am o intrebare.Mie nu prea imi plac produsele din carne.Mananc mai mult pui.De peste nici sa nu aud.Credeti ca ar trebui sa ma fortez sa mananc peste si carne pentru sanatatea bebelusului?
danonique 19+
gattasalvaje spune:
Nici eu nu suport carnea , nu am mancat deloc de cand sunt . inainte eram o mare carnivora , acum sa n-o vad. Poti sa-ti iei proteine mancand nuci , migdale , alune ( dar nu sarate ). Eu mai mananc ceva mezeluri , sunca de Praga si muschi file , desi stiu ca nu prea sunt sanatoase , insa sunt singurele produse din carne pe care le suport.Acum nu mai am greturi , insa tot nu pot manca nimic cu carne.
17+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Laura Ioana spune:
Fetelor cand apare ultimul mesaj ca-i de la zuze, inseamna (de cele mai multe ori) ca s-au facut modificari la listuta. De data asta eu eram raspunzatoare ca am pus in dreptul meu
Cine doreste parola nu trebuie decat sa spuna si i-o trimit pe PM.
Mi-am cumparat crema Elancyl si dau fuga sa o folosesc
19+
Poze Laura
Puiul nostru drag