Trecerea minorului pe pasaport
Cine imi poate spune de ce acte am nevoie pentru a trece copilul pe pasaportul meu si cat dureaza pana imi iau pasaportul inapoi ?
Alexxia
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
Embrace the mystery of all you can be."
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
Raspunsuri
Annie80 spune:
sfatul meu este sai faci pasaport individual
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Theodora spune:
Da,si eu zic tot asa...unul individual si gata!
Acum tocmai le-am facut si eu gemenilor si suntem tari mandri!!!
La noi e valabil doi ani,ai nevoie de certificat de nastere,copie,poze si ambii parinti prezenti si gata...in 5 zile lucratoare il ai in mana...costa aici 60 euro pt copiii si 80 pt adulti!
Eseea spune:
Ai nevoie de : foto copil ( dar iti pot face si la Serviciul de Pasapoarte), copii dupa CI ambii parinti, certificat de nastere, pasaportul tau bineinteles, chitanta ca ai platit taxele la CEC ( 3 Ron pe numele tau si 3 RON pe numele copilului), o declaratie a celuilalt parinte ca e de acord cu includerea in pas. tau si..cam atat cred. Daca platesti o taxa de 100.000 de lei vechi il ai gata in 2 ore. BaftaNoi am facut in iulie.
Uite de aici am luat noi informatiile si ne-am dus pregatiti cu toate actele. Nici nu stai mult, e un ghiseu special pt asa ceva, la Directia de Pasapoarte din N. Iorga.
http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm
my baby, Lara
ellej spune:
quote:
Originally posted by Eseea
Ai nevoie de : foto copil ( dar iti pot face si la Serviciul de Pasapoarte), copii dupa CI ambii parinti, certificat de nastere, pasaportul tau bineinteles, chitanta ca ai platit taxele la CEC ( 3 Ron pe numele tau si 3 RON pe numele copilului), o declaratie a celuilalt parinte ca e de acord cu includerea in pas. tau si..cam atat cred. Daca platesti o taxa de 100.000 de lei vechi il ai gata in 2 ore. BaftaNoi am facut in iulie.
Uite de aici am luat noi informatiile si ne-am dus pregatiti cu toate actele. Nici nu stai mult, e un ghiseu special pt asa ceva, la Directia de Pasapoarte din N. Iorga.
my baby, Lara
taxa de urgenta e 100 RON, adica un milion de lei vechi
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Eseea spune:
Nu este adevarat, gresesti. Pt includerea minorului in pas. parintilor taxa de urgenta este 100.000 RON.
my baby, Lara
lilina spune:
pt.includerea minorului in pasaport nu te costa decat 6 roni
pt.un pasaport nou te cota 100 roni
tu alegi
eu trebuia sa-mi schimb pasaportul si odata cu asta l-am pus si pe pitic in pasaport si nu m-a costat nimic in plus
ai pe pagina, mai jos...si lista cu doc.necesare
eu am fost si cu piticul acolo la Romana si ne-au chemat in corpul C, la urgente...pt.ca e bebeu si am intrat in fata...a durat f.putin si am primit pasaportul in max.2 sapt.
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
alexxia spune:
Saru-mana pentru raspunsuri, mi-au fost de mare ajutor. Am fost ieri la pasapoarte , am platit 6 Ron la CEC si 10 Ron taxa de urgenta si in doua ore a fost gata ( am trecut-o pe Thea pe pasaportul meu )
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE