noi sagetatoarele (3)
Raspunsuri - Pagina 2
m_monique spune:
bine v-am regasit!
am venit si noi din concediu. am fost la tg mures la parintii mei, si la bistrita la rude. copilul meu s-a prezentat exemplar, ca doar e sagetator,: a misunat prin toate casele, s-a prins de toate masutele si s-a ridicat in picioare, a fost vesel. il mai ducem si alta data.
din bucuresti si din tg mures am plecat pe la 4 dimineata, ca sa doarma copilul pe masina, ca altfel ne face nervii tandari. nu vrea sa stea in scoica, ci vrea sa misune.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
andreea25 spune:
nma sunt cu gandul la tine! probabil la ora asta deja ti ai vazut minunea .asa ca ti doresc refacere cat mai rapida si bb sa fie cumintica si mancacioasa
m_monique am vazut pozele,si am remarcat Biserica Sf Dumitru.stai in zona? Andrei e un scumpel andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
www.flickr.com/photos/9544071@N07/" target="_blank">Pozici iunie-iulie
www.flickr.com/photos/9544071@N07/1026056111" target="_blank">Turta Ariana/1 AN
Crisa-77 spune:
Nma,ai nascut???Asteptam vesti.si sa dea D-zeu sa fiti sanatosi.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
Crisa-77 spune:
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/forum/index.php?showtopic=1822
pRIVITI AICI:CUTREMURATOR.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
m_monique spune:
andreea25 stau chiar langa biserica Sf. Dumitru.
nma ai nascut?
Crisa voi cum mai sunteti?
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Crisa-77 spune:
Noi suntem bine.Duminica trebuie sa fim la Tg.Mures.Sper sa nu mai patim ceva si sa nu ajungem.Tineti-ne pumnii.Pupici.
POVESTEA NOASTRA
Crisa-77 spune:
Suntem bucurosi!!!Suntem bine.Ne mentim bine,ne-au mai scos si din medicamente. Numai ca drumul a fost fff obositor si pt noi si pt Andrei.Acum suntem terminati.Si Andrei tot la ora 6 ne da trezirea.
POVESTEA NOASTRA
Diana79 spune:
Buna sunt si eu o Sagetatoare nascuta pe 27-11-1979, sotul meu este in zodia Leu iar printesa noastra Nicole in zodia Gemeni (13 iunie 2006).
Locuiesc in Canada de 4 ani si mi-ar placea sa ma primitzi si pe mine printre voi.
Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
m_monique spune:
Crisa-77 ma bucur ca ai vesti bune.
diana bine ai venit. in ce zi e nascut sotul tau? ca eu sunt nascuta tot pe 27 nov, iar sotul meu e pe 9 august.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
tnicoleta spune:
Buna fetele
Ma mai primiti? A trcut mult timp de cand nu v-am mai vizitat.
Bun venit noilor sagetatoare.
Crisa Sanatate lui Andrei. Ma bucur sa aud ca sunteti mai bine.
nma Bun venit pe lume Printesei. Cum o cheama?
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)