Heritage E-lite

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

aaaa...am uitat. is 70 de capsule parca si luam cite 6 pe zi, 2 inainte de fiecare masa cu juma de ora.
dar eu cred ca orice garcinia e buna. tot buruiana aia e. astea de la forever au in plus ceva crom, fe si ca.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

eu personal nu recomand pastilele astea de la Heritage. am urmat tratamentul de la ei 3 luni si am reusit sa dau jos doar 4-5 kg insa mi-au creat dependenta. adica dupa ce am intrerupt tratamentul (cum indica chiar ei) eram ca o leguma. mi-au trebuit 3 saptamani sa revin la normal pt ca nu mai aveam energie si abia ma ridicam dimineata sa incep o noua zi. acum ce sa zic, depinde de organismul fiecareia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am luat prima cutie si am dat jos 4 kg. am facut pauza o luna, nu m-am ingrasat, dar nu am vazut schimbari in rau.
Le-am reluat dupa o luna, doar ca nu m-am prea tinut de ele, am fost si in vacanta plecati, acolo am pus 1,5kg in 7 zile.
Forever e concurenta lui Herba Life. Ultimele sunt mai bune, dar eu in 4 luni am slabit 4 kg, asa ca am recurs la Heritage ca sunt mai ieftine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele heritajul ajuta doar daca mananci cu bun simt adica mai pe inteles degeaba ei heritage si bagi in tine la fel ca inainte de a le lua.
Eu am luat heritage incepand cu aprilie dar impreuna cu superdieta si acum cu daneza si am ajuns la -20 de kg.Fara dieta nu incercati ca dati banii de pomana. E f bun pentru cele care consuma f multe dulciuri( asa am fost si eu)ei de la heritage nu le mai doresti.
Bafta la toate fetele!

Eu am tensiune mica si mai beau si 2-3 cafele pe zi. Nu prea e ok cu cafele+heritage dar nu pot fara. Agita f tare la m multe cafele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mercedes, eu nu ma astept sa slabesc de la ele fara dieta. Dar mi-e fff greu sa tin dieta din cauza poftei mari de macare si mai ales de dulce. Si as avea nevoie de un ajutor in acest sens. Eu beau o cafea dimineata ca altfel ma doare capul.
anda, multumesc de lamuriri. Garcinia de la Forever e un picut cam scumpa pt mine.
cocufan, mi-e si mie teama de dependenta dar in momentul asta chiar asa avea nevoie de un plus de energie.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Eu zic ca merita sa incerci atunci. Eu am avut mai multe kg decat tine asta ca sa te imbarbatez.Incepi cu cate o jumate de pastila si vezi pana unde rezisti. Eu nu am ajuns la mai mult de 3 pastile pe zi.
Bafta!

Mergi la inceput

Si inca ceva am scris ca nu merge fara dieta deoarce sunt stan patitul asa am procedat in 2006 si normal ca dupa vreo 3-4 kg date jos am lasato moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko31 spune:

Eu sunt de parere ca heritage merge bine.eu am tinut vara trecuta o cura de o luna jumate, am dat jos cam 6-7 kg, de toata lumea se minuna cand ma vedea(am fost fff incantata).Eu de fapt am slabit cam intr-un an 20 de kg dar ultimele 6-7 nu mai voiau nici cum sa se dea jos(am tinut f mult dieta disociata)asa ca am incercat cu heritage elit si a functionat. Eu am mai incercat duap vreo doua luni sa tin iar dar nu a mai avut acelasi rezultat a trebuit sa maresc doza cred ca ar fi trebuita vreo 4(in vara am luat 2 bucati pe zi doar) si am renuntat.cred ca la un moment dat organismul s-a obisnuit si nu mai reactioneaza.a asta voiam sa va mai spun ca regim de fapt nu am tinut, heritage a avut el grija sa ma tina la regim ca pur si simplu mi-a scazut pofta de mancare.
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelor...eu am luat cu ceva timp in urma...cca 3 ani regenon si mi-a afectat sistemul nervos...adica imi dadea ceva simtome stil epilepsie....nu va ganditi la convulsii ci numai niste senzatii ciudate...am facut tratament in urma lor pana in oct 2006...
acum..as lua si eu heritage dar mi-e teama sa nu patesc la fel....ce ziceti????daca excita sitemul nervos ar trebui sa-mi fie interzise????

...asteptam sa vedem dublu din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am cumparat 15 pastilute de Heritage si incep maine dimineata cu 1/2 de pastila. In paralel am inceput sa tin si regimul disociat.
Vroiam sa va intreb daca pastilele sunt mari si inchise la culoare??? Ca sa fiu sigura avand in vedere ca nu am tubul. Ca nu-mi imaginez cum incap 180 in tub...

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput