Actiuni la Bursa RO

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Originally posted by ocebine
Exista vreun website al vreunei firme de investitii din Ro unde se poate deschide cont on-line si alimenta contul tot on-line? Exista deci vreun website care sa functioneze ca etrade/ameritrade etc?

Asa cum ti-a recomandat Guestus, www.vanguard.ro/site/home/home.aspx" target="_blank">www.vanguard.ro.
Daca esti obisnuita cu EtradeFinancial te vei simti la Vanguard ca pestele in apa.

Super...Multumesc...
Daca ma imbogatesc, va invit la un mic si o bere buna (ca p-aci sint rare)...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adilushu1 spune:

eu lucrez cu ktrade.ro si sunt foarte multumit. nu e la fel de complex ca si etrade.com dar merge. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by b.nica
de aceea consider ca cei care spera sa castige ceva din jocuri la bursa, fara sa aibe relatii in guvern, sa se astepte la castiguri derizorii sub dobanda de la unele banci.

mi se pare exagerata afirmatia ta. e drept ca daca ai relatii poti da tunuri dar castigurile sunt la indemana tuturor. nici nu trebuie sa fii mare expert fiindca majoritatea societatilor de brokeraj pun la dispozitia clientilor rapoarte, indicatori, grafice, indicatii, insotite si de explicatii. castigurile mari sunt insotite si de riscuri pe masura dar dupa parerea mea e destul de greu sa casti mai putin decat dobanda de la banca (pe termen mediu si lung).

Anamaria, eu iti recomand sa iti arunci un ochi si pe ktd.ro; newsletter-ul lor saptamanal e foarte util.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput