*** LA REDOUTE (41)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

te contrazic barbarosa n-a murit e bine merci in podu ros

si carmen mai e si face mai mult decat 2 tunsori...la irina intr-adevar e scump*(dar acum cam peste tot e la fel)dar eu zic ca lucreaza bine fetele...eu cel putin le am pe ale mele la care merg mereu si is ok

scuze fetele pt off topic dar daca tot s-a calmat doamna si cere niscaiva detalii macar sa dam ca pe urma iar face spume(no offense)

Nushu, sorry, eu asa stiam. Ca i-au scos astia de la pnl afara dupa arestarea patronului in "lotul Prisacaru".

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by Achamot
Doare rau? Ce a fost asa motiv de oftica? Adevarul?

Care adevar? Ca mailurile primte sunt auto-reply ori ca ni s-a spus clar ca nu mai trimit in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Astia de la LR sa faca bine sa-si onoreze comenzile date pana acum de noi.Ce vor sa faca de-acum incolo e problema lor,nu-i forteaza nimeni sa tina Romania pe lista tarilor de unde se poate comanda,dar sa se tina de contract!
Sunt destule cai de a ne apara si noi drepturile,n-am de gand sa detaliez in momentul asta!
In ceea ce priveste seriozitatea firmei,cea mult trambitata,sa fim seriosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Unele boli pe lumea asta nu au leac. Eu va doresc totusi vindecare rapida.

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumim! Acum ne lasi in durerea noastra?
Pe bune, ce te-a stimulat asa tare la subiectul nostru de te-am reactivat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lasa-neeeeee

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

..robotzelule...

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aissa

Multumim! Acum ne lasi in durerea noastra?
Pe bune, ce te-a stimulat asa tare la subiectul nostru de te-am reactivat?

aissa lol m-ai facut sa rad cu lacrimi...chiar asa ne lasi in durerea noastra??dac noi nu vrem sa ne tratam care-i problema??nu a zis nimeni ca tu nu ai dreptate pe de o parte dar tu nu intelegi ca astia nu au anuntat pe toata limea in leg cu sistarea livrarilor??
eu am prietene care comand si nu citesc forumul si cand le-am zis ce scandal e s-au crucit nu stiau nimic si au tot dau comenzi!!!

e corect asa ceva??nu!!!asa ca repet lasa-ne in durerea noastra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Plus ca si daca ne-au anuntat au facut-o abia la o luna de la lansarea comenzii asa ca ce sa fac acum, sa renunt la bani? Nu stiu ce nu i-a fost clar fetei asteia, ca majoritatea avem comenzi din iulie si mailul ala a venit abia pe 3 august...dar e mai usor sa iei la misto decat sa citesti atent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, mare e gradina ta, si mult se mai plictisesc unii

Mergi la inceput