Sezatoarea canadiana (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Buna fetele, Simonna trece-ma si pe mine pe lista cu 2+2 preferabil ptr weekendul lung dar si si 22 septembrie ca marche.

Roxana, ce fetita frumoasa ai, sa va traiasca. Cind se intoarce Seba?
Am vazut-o si pe Irina (grasa, ha,ha) acolo in cort.

Mie nu mi-a raspuns nimeni la mesajul trimis,si zic ca ideea simonnei de a striga "prezent" intii , e buna incit vom stii sigur citi suntem in final si de abia atunci putem suna si discuta ptr rezervari. Dar nu mi-a raspuns nimeni la intrebare: a fost cineva acolo vreodata? Intreb ptr ca pe site-ul lor sunt ff multe moteluri in diferite localitati. Eu nu-mi dau seama cum sunt situate si daca pretul reflecta apropierea de atractii sau nu.

Si va rog, (Simonna merci ca te-ai uitat) mai uitati-va si voi la site-uri si dati-va cu parerea.

http://www.hillislandlodge.com/facilities.asp

Ok, am sunat acum un minut, la site-ul de sus ne costa 79$/ noapte camera plus taxe. Capacitatea hotelului e de 51 camere si au available ptr noi (am zis eu) 20 camere. Fiecare camera are 2 paturi duble, copiii sub 12 ani nu platesc nimic. Sunt situati la 10 minute de atractiile principale (care or fi alea???). Check in 2 pm check out 11 am.

Va dau cauvintul doamnelor...

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Doamnelor,
astept mai multe confirmari... Verificati-mi listele, sa purcedem la treaba pt 8 octombrie. Toronto... hai cu confirmarea... ca in fine am un motiv pentru care spectrul iernii devine tolerabil toamna asta!

Dana, sar'mina de telefonul la locul cu pricina, sa mor ce-mi place! Si pretul e parfum, eu ma pregateam pt. mai scump de atit, da' hai sa nu le spunem alora, hihihi... Au de toate, dom'le, si piscina (cam frig in octombrie, da' cine stie!) si terasa si sala de mese si mai arata si fain. Cum ai facut de l-ai gasit? Esti o meseriasa! Pe bune! Eu nu-s in stare de deal-uri, platesc pe toate de sparg, bine ca nu v-ati dat pe mina mea la cautat hoteluri ... Nu-ti mai bate capul cu distante si atractii, le depistam noi pe loc, oricum, principala atractie o sa fim noi, la rigoare punem copiii sa se produca, ei o poezioara, noi un bailey-luetz, ei un cintecel, noi o berica...

Ira, dupa cum vezi esti pe lista, sa nu te prind ca anulezi, cu toamna ta incarcata...

De fapt, sa nu prind pe nimeni ca anuleaza, nu-i asa greu, trebuie doar sa ne blocam weekendul cu pricina pt. betiveala cu DC si basta, nu mai incape altceva.

Uite si lista cu up-date pe azi:

Ira: 8 octombrie (2 adulti + 1 copil)
Podeanu : 8 octombrie (2 adulti + 2 copii)
Ana Stroe:
Cricor:
Nelia: 8 octombrie (2 adulti + 2 copii)
Magdone:
Lorelai:
Emilly:
Pitilache: 8 octombrie (2 adulti + 2 copii)
Donia:
Codritu: 8 octombrie ( 2 adulti + 1 copil)
Oana:
Maru:
Ica:
Ktrinel:
Mqqm: 8 octombrie (2 adulti + 2 copii-adulti)
Bebitzu: 8 octombrie (2 adulti + 1 copii)
Lemoni:
Carmen77: 8 octombrie(2 adulti + 1 copil)
Simonna: 8 octombrie (2 adulti + 1 copil)

Si, Montrealu' cu copiii mai mititei, pina-n 12 ani as zice, am descoperit Centre de la Nature vara... o bucurie, pe cuvint, lac, barci, arie de joaca, floricele, actori, un satuc a l'ancien cu o expozitie de pictura... ce sa mai, ne-am dus pt 2 ceasuri si-am zacut acolo toata dupa-amiaza! Ana, sa stii c-am vrut sa te sun inainte de a pleca, sa mergem impreuna, da' pe urma mi-am amintit ca ziceai ca mergeti la Grandby, asa ca ramine pe alta data... Irina, da o tura data viitore cind n-ai ce face, e la intersectia lui 25 cu 440 (aprox).
Cu drag,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Salutari tuturor!

Ira, , merci...

Simonna, multumesc ca ne-ai trecut si pe noi. Dar ce inseamna "2 copii-adulti" in dreptul nostru ? De fapt va fi doar un copil cu noi ca celalalt va ramane cu vitelul de catel, cred.

Apropos, aveti vreo lista cu varstele copiilor sa-mi fac idee cat de singuratica va fi fie-mea? FYI, ea va implini 12 ani in 11 octombrie, asa ca dau de baut!

Pt Toronto: noi avem 4 locuri in disponibile in masina, daca doreste cineva, spuneti...

mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Simonna uite ca eu sunt prima care cancelez.Primul weekend din octombrie ne mutam la casuta noua si nu cred ca vom mai avea chef de altceva, stii cum e.
Ai cumva un site cu centrul nature cu pricina?merci

Ana am fost sambata la Pays des merveilles, frumos, gaza in cap si am plecat in plinsete.merci

Fetele, aveti un traducator roman pe care sa-l fi folosit de curind?eu sun de dimineata la toti pe care ii am si nu-mi raspunde nimeni.merci (azi dau flori la toata lumea)

Batentian Dana banui ca ai deja maladiul card, daca da e ok si e totul simplu si frumos.Eu am nascut la Hopital Maisonneuve Rosemond cu medicii de garda si a fost foarte bine.bafta si sarcina usoara in continuare!cu cezariana nu e o problema, se rezolva mai ales ca prima nastere a fost prin cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna, nu ca e toamna mea incarcata, dar noi prestam mai mult in weekenduri. Am verificat si pe 8 sunt libera deocamdata, deci ar fi ok.

La Mtl ar mai fi : Casandra, Nelia, Pepsi, Iselin, Kim, Sympa, Oanagabriela, Bubbles, Ungureaa, Clau07, Ica19siceva :-), Timeea, Mimitete, Simi...la Toronto : Donia, Denisa, Try, Zuzilici, Parpalak, Khristin, Olgadevreme :-), Cricor, mamamariana, myrrha, AngelaT, CataD, Danamario, daca am uitat pe cineva - meaculpa.

mQQm, Simona a vrut sa zica 2 adulti - adicatelea copiii vostri ...insotiti de copii, adica voi parintii :-)). Creca s-a inspirat de la fimea care ma apostrofeaza adeseori : Mama, nu mai fii copil.

Dana, hotelul nu e scump si arata bine. Nu am mai fost niciodata in zona aceea.

Simona, o sa incerc centre de la nature, duminica asta, suna tare frumos ce scrii.

Emilly, felicitari pt. mutare, desigur ca daca coincide data nu veti putea veni pt. ca mutarea e un cosmar, cel putin pt. mine asa a fost. In prima noapte am dormit pe jos direct pe saltea, si toata casa era vraiste.

Ana, ce mai faci ? Ai disparut de tot, v-ati intors de la zoo ?

Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

8 octombrie e ok pentru noi
noi suntem din Kitchener Waterloo si suntem 2 adulti plus un copil de 11 ani

va trebui sa rearanjam programul lui Andrei, pentru ca are calarie sambata, dar vom vedea

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dragele mele mamici canadiene, peste doua sapt. praslea familiei, dragutul si pretiosul nostru bebelus, Adrian, o sa faca un anisor si vrem sa-i serbam ziua in curte si nu prea am idei cum sa-i antrenez pe toti copiii ca sa nu se plictiseasca. N-am experienta in zile de nastere la copii caci pana acu mam facut petreceri gen adulti, dar ma gandesc ca-i timpul sa-i bagam si pe pitici in seama.
Varstele sunt foarte variate, de la 1 an pana la 13 ani, dar cu toate astea am observat ca ei reusesc sa se joace impreuna chair daca sunt diferente mari de varsta.
Dati-mi si mie idei de activitati ce sa fac cu ei, cum sa-i pun la "treaba" ca sa se simta bine. Eu stiu, jocuri sau jucarii care stiti ca le-ar face mare placere. De ex. in weekendu lasta am fost la ziua unui copil de 9 ani si au avut un fel de rocket launcher (o chestie unde pompai si se presuriza un lansator si zbura in aer o minirachetuta foarte usoara care desi ajungea si pana la peste 20 m inaltime nu durea daca ateriza pe cineva. S-au distrat de minune ocpiii cu aia.
Va rog dati-mi si mie idei, vreau sa-i impresionez pe micii invitati.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello,
mQQm... sa ma tai si nu stiu de ce, in capul meu, copiii tai erau mai mult spre 20 de ani decit spre 10... da' erau copii, asa ca am pastrat cuvintul si, pe urma, m-am cunfuzat in cuvintul adolescenti si asta a fost! Din cite stiu eu, fiica ta o sa o aiba partener pe fiica Danei POdeanu, si gemenii ei tot pe la 12 ani sint... (Dana, dac'am dat-o in bara si cu evaluarea virstei la copiii tai o sa ma scuzi, na, ca e deja evident ca nu sint capabila de evaluari...)

Emilly, pentru asa motiv te scot de pe lista, dar ramii datoare... :) Sa locuiti cu drag in casa noua, intrati cu dreptul! Uite si link:

http://www.ville.laval.qc.ca/pls/portal30/docs/FOLDER/PUBLIC/En/CentreDeLaNature/index.html

Maru, s-a marcat!

Up-datez miine lista, ca e prea lunga si ne plictisim sa o tot vedem, poate mai ajunge careva la net in seara asta...
Noapte buna,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna seara tuturor,
voiam sa va rog sa aveti grija de copii, imi imaginez ca ati auzit de cazul Cedrika...Un criminal nenorocit de copii umbla in libertate prin Quebec, sau Ontario, sau oriunde in Canada. Au zis ca a avut cu mi multi copii o abordare de genul : "Nu vrei sa ma ajuti sa-mi gasesc cainele ?" - in franceza. Nu i-a reusit decat cu fetita asta, si acum 5 minute am vazut-o pe mama ei in ce hal era - la TV. O cauta de atatea zile!

Paranoia mea a atins limite maximale, dar nimic nu mai conteaza cand e vorba de copii. Astazi am urlat rau de tot la Sofia ca a fugit in fata casei, din curte. Nu mai stiu cum sa procedez cu ea, ca e bleaga si are incredere in toata lumea, pleaca de nebuna cu oricine. Oricat, orice le-ai explica copiilor - tot nu te asculta, ca doar nu degeaba se considera ca esti major si responsabil dupa 18 ani.

Doamne, cand o sa-l prinda pe nenorocitul ala si sa-i infunde oasele in puscarie pe veci ? In trois rivières cica e deja la folie maximale, copiii nu mai ies in parcuri, parintii sunt isterizati, in fine, e de inteles..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

buna fetelor,

Emilly, ma bucur ca v-ati simtit bine acolo, si Tudor s-a distrat foarte bine cind am fost; Simonna, Ira, eu duminica am zacut in pat, cred ca o sinuzita mai veche netratata, acum i-am venit de hac cu tratament, sper;doar ca ramine Grandby pe alta data...
venim si noi la 1000 insule, 7 octombrie e ok-, Simonna please trece-ne pe lista (numai sa nu plece a'meu in nord- da'ci-ca s-a anulat pentru anul asta- sper!!!)
Simonna, ma bucur ca v-a placut la centre de la nature, si noi mergem des, si vara si iarna, Tudor e extrem de incintat si ne alearga intre caluti, ferma, loc de joaca, lac, etc
Ira, e groaznic intr-adevar ce s-a intimplat cu fetitza din Trois Rivieres, si eu am ajuns isterica in centrele comerciale ca Tudor nu sta linga mine; apropo de cei mici, ma uitam la pozele tale, ai iesire direct la apa,( te intreb, ca n-am semnul intrebarii la tastatura asta);altfel sunt superbe pozele, cred ca-i super sa-ti bei cafeaua pe terasa aia privind riul.
Oanagabriela,

si noi am esuat lamentabil cu lectiile (eu m-am consolat), nu putem concura piscina si fotbalul, asa ca poate in ultima saptmamina cind nu mai este camp de jour si vom fi amindoi acasa.......

noapte buna va doresc,

Ana

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput