Ajutor - magazine Europa

Ajutor - magazine Europa | Autor: viviana

Link direct la acest mesaj

Am si eu nevoie de ajutor de la voi:

Peste 2 saptamani plecam spre Luxembourg, cu masina, la o nunta unde vom fi nasi

Traseul va fi urmatorul:
Budapesta - 2 nopti
Viena - 2 nopti
Elvetia - 1-2 nopti
Paris - 5-6 nopti

Va rog sa imi dati idei de magazine, aflate pe traseu, de unde imi pot cumpara toaleta de nasa.
Nu vreau rochie lunga. Merg mai mult pe ideea de deux-pieces sau asa ceva...
Am batut magazinele din Bucuresti si nu numai ca am vazut preturi foarte mari dar nici nu m-a incantat nimic.

Rog fetele din Paris sa-mi spuna cam in ce arondisment e mai bine sa ma cazez pentru a ajunge si la obiectivele turistice de interes dar si la Disneyland - ca i-am promis fetii mele.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

quote:
Initial creeata de viviana

Am si eu nevoie de ajutor de la voi:

Peste 2 saptamani plecam spre Luxembourg, cu masina, la o nunta unde vom fi nasi

Traseul va fi urmatorul:
Budapesta - 2 nopti
Viena - 2 nopti
Elvetia - 1-2 nopti
Paris - 5-6 nopti

Va rog sa imi dati idei de magazine, aflate pe traseu, de unde imi pot cumpara toaleta de nasa.
Nu vreau rochie lunga. Merg mai mult pe ideea de deux-pieces sau asa ceva...
Am batut magazinele din Bucuresti si nu numai ca am vazut preturi foarte mari dar nici nu m-a incantat nimic.

Rog fetele din Paris sa-mi spuna cam in ce arondisment e mai bine sa ma cazez pentru a ajunge si la obiectivele turistice de interes dar si la Disneyland - ca i-am promis fetii mele.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Buna Viviana,

In Viena poti merge pe Mariahilferstr. unde-s o gramada de magazine sau in Shopping City Sud http://www2.scs.at/index.php

Mergi la inceput