Sezatoarea canadiana (65)
Raspunsuri - Pagina 12
Podeanu spune:
Revin cu o propunere ptr cine are mai mult timp la dipsozitie sa deschida un subiect intitulat intilnire DC canada. Stiu ca sunt multe persoane care nu intra la sezatoarea noastra si poate nu sunt la curent cu ce organizam noi aici.....
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Simonna spune:
Sint intr-o fugaaaaa
Re: subiect nou: m-am gindit sa-l deschid, dar asteptam ceva mai multe confirmari. In weekend se face!
Lista o up-datez de-acasa, diseara..... da' n-am putut sa rezist sa nu dau o raita pe-aiciiiiiii
Simonnaaaaaaa
Dana, camera lui Radu e libera. Poti sa dormi acolo. Vii?
S.
CriPOD spune:
Wow, Podeanu, ce coincidenta cu varsta! Party le facem, atunci! Ma bucur mult ca mai sunt copii in grupul asta de varsta.
Simonna, nu-i nici un bai! Ba chiar ma gandeam ca poate confuzia se datoreaza intelepciunii mele pe forum.
Ira, vezi, tu gandesti metaforic. Eu matematic, asa ca am luat-o ca trebuie sa trimit copiii cu un adult doar si nu stiam care...
Am fost si eu la 1000 de insule (prin 2001), dar n-am dormit acolo. Am fost pe croaziera, am fost si la fort pe langa Kingston (acu' 2 ani), nici nu mai stiu exact unde e, dar nu pot sa va spun mai multe despre zona. Oricum, pentru o excursie de 2 zile in care in prima te instalezi dupa-amiaza si a doua te impachetezi la pranz, nu stiu cat timp este pt alte obiective daca tinem cont de timpul de socializare intre persoane. Croaziera a draguta (datorita comentariilor ghidului), pt cine n-a fost, o recomand.
Ala este weekendul cu Thanksgivings, nu?
mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]
Podeanu spune:
Da, Mqqm, e de Thansksgiving.Mai e si baiatul lui Roxana (pitilache)de virsta apropiata copiilor nostrii.
Problema mea nu e de copiii ci de sot.Cind nu cunoaste e asa rusinos si jenat, asa ca el cu el trebuie sa "lucrez".
Simonna, merci de invitatie dar e departe tare...
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
pitilache spune:
Multumesc fetelor de aprecieri. De fapt, Isabella va multumeste!
Ma bucur ca se strange lumea pentru intalnire. O sa fie dragut sa ne identificam dupa nick-uri!!!
Ira merci pentru urarile de la multi ani pentru Seba. Mai sunt vreo 10 zile pana vine si ... nu mai putem de dorul lui!
Ktrinel tu nu vii? Mai avea si Isabella o partnera de joaca, pe langa "buflea" Doniei. Seba se pare ca o sa aibe companioni de joaca, in primul rand Radu al Simonnei pe care-l cunoaste deja! Isabella o sa inceapa gradi luni, doua ore la inceput si dupa aia vom vedea ce urmeaza, in ce viteza o sa crestem pana ajungem la zi plina.
Dana Podeanu te inteleg perfect, stiu cum e sa ai casa goala. Anul asta a fost un pic mai usor ca am avut-o pe Isabella si anul trecut ca tocmai ne mutasem si am avut de lucru cu casa, etc, dar prima oara cand a plecat pentru doua luni(!)(acum 2 ani) nu mai puteam de dorul lui. De fiecare data ma autosugestionez ca-i lui mai bine, dar deja pe la sfarsit nu prea mai tinea autosugestia! Asa ca daca vrei sa vizitezi Ile Perrot, esti binevenita!
Apropos de Ile Perrot, Emilly felicitari inca o data pentru casa si poate totusi ca faceti timp sa va relaxati dupa ce va luati casa si reusiti sa veniti si voi! Ati semnat deja la notar?
Simonna daca treci si varsta copiilor la noi este asa: Seba - 8 ani si Isabella - va avea 8 luni atunci.
Va pup,
Roxana
Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)
Emilly spune:
Sunteti dragute, zau asa, dar chiar nu se poate.Teoretic luam cheile pe 1 octombrie care-i luni, o sa muncesc cu sotul toata saptamina, zugravit, floor, ce-o mai fi si sambata pe 6 ne mutam cu catel si purcel si zau ca nu cred sa putem pleca de acasa cind totul va fi vraiste in jur.
Roxana inca nu am semnat la notal, pe 31 e programarea.
Fetele, de o saptamina merg prin magazine de mobila si intr-un final azi am gasit cam ce mi-as dori.Am descoperit un magazin de mobila in vest http://www.jcperreault.com/ care iti face canapeau sau fotolii sau ce-o mai fi la ce nuanta vrei.Au multe esantioane si ai de unde alege, grea treaba cu designul asta nu mai zic ca m-am turbat cu HGTV.com toata ziua sunt ba pe site ba pe tv.Incerc sa combin frumos culorile,sper sa-mi si iasa.Acum trec la cautat magazine de draperii frumoase, aveti ceva idei?m-ar ajuta mult sa stiu un loc bun in loc sa bat tot Montrealul.merci!
Editez ca sa-i raspund Catalinei
noi am luat cu noi doar baza scaunului si l-am folosit drumuri lungi, intre orase.In oras cind foloseam taxiul nu l-am luat ca nu aveau ei centura in spate dar in rest l-am folosit si la ce circulatie haotica e ti-l recomand sa-l ei.
Spor la cumparaturi!
pitilache spune:
Emilly la Pier 1 Imports ai fost? Este unul chiar pe 40, unde-s magazinele de langa cinema-ul Colosseum.
Emilly spune:
Nu stiu de magazinul asta, e de tesaturi?
Cumva ai pus pe prima pagina situl magazinulul Ashley din Laval dat de Simonna?fug sa-l caut, am dat o cautare pe google dar nu mi-a dat ce-mi trebuie.merci!
pitilache spune:
Nu, nu este doar de tesaturi, are de toate legat de decoratiuni interioare, este unul din magazinele mele preferate. Nu am pus site-ul Simonnei. Daca mai gaesc ceva, iti spun.
Simonna spune:
Hello!
Chiulesc de la job! Daca va imaginati asa ceva! Chiulesc ca am fost la dentist si s-a lungit asa ca i-am sunat si le-am spus sa ma scuteasca, e trecut de patru, o fi si miine o zi!
Intre timp, voi va intreceti cu scrisul si eu nu mai prididesc cu cititul... :)
Emilly... ashleyhomestores.com Da' stau cam prost cu sv. a la clientele. Eu le-am returnat fotoliul, ca avea o crapatura asa, cit virful unghiei la baza si a trebuit sa-i sun eu ca sa aflu ce se intimpla. Dupa ce i-am bagat in priza s-au miscat, imi aduc altul duminica, vedem daca-l returnez si pe asta, ca si canapeaua are un defect, minor, ce-i drept, da' mi-au comandat alta piesa, s-o inlocuiasca :) Si n-au draperii! Draperii tot la Bouclair si Fabricville, Pier1 - ma omor dupa magazinul asta! - da' si prin Home Depot, Reno Depot, depinde ce cauti... Eu, cum bine ai vazut cind n-am fost eu acasa, I'm so very sorry!, am fix niste cirpe agatate de galerie, pe care le-am cumparat la metru si le-am ars cu bricheta in loc de tiv :) nu-ti sint de mare folos...
Ana... ma bucur ca vii, de cind astept sa te cunosc, serios! Daca nu poate veni sotul tau poate ne organizam si incapi in masina cuiva. Si la mine sint 2 locuri disponibile, cam ingramadeala... ne organizam noi la nevoie, nu?
mQQm... io' crez ca ai facut tu copii devreme, ca si Dana, abia astept sa te vad cu fiica ta, ca Dana ma face cu capul de fiecare data, arata de parca-s surori nu mama si fiica!
Dana, lasa baiatul Roxanei in pace, ca-i adjudecat la Radu :))Oricum, gasca e larga, Tudor al Anei merge intr-a doua, Luca al lui Cricor intr-a-ntiia, Radu al meu intr-a treia, Seba tot pe-acolo, ce sa mai, ai vostri o sa fie sefi de trib, cu Matei al lui Carmen 77 pe post de vraci cu puteri depline (nu ma pot abtine, tocmai recitesc Winetoo...)
Donia, sa vii cu poze din Padina, prietenii stiu de ce!
Habar n-aveti ce ma bucur ca a prins ideea si mergem cu gasca! De ne-ar ajuta si vremea, sa nu ploua, sa-i putem slobozi pe pajiste pe plozi, wow! ce bine-ar fi! Si-mi pare bine si ca se largeste grupul Toronto! De fapt, cred c-ar trebui sa zic "Ontario", nu? Da' zic Toronto cum zic Montreal, ca jumatate din "montrealeze" au buletin de altceva si tot Montreal zic...
Si-acum lista, cu up-date alfabetic, se vede ca stau prea mult la lucru, dom'le, daca simt nevoia sa organizez si liste! (copiii si virstele lor sint din amintiri, ca editez si nu pot sa vad alte mesaje):
Ana Stroe: 8 octombrie (2 adulti + 1 baiat, 7 ani)
Aska: 8 octombrie (2 adulti + 1 fetita 3 ani + 1 bebelusha - zic bine? Editez, cum spuneam, si deja am inceput sa ma indoiesc de citi ani are Radu :) )
Bebitzu: 8 octombrie (2 adulti + 1 baietel 2 ani)
Carmen77: 8 octombrie(2 adulti + 1 baiat 10 ani)
CataD: 8 octombrie (2 adulti + 1 baiatel 3-4 ani (???))
Cricor:
Codritu: 8 octombrie ( 2 adulti + 1 baietel 3 - 4 ani(?))
Donia: 8 octombrie (2 adulti + 1 fetita 3-4 ani + 1 bebeu)
Ica:
Ira: 8 octombrie (2 adulti + 1 fetita, 5 ani)
Ktrinel:
Lemoni:
Lorelai:
Nelia: 8 octombrie (2 adulti + 2 fetite, 6 si 3 ani)
Magdone:
Maru: 8 octombrie (2 adulti + 1 copil)
Mqqm: 8 octombrie (2 adulti + 1 domnisoara 12 ani)
OanaGabriela:
Pitilache: 8 octombrie (2 adulti + 1 baiat, 8 ani + 1 bebelusha)
Podeanu : 8 octombrie (2 adulti + gemenii, 12 ani, domnisoara + baiat)
Simonna: 8 octombrie (2 adulti + 1 baiat 8 ani)
Gata, am plecat sa maninc, rasfat maxim, galuste cu prune!
Pupici
Simonna