Sezatoarea canadiana (65)
Raspunsuri - Pagina 21
oanagabriela spune:
Acelasi comentarii si la noi...Proasta inspiratie...Si am jurat acum 3 ani ca nu ne mai ducem, dar nu aveam program azi si am zis sa scoatem copilul din casa...Macar daca ne-am fii intilnit cu Ira, sa fii stat macar de vorba...
Donia spune:
quote:
Originally posted by oanagabriela
Acelasi comentarii si la noi...Proasta inspiratie...
Daca va vine sa credeti, la fel si la noi... doar ca actiunea se petrecea ieri la Marineland... Dupa calculele noastre au fost cam 10.000 de oameni, coada la mancare, la tiribombe, la spectacol, la WC-uri... ce mai, asta chiar ne-a dat peste cap, ca desi n-am mancat nimic, in schimb apa am baut din belsug.
Azi am ales gradina botanica de la Niagara... frumos... Iar drumul, fetelor, drumul de la Niagara-on-the-Lake la Niagara Falls ma innebuneste, oricat de des as merge pe acolo nu ma satur, e fantastic de frumos. Raul Niagara pe o parte, viile si conacele alea frumaose pe cealalta parte... m-as muta acolo si maine ... de fapt Roxana ne-a promis ca se va muta in cea mai mare casa de acolo, ca o sa avem fiecare camera lui, plus o baie la doua persoane (asta dupa oarece negocieri) si vom avea si o armata de servitori... dintre care unul va merge la servici toata viata lui si va "culege" bani pentru noi, ceilalti... Trai nineaca!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
codritu spune:
Ca un facut si la noi a fost proasta inspiratie, dupa ce s-a trezit Petra am zis sa mergem sa vedem si noi festivalul ala a baloanelor de la St Jean sur Richelieu. Oooo, zici ca s-a adunat tot poporul acolo. dupa ce ne-am calcat in picioare intr-o galagie nebuna, am mai facut si 2 ore pana acasa in pasul melcului ca de, tot Montrealul s-a dus la baloane si acum se intorcea acasa. Baloanele au fost frumoase, dar nu ma mai duc altu'.
si
carmen77 spune:
Inseamna ca noi am fost mai inspirati, am ales ieri un apple picking in Saint Joseph sur Le Lac, avem o vergerie unde mergem in fiecare toamna de cateva ori, si zau ca e o distractie faina pentru familii cu copii, unde mai pui ca te alegi si cu mere bune, bune, fara ceara si alte chimicale pe ele. Asta poate nu ar fi o idee rea pentru o mica intalneala locala in Montreal, sa mergem la un apple picking ... noi mergem la Vergeres Lafrance .. au si site: www.lesvergerslafrance.com , te plimba cu tractorul prin ferma, au si animale (a se citi capre, rate, gaste), mici parculete de joaca pentru copii, loc unde se poate manca, placinta cu mere ultra yammy, tot felul de gemuri si muraturi facute in cadrul fermei, cidru, suc mere, etc.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Emilly spune:
Buna fetele,
Carmen merci de site, suna super locul.
Eu ieri am muncit si odata iesita de la munca in trafic si toate alea de pe 40 abia asteptam sa ma linistesc la umbra unui copac, asa ca mi-am luat odorul si hasbanul si ne-am dus in parcul din coltul casei, noroc ca e liniste si verdeata cit cuprinde, abia astept sa ma mut la curte, Doamne ca bine-i sa-ti cinte greierii si pasarelele si sa nu mai ai alte griji!
Fetele, am si eu o problema cu cedarea bailului, adica nu e o problema dar ar fi bine sa nu platesc totusi in acelasi timp si chiaria si rata la banca.Deci, daca stiti pe cineva interesat de un 41/2 in Pierrefonds intr-un triplex dati-mi de veste, va rog merci!
Simonna spune:
Hi,hi, hi, mie mi-a ajuns in anii cind Radu a fost mititel statul la coada pentru gonflabilele cu pricina, nu mai fac!
Carmen, frumos cu merele, noi sintem mincatori de fruncte de padure, stiu ca zmeura nu mai este, dar afine, mure... stie cineva? Sa ma duc sa culeg si sa ma indop curcaneste?
Mi-a trecut si supararea pe cei de la Ashley, mi-au adus fotoliul duminica, imi place ca suna cu o zi inainte si-ti zic ca vin intre ora cutrare si ora cutare, interval de 3 ore, asa ca nu stai ca prostu' si astepti toata ziua, plus ca mai si suna cu 20 de minute inainte sa apara propriu zis... Da', oameni buni, fotoliul ala este o minune a tehnicii moderne, stai in el ca in puf, il iubesc din tot sufletul, e mare, sta ca pixul in mijlocul sufrageriei mele mici, da' nu ma intereseaza, e asa de comod ca n-am cuvinte sa va spun, cred ca te si adoarme daca nu esti atent!
Pupici,
Simonna
Ira spune:
O sa mergem si noi la cules de mere, insa o sa cautam o ferma de langa noi. Nu stiu de unde aveam noi anul trecut o reducere la safari parc + ferma + ceva cidru gratis, cred ca se dadeau in publisacuri...
Doamne, sunt asa de deprimata, am 2 saptamani in care n-am nimic de facut, fetelor, 0 barat, nici repetitie, nici show-uri, nici ore la scoala, nimic nimic :-(. Si Sibin munceste ca un nebun, cu ore suplimentare, pt. ca lipsesc colegi de-ai lui in birou, deci pleaca dimineata si vine seara. Sunt singura, doar cu Sofelul meu si deja mi s-a acrit de parcuri, piscine, plimbari si jocuri, toata vara numai asta am facut.
Ieri am facut special dezordine, n-am strans nimic si e o vraiste toata casa - ca sa am ce face azi, ca pe mine curatenia ma relaxeaza. Ieri am facut niste spaghete carbonara si vad ca nu s-au omorat ai mei, au ramas si pentru azi, deci n-o sa am de gatit.
Cred ca o sa ma duc la biblioteca, dar e destul de departe pe jos. Cu lectiile de sofat nu am mai progresat deloc pentru ca la SAQ nu-mi raspunde nimeni la telefon, pe net nu ma pot inscrie pentru ca nu sunt cetatean, astfel incat va trebui sa imi gasesc o scoala prin apropiere si sa iau totusi niste ore. La dentist mi-am facut programare in septembrie si mie si Sofiei, era prea aglomerat.
Offffff ce plictiseala.
Edit. Tampiti organizatorii de la fete des enfants, zau asa! Pai la 3 milioane de locuitori ai Mtl sa puna ei 4 gonflabile si 3 leagane si sa faca publicitate 1 luna in avans, la un simplu calcul matematic orice manager ar fi putut prevede esecul anticipat. Mare prostie e o petrecere d-asta la pomul laudat - mai ales cand se anunta totul gratis - e clar. Am inteles ca pana si la Ronde, unde te jupoaie de bani, stai la cozi (penibil), ce sa mai vorbim de oportunitatile astea gratis. Io daca mi-as face abonament la parc de distractii si as sta si 5 minute la coada, i-as da in judecata, zau asa. Mi se pare normal daca platesc - sa am timp de calitate, nu sa pierd vremea. E ca si cand te-ai duce la restaurant si ai sta in picioare in asteptarea cinei de 40$. E gresala lor ca nu prevad si nu-si fac calculele asa cum trebuie.
Emilly spune:
Simona fotoliu e din ala ce se da pe spate si iti si ridica picioarele? am incercat si eu unu la Ashley si intr-adevar e super comod si cred ca vreau si eu unu in salon.Am vazut multe modele si la LA-Z-BOY.Eu am vazut atatea magazine de mobila de nu-mi mai place nimic.Am gasit un dormitor ce mi-ar place dar e 4000$ , ce ziceti sa mai astept pina de sarbatori poate gasesc ceva mobila mai ieftina, ceva rabeuri? noi mobila avem de inceput ca doar 41/2 ce-l avem e plin, vreau doar ceva nou si frumos.
Emilly spune:
Ira pe mine ma deprima facutul curateniei, nu vii si la mine?am de aspirat, de calcat nu mai zic de sters praful si gatit, si zau ca n-am nici o ideie culinara pe ziua de azi...
Ira spune:
Emilly, eu cand n-am idee de gatit fac o friptura, simplu si rapid. Sau poti intra pe kraft canada, scrie 3 ingrediente, si-ti dau reteta.
Io-s deprimata cand nu am curat in casa si cand nu sunt aranjata, coafata, deci cum ma trezesc prima grija e sa ma spal si sa ma machiez, ingrijesc, apoi sa fac curat si de-abia dupa aia lenevesc in pace.