Sezatoarea canadiana (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nelia, spune-mi si mie de oreseleul anglofon cu scoala buna. Si eu ma gansesc deja ce sa fac cu Tudor de la anu'.
Simonna, noi, daca venim, preferam sa fie 8 octombrie. La noi planurile nu tin, azi am vrut sa plecam spre New York si azi noapte Tudor s-a trezit plangat si cu o tuse foarte urata, acum e la doctor cu tati sa vedem ce spune. Ideea e ca sa nu facem planuri ci doar sa avem dorinte.
Carmen, felicitari pentru baietel. Nu mai plecati la Dubai? Din punctul meu de vedere e mai bine sa fie copiii de acelasi sex daca sunt de varste apropiate. Eu am unu si unu si e circ tot timpul, Tudor o imbranceste si o loveste pe Petra si ea zbiara si il trage de tricou, musca sau pisca, numa nu se pot intelege.
Pitilache merci de link, as vrea sa vad baloanele, sa vedem.
Ira, daca iti dau astia banii inapoi spune-mi si mie macar sa mai spun la altii daca la mine a plecat baba cu colacii.
Va pup.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna seara, mesdames!
Eu am intrat fuguta sa fac contabilitea, asa arata lista noastra pina acum... Pe saptamina viitoare, daca reusim sa ne adunam puterile si sa confirmam un x numar de participanti, cu catel si cu purcel, intram mai consistent in problema si facem rezervari, ok?
Mai ziceti, ca eu incerc sa tin listutza la zi, trageti-ma de mineca daca uit ceva sau ma incurc in numarul de coipp afereni fiecarei familii....
Gata, urmeaza sportul de simbata seara, mor de foame da' colegu' ma duce cu bicicleta, nu la crisma! Daca s-a mai pomenit asa ceva!
Yap! Am mincat azi la Cora, tare mi-a placut! 10 doalri de caciula si-am iesit cu burta pliiiina. Da' a fost la 12, acu e sapte... Poate-mi trece foamea daca ma aerisesc de cap :)
Bebitzu, cred ca am incurcat mesajele cu scoala, crez ca Ica intrebase... da' voi ati scris in dusmanie cit am fost eu in vacanta si m-am pierdut in mesaje...
Pusi, weekend fain mai departe si faimoasa lista (nu functioneaza bolduiala la computeru' asta, bolduiesc numele alta data...)
Ira:
Podeanu :
Ana Stroe:
Simonna :
Cricor:
Nelia: 8 octombrie (2 adulti + 2 copii)
Magdone:
Lorelai:
Emilly:
Pitilache: 8 octombrie (2 adulti + 2 copii)
Donia:
Codritu: 8 octombrie ( 2 adulti + 1 copil)
Oana:
Maru:
Ica:
Ktrinel:
Mqqm: 8 octombrie (2 adulti + 2 copii)
Bebitzu: 8 octombrie (2 adulti + 1 copii)
Lemoni:
Carmen77: 8 octombrie (asa e???)(2 adulti + 1 copil)
Simonna: 8 octombrie (merge si 22 septembrie, da prefer weekendul lung, sa pot sa ma recuperez dupa betiveala :)(2 adulti + 1 copil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Seara buna!Iata intru si eu in fuga, ca doar citesc rapid, incerc sa ma relaxez cat pot in weekenduir si sa evit computerul, ca-mi ajunge la munca. Felicit toate proaspetele si viitoarele mamici, va doresc multa sanatate si bucurii, asta include si restul trupei
Mai dau eu pe-aici, mai rarut ca n-am de ales, cum gasesc ocazia.
A la bonne prochaine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna, fetili.

Simona, am mancat si eu azi la Eggsquis, e cam la fel ca Cora. La Cora am mancat de mai multe ori, dar dupa un petit dejeuner de même, nu mai prestez nik toata ziua.

Codritu, te tin la curent, de-mi dau astia taxa de bienvenu inapoi cred ca ma apuc de beut.

Ghiciti cine a venit azi la mine la show cu bebelu'. Nu va spun ca e surpriza, daca o sa vrea o sa va spuna chiar ea. Sunetul a fost insa destul de slabut, tare si presarat pe alocutri cu feedback-uri, si amenajarea intregului brestfest destul de bizara, asstfel incat publicul era mai mult afara decat in cortul formatiilor. In orice caz, a fost o mare surpriza pt. mine sa am un asemenea spectator de vaza, boss-ul trupei mi-a zambit inainte de testul de sunet : Si des roumaines sont venu nous voir, on est rendu BIG !

Va las ca e Sofie pe mine si nu mai pot scrie o iota.

Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ira sunteti deja BIG! Super prestarea voastra! Este adevarat ca nu am stat pana la sfarsit din motive de bebel, dar ce am ascultat mi-a placut! Mi-a placut si atmosfera campeneasca, am vazut ca atunci cand am plecat noi, pe la 18:30, incepusera sa vina si mai multi, deci probabil ca atmosfera s-a incins mai pe seara. Sa ne mai spui cand mai ai concerte, festivaluri... prin zona, ca mai incercam sa venim!

Va pup,
Roxana

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mai stie cineva ceva de arturici?? parca plecasera in vizita in romania,... de atunci eu nu am mai auzit/citit.voi?

Mergi la inceput

Buna, esti tu draguta, cred c-am avut unul din cele mai proaste show-uri de cand suntem impreuna, in monitoare nu auzeam nimic, cantam din instinct, ca vioara nu iesea prin JBL-uri, apoi totul era foarte foarte tare in fata, pick-up-ul era strident dpdv timbral, in cortul ala cred ca am slabit 2 kile de cald, nu puteam dansa si face show de atata umezeala si caldura. Baietii erau la fel, f debusolati din cauza monitoarelor. La un mom. dat i s-a rupt o coarda chitaristului nostru si a trebuit sa improvizam, sa cantam n'importequoi si sa sune cat de cat acceptabil, doamneeeeeeeeeee, cand am scapat d-acolo am zis aleluia. Dupa noi au venit les alouettes de Montreal http://fr.montrealalouettes.com/index.php?module=page&id=6512 , niste fetite foarte frumoase care-au umplut cortul la refuz, am zis ca ma las de cantat si ma apuc de incurajat echipa alouette.

Of, ce plictiseala duminica asta. Pana acum am stat la webcam cu mamaia de la Buzau si m-am uitat pe pozele ei cu Sofia. Erau atat de frumoase incat si Sofia si Sibin vor sa se intoarca la Buzau.

Duminica (ne)linistita in continuare.

Simonna, am uitat sa zic ca daca faci rezervare noi suntem 3 persoane, 2 adulti + un copil. À propos de copil, sa va prezint o poza cu minunea mea (4 ani si 6 luni) bolnavioara - cu febra, de saptamana asta. Uf, bine ca a trecut febra : http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Vara%202007/?action=view¤t=DSC08095.jpg

Mai puneti si voi poze cu ai vostri.

Noi ne ducem in parc, offf, tare greu ma mai urnesc cand n-am nimic de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Am pus si noi poze de ieri.

Simonna la noi este ok, 2+2.

Roxana

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Roxana, pentru ieri , la multi ani si multa fericire si sanatate pt. Seba!!! Cred ca mori de dorul lui. Las' ca ajunge repede si va linistiti, poate ne povestesti cum a reactionat la cadouri.

Pozele cu Isabella sunt superbe. A credcut foarte mult, am avut un soc, cred ca Seba nici n-o s-o mai recunoasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neatza,

am gasit mesajul acesta de la Batentian Dana , care ne cere ajutorul

Buna fetelor, acum am gasit si eu comunitatea romaneasca din Canada si sunt tare fericita.Sa ma prezint :ma numesc Dana ,am 26 ani si o minune de baiat de 1 an si 4 luni pe nume Mihai Dan.Acum sunt insarcinat din nou in 12 saptamani.Noi am emigrat in Canada, Montreal anul trecut in sept.Dupa 7 luni ne-am reintors in Ro pt o vizita mai prelungita.Vrem sa ne reintoarcem in Canada,Montreal sau Edmunton sa ne stabilim definitiv.Vreau sa va intreb pe cele care ati nascut in Canada ,ati fost multumite, este gratuit totul?Imi puteti spune in Montreal la ce clinica ati nascut si cu cine?sau Daca stiti in Edmonton ceva clinica si doctor bun?Va rog sa imi scrieti, astept cu nerabdare vesti.
P.S. Am nascut primul copil cu cezariana in Ro si acum sunt nevoita sa nasc din nou cu aceeasi metoda deoarece nu au trecut nici 2 ani de la interventie.Ma rog asa mi s-a explicat, deci daca stiti ceva legat de plati va rog sa imi scrieti.Va multumesc.

Dana

dana, in ce priveste sarcina si nasterea, nu prea am auzit decat de bine aici, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
poate ca ar trebui sa va grabiti cu venirea ca sa poti intra deja in evidenta unui medic.
succes si te mai asteptam pe la noi.

roxana, ce frumoasa s-a facut Isa!!!! cand incepeti gradi?

Mergi la inceput