noi sagetatoarele (3)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
dragele mele sagetatoare ..
ma alatur si eu clubului fetelor cu sageti ..
DATA NASTERII - 21.12.1979
SOTUL - BERBEC, 11.04.1977
va pupik
34
EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
m_monique spune:
andreea25. sa fi sanatoasa si sa ti se implineasca tot ce-ti doresti!
bun venit Ellenuta! sa ai o nastere usoara.
bun venit Luminel. sa ai parte de o sarcina usoara.
nma daca pe tine te considera batrana la 26 de ani, ca erai la primul copil, de mine ce sa mai zic. eu as fi intrat in categoria "pensionare expirate", ca eu am nascut la 31, si sunt la primul. ma mai gandesc daca va mai urma inca unul, sau nu. dar cum pe copii ii da Dumnezeu, vom vedea ce surprize ne rezerva viitorul.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
andreea25 spune:
quote:ms ms
Originally posted by m_moniqueandreea25. sa fi sanatoasa si sa ti se implineasca tot ce-ti doresti!bun venit Ellenuta! sa ai o nastere usoara.
bun venit Luminel. sa ai parte de o sarcina usoara.nma daca pe tine te considera batrana la 26 de ani, ca erai la primul copil, de mine ce sa mai zic. eu as fi intrat in categoria "pensionare expirate", ca eu am nascut la 31, si sunt la primul. ma mai gandesc daca va mai urma inca unul, sau nu. dar cum pe copii ii da Dumnezeu, vom vedea ce surprize ne rezerva viitorul.![]()
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

bun venit noilor sageti in
mami si cu Ari(4 august 2006)
andreea25 spune:
LA MULTI ANI m_monique ! 

multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi !
si La multi ani si dialnyko, Diana79,Anderra (Amdrea),Kid,Ann Marie, ! desi nu stiu dc mai intra pe la noi
mami si cu Ari(4 august 2006)
nma spune:
cu intarziere spun si eu
tuturor fetelor care si-au serbat ziua. sa aveti parte de tot ce e mai frumos.
m_monique, andreea25

Ellenuta si Luminel bine ati venit. v-am trecut pe listuta. sarcini fara greturi si contractii si nasteri usoare. va asteptam cu povesti despre voi.
eu am lipsit motivat. am fost programata pt operatie dar mos nicolae a avut grija de mine si acum mi-au iesit tote analizele relativ bine. deci am scapat. acum ma chinui cu pitica caci iar i-am dat programul peste cap. cat am lipsit a primit lapte praf iar acum iar titi. sper sa revenim repede la normal.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
m_monique eu cred ca tote vin la timpul lor. eu speram sa am doi copilasi pana fac 30 de ani dar nu era nici o problema daca erau mai devreme sau mai tarziu. la bb 3 inca nu ne gandim, dar cine stie ce va fi peste cativa ani ...
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
nma spune:
pt cine vrea sa-mi faca un mic cadou poate imi dati un vot www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=18" target="_blank">aici. poza nma.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
nma spune:
si pt ca vreau sa castige poza www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">mamicideiulaug2007 va rog sa puneti cate un vot si acolo. eu nu sunt in acea poza desi tare mi-asi fi dorit
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003