*** LA REDOUTE (41)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Poate fi lucrand la ei de stie asa multe?
ori or fi pus-o sa ne sperie.O fi romanca si purtatoare de cuvant pentru LR?
Multe nu s-or fi tratand ,dar prostia nici gand.E bine doar ca nu doare.
Frumos show-ul din seara asta.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Achamot

Raspuns la capitolul nou: sint membru DC din 2004.

Achamot,ce sex ai?Masculin sau feminin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aissa

Plus ca si daca ne-au anuntat au facut-o abia la o luna de la lansarea comenzii asa ca ce sa fac acum, sa renunt la bani? Nu stiu ce nu i-a fost clar fetei asteia, ca majoritatea avem comenzi din iulie si mailul ala a venit abia pe 3 august...dar e mai usor sa iei la misto decat sa citesti atent.

si in plus de asta e simplu sa vorbesti :din afara: cand nu esti direct implicat in treaba asta

dar ia sa fi avut donsoara niscaiva comenzi pe drum de la marele lr date in luna iulie frumos in valoare de vreo 600euro minim asa...si in august sa-i scrie o robotica ca i s-au anulat comenzile si in privinta banilor sa fie rabdatoare ca ii va primi ...sa fi vazut atunci ce se schimba treaba cu cumparatu chilotilor online

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Hai mey, nu fiti rele, lasati fata in pace, a mai inviorat putin subiectul. Nushu, tu ziceai ca intrebi la banca, sa nu uiti sa ne zici si noua ce si cum. Nu prea imi vine sa cred ca e asa simlu cum zice Achamot. Pai atunci, as putea sa cer banii inapoi si pe toate comenzile primite pana acum ca cei de la LR n-au nici o dovada ca mi le-au trimis.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

da, eu am facut cerere la banca si mi-au returnat toti banii pe comenzile facute si onorate

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am scris deja de treaba sta cu banii..undeva pe pagina 2, nu se da nici un ban inapoi, atat timp cat nu poti face dovada ca nu ai primit comanda...pai asa hai sa cerem toti banii inapoi, si pe comenzile sosite..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai ca m-am distrat misto pe seara asta!!!
Madau si mie mi-au blocat banii la BRD, dar i-am deblocat cu un simplu tel. verde, in 5 min. Nu am completat nicio cerere.

eu va , si o noapte linistita va doresc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Cand sunt blocati,e simplu sa respingi,dar cand sunt banii luati,cum sa te mai opui,si dupa atata timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Achamot, mai, da' cat altruism pe capul tau, sa vii tu sa ne ajuti cu "sfaturi"...la Craiova se vand doar chiloti online? ca noi pe LR mai comandam si shireturi; nu vrei si tu?

ma, tu esti ruda cu modista de la Drobeta? spune drept.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

poze botez David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

acuma, referitor la banii luati de pe card, chiar daca au fost trasi, tranzactia poate fi contestata (tre sa-i dau dreptate lui achamot); eu am facut asa,am mai povestit , am contestat la raiffeisen o suma care cica reprezenta taxa emitere bilet, am cumparat anul trecut in iulie un bilet de pe alpieagles si aceasta taxa mi-a fost trasa de pe card in octombrie , deci la cateva luni de cand am platit biletul pe net; Banca de aici a cerut detalii la banca italiana , iar banca italiana a cerut la alpieagles dovada pentru care a cerut acea taxa; io doar m-am enervat ca nu mi-au spus de taxa asta cand am cumparat biletul si mai mult, de ce nu mi-au debitat cardul de la inceput pt intreaga suma.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

poze botez David

Mergi la inceput