*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 3
miki68 spune:
quote:
Originally posted by rallquote:
Originally posted by Achamot
Emailul a venit de la BodyShape.ro? Daca da, numele de domeniu apartine New Wave International SRL, cu sediul in Bucuresti. Contacteaza-o pe d-na Ungureanu Cristina si cere explicatii. Daca emailul de instiintare ti-a sosit intr-un newsletter de la un alt site, e posibil ca cei de la BodyShape sa fi platit pentru el inainte ca salonul sa fie desfiintat. Totusi, ar fi trebuit sa ii anunte pe cei care au trimis newsletterul si sa le scoata oferta din lista.
Despre ce vorbesti?
ma sfatuia pe mine (vezi postarea mea de pe pag.precedenta)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
aissa spune:
M-ati ametit, ce v-a apucat fratilor???
Ma rog, nu vreau sa comentez noua aparitie in Oras
dar e ciudat ca un membru din 2004 care scrie fff rar gaseste de cuviinta brusc sa faca misto de noi de 4 pagini incoace.
Si sa nu-mi dai un auto-reply ca oricum nu te bag in seama. Robotelul ala care mi-a rapsuns mie al dracu' e smecher, scrie acelasi lucru in 3 forme diferite....si il cheama Beatrice si raspunde si pe adresa cristinei si pe site....
Hello
My colleague who could answer you is out of the office for a few day. So for more information please contact her again from the beginning of next week.
Thank you for your understanding.
Yours sincerely.
Christine
Relation Clients
Christine is out of the office for a few day. For more information please contact her again from the beginning of next week.
Yours sincerely. Béatrice.
The colleague would could check your file and answer you is out of the office for a few day. For more information please send your message again from next Monday. 
aissa spune:
Daca nu se intelege bine e din cauza ca robotelul ala cu auto-reply nu stie bine engleza. Aste 3 auto-reply-uri mi-a trimsi mie azi...
lilina spune:
aissa, ce nu intelegi draga (
) ?!?! este un robotel foarte destept, e pe autoriplai dar raspunde personalizat....noua descoperire a alora de la LR...dar sa nu intrebi daca au pe site de vanzare si cat costa, ca nu primesti raspuns, poate doar un autoriplai
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
lilina spune:
una peste alta, nu am lipsit decat 2 ore de pe forum....dar m-am terminat de ras
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
rall spune:
quote:
Originally posted by lilina
aissa, ce nu intelegi draga () ?!?! este un robotel foarte destept, e pe autoriplai dar raspunde personalizat....noua descoperire a alora de la LR...dar sa nu intrebi daca au pe site de vanzare si cat costa, ca nu primesti raspuns, poate doar un autoriplai
Si chiar daca iti raspund, o sa iti spuna clar ca nu se poate trimite in Romania, dar daca il trimit si nu-l primesti, nu e vina lor, asa ca ia-ti gandu
miki68 spune:
Bey, si ce ploua la Iasi! Achamot, la Craiova cum ii vremea?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
lilina spune:
rall...ba eu zic ca livreaza dar nu se stie daca ajunge sau cand ajunge
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
Achamot spune:
Ploua si aici.Dar las` sa ploua si la olteni ca destul a fost canicula. Exclusivul ala mai presteaza? Au mai invatat ceva fetele alea de acolo sau tot doua frizuri stiu sa faca?
Mai era si "Carmen" in Podu Ros, se ducea o prietena de-a mea acolo si era multumita... Dar de cind am plecat eu din Iasi, acum 7 ani, s-or fi schimbat multe.
NIHIL SINE DEO !