refuz
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Iubika spune:
... si inca nu s`a ajuns la ZZ?
Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Un clic pour la forêt
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
SEASOUL spune:
[quote]Originally posted by babyblue
parerea mea:
1. unii oameni posteaza de plictiseala la serviciu.
2. altii din amuzament.
3. altii pt ca au probleme serioase si apropo..n-ati auzit? scrisul si vorbitul descarca nervos. e o forma de psihoterapie, aproape inconstienta.
repetand si tot repetand un subiect, plus variate pareri, ajungi sa intelegi mai bine ceva. mai ales cand esti slab. cand nu mai gasesti in tine resursele.
si stii ceva notquiteso, n-a zis nimeni ca cineva cu reale probleme se vindeca ca batand din palme. da, e greu sa stai pana la capat. sa ajuti pana la capat o persoana. chiar dc dureaza ani de zile, zeci de ani.
evident n-ai TU nici o datorie.
dar ma gandeam asa la modul general.
adica incercam sa spun ca depresia unor oameni e f profunda si dureaza f mult si singura scapare,si cea mai ieftina si la indemana forma de psihoterapie este sa scrie. sa se descarce.
ca tu esti echilibrata cu familie si un sot ok (habar nu am, zic asa, nu tu in special), nu inseamna ca sunt si altii. si dc diana sau altii, vor avea 10 ani de esecuri si slabiciuni, este de inteles ca 10 ani vor scrie pe tema asta si se vor elibera.
pt ca atata pot sa faca.
eu propun sa existe intelegere, chiar dc sunt 15 subiecte pe o tema. nu inseamna decat ca omul ala sufera, ca nu scrie de nebun. si nu are alta descarcare.
nu esti obligata sa citesti.
si mai ales nu judeca. nu se stie niciodata cand ajungi in situatia ei.
eu acum 2 sapt, cand m-am desp de ex, am avut vreo 4 zile de cosmar. noua in alt oras, la un loc de munca nou si cu o depresie aiurea rau. nu aveam cu cine vorbi, nu voiam sa ma fac de ras la serviciul nou, nu puiteam plati telefonul milioane ca sa vb cu amice..si am scris in dusmanie pe forum. m-am eliberat. m-am simtit descarcata. am tinut cont de niste pareri ok si punct. mi-am revenit. mi-am revenit suf cat sa nu mai simt nevoia sa scriu ceva despre povestea asta care nu ma mai preocupa.
dar cand ma preocupa simteam o nevoie avida sa scriu sa spun cuiva tot amarul.
si pur si simplu ma gandesc ca suferinta dianei este mare si adanca. si de aia scrie. atata tot.
nu judeca si nu mai ironiza.nu-ti doresc sa simti starile de deznadejde si abandon pe care le simte o femeie in situatia dianei, sau intr-o situatie critica.
si dc te plictisesc problemele oamenilor, pur si simplu nu te implica.
fara nici un fel de ranchiuna. am spus ce am simtit eu legat de subiectul asta al tau, in speta legat de faptul ca diana scrie mult pe aceeasi tema. unii isi duc suferinta in liniste, altii o descarca.
asa cum ea poate alege sau nu sa iasa in mocirla, si tu poti alege sa citesti sau nu postarile ei.
sper sa nu-mi sariti in cap, eu asa cred.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
[/quote/
De acord cu Babyblue.Nu iti convine nu intra sa citesti,nu ti-a impus nimeni.Cineva spunea ca acesta este un forum public,si fiecare intra si scrie ce vrea(in limita bunului simt).Diana a deschis "n" subiecte tocmai pentru faptul ca a avut "succes"
Numai bine
PRAG spune:
Ca tot (re)veni vorba de Diana, oare ce-o fi facut la examen? Parca trebuia sa fie pe 30, nu? Ea vad ca iar a disparut...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyblue/babyblue.jpg)
babyblue spune:
quote:
Originally posted by PRAG
Ca tot (re)veni vorba de Diana, oare ce-o fi facut la examen? Parca trebuia sa fie pe 30, nu? Ea vad ca iar a disparut...
ma gandeam si eu la ea zilele astea...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
Clover spune:
Poate a ascultat sfatul celor care i-au zis sa invete in loc sa stea pe net.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
si-a inchis contu. iar la examen vazui ca a picat cu brio asa ca banuiesc ca o sa apara in curand aici ca se va plictisi acasa.
PRAG spune:
Nu cred ca trebuie sa fim rele.... Biata fata chiar are probleme, si daca o sa apara e sigur pentru ca nu mai poate...
Irina, de unde stii ca a picat? imi pare rau pentru ea, se agata cu disperare de rezultatul la examenul asta...
(nu vreau sa spun acuma nici eu ca era de asteptat, dar adevarul e ca n-a invatat asa cum trebuie, din motive obiective si unele mult mai putin obiective....nu mai detaliez ca le stiti bine...)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Eu cred c-a aparut deja...undeva...cucu-bau!!!!!!!!Cu-cu...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra