refuz
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
SI eu am compatimit-o dar sincer acum are si o rautate in ea de mama mama.A jicnit destule persoane pt ca i-a raspuns nu stiu cum sau ca a criticat-o.Dar consider ca atunci cand deschizi un subiect trebuie sa te astepti si la raspunsuri contra,nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu tine.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elle_seb/Elle_seb.jpg)
Elle_seb spune:
Mai, eu cred ca de fapt va e dor de Diana si de subiectele ei telenovelistice, hai recunosteti, e cam plictisitor forumul in ultimile zile .
Elle_seb
![](images/user_woman.png)
ayleen spune:
Dragele mele,
Eu nu sunt activa pe forum, am postat probabil nu mai mult de 10 mesaje. Si atunci, dupa doua mesaje postate la dragoste, m-ati invitat sa revin cu sfaturile mele.
Dar am citit... (eu activez pe un alt forum).
Va admir tare, sa stiti: am citit postari de-ale voastre foarte savuroase, destepte, pline de talc si substanta. Fete destepte, ce mai!
Am citit si povestile Dianei, da, da, nu mi-au scapat. Citindu-le aveam diverse trairi: mila, enervare, simpatie, iar enervare, aprobare, dezaprobare...
In fine, my point is: uneori va lipseste indulgenta. Sunt postari la adresa coforumistei noastre, care musca adanc in carne vie. Ea are riposte, e drept, dar eu stiu ca tonul face muzica. Ironiile voastre nu au facut decat sa o raneasca, sa o deprime, sa o indarjeasca, sa o descurajeze. Faptul ca ea se afla, in continuare, intr-o situatie familiala neplacuta nu trebuie sa revolte pe nimeni. Chiar nu ar trebui sa revolte...
Am trait acum trei ani o deceptie in dragoste cumplita: purtam parte din vina si imi era cu atat mai greu sa imi revin. Ca si Diana si ca si altele, sunt extrovertita si, fireste, m-am indreptat catre prietene. Am vorbit cu ele pana nu mai aveam ce vorbi, pana nu mai puteam desclesta maxilarele de oboseala, iar ele picau de somn si isi mascau politicos iritarea. Abia cand mi-am dat seama ca devin ridicola m-am mai potolit. Din fericire, minunea se produsese: depasisem caderea psihica. S-au rarit si micile crize de anxietate cardiaca, care ma chinuiau teribil, si, desi nu ma mai bucura nimic, am trait zi dupa zi, dupa zi...
Iar acum sunt o femeie (am 30 de ani) multumita de viata mea, slava Domnului.
Desi va vine greu sa credeti, eu cred ca aceasta Diana mai are nevoie de ajutorul vostru. Eu...nu am stiut niciodata ce sfat sa-i dau, incepeam sa scriu si stergeam... Dar ma bucuram ca voi inca mai aveati idei
In concluzie: indulgenta, doamnelor, si rabdare. Poate ati obosit, va cred, dar e atat de folositor, important si camaraderesc sa o acceptati in continuare... Been there, done that.
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
iar la examen vazui ca a picat cu brio asa ca banuiesc ca o sa apara in curand aici ca se va plictisi acasa.
ce draguta esti...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
notquiteso spune:
intrebare: de ce se transform subiectul meu despre refuzul de a ma mai lasa manipulata, intr-o camera de asteptare a dianei???
simpatii, antipatii.. astea n-au nici o legatura cu indignarea mea vis-a-vis de modul in care stiu unii sa-i stoarca pe altii de energie.
ayleen spune:
Atunci accepta scuzele mele. Am crezut ca la ea te referi cand ai deschis topicul... Nu vedeam alt motiv pe forum, pentru care ai deschide un subiect de o oarecare inversunare, proportionala, dupa mintea mea, cu insistenta Dianei :)
E vina mea ca am aplicat atat de concret si imi lipseste viziunea generala.
notquiteso spune:
diana nu este singura care posteaza acelasi subiect la nesfarsit. nu vreau sa detaliez, dar sunt persoane care posteaza exact acelasi lucru, aceeasi poveste, si pe alte site-uri, apoi vin aici si pretind ca e pt prima data cand intra pe un forum de discutii. asa ca subiectul asta nu e neaparat despre diana.
corinadana spune:
Este o tara libera, un forum liber.
NU le citi, nu deschide acele subiecte. Go ahead!!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Clover spune:
Io vreau exemple ca alte forumuri nu frecventez si nici nu vreau sa fac munca de detectiv forumist.
Problema mea e daca povestile sunt reale sau nu.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Si eu vreau exemple ca sa inteleg mai bine despre ce este vorba.
Daca tot s-a deschis acest subiect despre... sa se dea cartile pe fata,nu cred ca are rost sa ne ascundem dupa degete doar ca... nu cred ca ne este teama de nimeni si poate asa se mai trezeste cineva la realitate.Hmmmm...
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze