*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 4
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Achamot
Ploua si aici.Dar las` sa ploua si la olteni ca destul a fost canicula. Exclusivul ala mai pesteaza? Au mai invatat ceva fetele alea de acolo sau tot doua frizuri stiu sa faca?
NIHIL SINE DEO !
Cui ii pasa de pravalia lu' madam Schroter? Mie nu. Pot sa ma tund si cu mai putin de 1 mil.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Achamot spune:
In 92 m-am dus sa ma fac spirala la Schrotterita. Belea! M-am tuns a doua zi la foc automat.
Piratii mai exista? Dar irlandezii?
NIHIL SINE DEO !
miki68 spune:
quote:
Piratii mai exista? Dar irlandezii?
NIHIL SINE DEO !
Nu stiu despre ce vorbesti.
cristina d.
Achamot spune:
Una bucata restaurant cu "pirati"- personalul era imbracat ca atare , restaurant situat in Posu Ros, mincare buna, curat, frumos, preturi acceptabile. Irlandezii aveau un pub, mai mult fite, dar faceau un tiramisu supeeer bun. Nu mai stiu cum ii spunea "birtului" respectiv.
NIHIL SINE DEO !
alexxia spune:
Duamna de la oras mi-a facut seara. Bravo duamna ! Zi-ne ca meritam ! 

Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
miki68 spune:
quote:
Una bucata restaurant cu "pirati"- personalul era imbracat ca atare , restaurant situat in Posu Ros, mincare buna, curat, frumos, preturi acceptabile. Irlandezii aveau un pub, mai mult fite, dar faceau un tiramisu supeeer bun. Nu mai stiu cum ii spunea "birtului" respectiv.
NIHIL SINE DEO !
Barbarossa(piratii) - a murit, Ginger Ale (irlandezii) - un restaurant bun.
cristina d.
Achamot spune:
No, sa ii fie tarina usoara...
Saluta Iasiul din partea mea, Miki... 11 ani in dulcele tirg nu se compara cu nimic. Parerea mea. :)
NIHIL SINE DEO !
nushulica spune:
quote:
Originally posted by miki68quote:
NIHIL SINE DEO !
Barbarossa(piratii) - a murit, Ginger Ale (irlandezii) - un restaurant bun.
cristina d.
te contrazic barbarosa n-a murit e bine merci in podu ros
si carmen mai e si face mai mult decat 2 tunsori...la irina intr-adevar e scump*(dar acum cam peste tot e la fel)dar eu zic ca lucreaza bine fetele...eu cel putin le am pe ale mele la care merg mereu si is ok
scuze fetele pt off topic dar daca tot s-a calmat doamna si cere niscaiva detalii macar sa dam ca pe urma iar face spume
)
gabone77 spune:
ia uitati ce imi dau mie pe mail:
Bonjour,
Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques.
Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l'interêt que nous portons à la qualité de nos services.
Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.
Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr
Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d'entrer le code XXXXX surla page "votre panier".
L'équipe laredoute.fr
Maine ma duc la banca sa ridic holdul ca de pe 13 astept sa ia banii si sufletul.Trebuie facuta hartie pt asa ceva si ii baga la loc pe card daca frantujii nu vor sa mi-i ia. Imi fac si card nou si incerc o comanda mica de proba. Se vede ca sunt latini, daca erau nemti sau englezi erau mult mai transanti.
Achamot spune:
Fetele, vreun efect advers, ceva?! Doare rau?! Imi pare rau pentru voi, nu ma pot opri sa nu imi arat compasiunea...
Ce a fost asa motiv de oftica? Adevarul?
Mai fetelor, celor care aveti probleme cu umila mea persoana, daca va place sa plasati comenzi, faceti-o, dar macar nu va mai plingeti dupa.
NIHIL SINE DEO !