noi sagetatoarele (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nma imi pare rau ca ai probleme. sper sa se rezolve repede.
multa sanatate!

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multa sanatate,NMA!!!
Andrei este bine.Merge din ce in ce mai bine singurel,face tot felul de prostioare....In schimb eu iar am sangerat.Intru in 7 luni si tot mai sangerez.Nu stiu ce se intampla.De aceea nici eu nu prea mai am timp sa intru.Pupicei multi de la noi si multa sanatate.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

de vineri si zmeul meu a inceput sa mearga in picioare. trage niste ture prin casa. marti, din prea mult avant pionieresc a facut cunostinta cu tocul de la usa.

crisa imi pare rau ca iar ai probleme cu sarcina. stai linistita.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
am reusit sa vad si eu cateva poze.
crisa tare mi-a placut asta
daca sangerezi incearca sa stai cat mai mult in pat. banuiesc ca iei ginipral sau ceva tratament. doamne ajuta sa fie totul bine.
felicitari lui andrei pt progrese si voua pt rabdare!
am reusit sa vad si zmeul. e tare dragut. www.flickr.com/photos/11907801@N07/1805753698/" target="_blank">aici se vede ca nu va mai lasa mult timp la calculator. acum vine randul lui. frumoasa tare perioada primilor pasi dar si tare obositoare.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Daaaaaaaaaa.E super poza.Si mie imi place.
Incerc sa stau linistita....,dar mai am si cateva responsabilitati fata de puiutul meu si sot...Asa ca....Speram sa ajungem la termen cu bine.Pupicei

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

hei, hei: mai avem putin si ar ne dam seama ca s-a dus inca un an. eu nu ma simt mai batrana dar parca nu imi vine sa sp[un cati ani am. noroc ca lumea ma vede mai tanara. sincer eu ma simt cu 4-5 ani mai tanara. la voi cum e?

Mergi la inceput

Sagetatoare, am intrat in zodia noastra!

nma si eu ma simt mai tanara. chiar multa lume imi spune ca arat tinerica. ce inseamna sa fi mamica tanara...

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

monica si eu ma gandesc ca parem mai tinere ca avem copilasi micuti pe langa noi. cand eram insarcinata cu alex o doamna ma intreaba foarte mirata cum e primul ca ea pana la 26 de ani a facut trei . eu am fost mai intarziata, motiv pt care cred ca bb 3 nu mai vine.
si sincer vorbind imi e greu si cu doi. e frumos dar e greu. cred ca cel mai greu e ca nu pot renunta la munca si atunci nu prea mai am timp liber. si tare imi e dor sa merg la munte cateva zile sau macar la o pietena sa barfim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Vreau si eu in listuta: 10.12.1975.

Lumi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

LA MULTI ANI !! adeea, gabi66 mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput