*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 30
gama spune:
Pretena din Fr zice ca in iul si aug este per de concedii dar nu se inchide cosmelia in nici un caz, doar cele mici!Se face co prin rotatie.Ea nu fol. mag.online asa ca mi-a promis ca va incerca sa stranga informatii.
Corap, sa fiti sanatoase, am si eu o fetitza in burta!!!!Dar am un baietel de 3 ani acasa, e bun de pretendent!!!!!
si Matei(2.aug2004)
corap spune:
multumesc, multumesc. feli, trece timpul rpd, mie nu-mi vine sa cred ca andrei mai are putin si face 2 ani 
acu' stau in corul de urlaturi ala lui andrei care nu vrea sa doarma de pranz. il mai las 1 sfert de ora, daca nu adoarme il scot
sa ne jucam. da doamne sa adoarma!
desi nu cred, ca n-a mai dormit la pranz de vreo 2 saptamani. da' azi a venit mort de oboseala de la joaca, dormea pe el in carut. cand l-am pus in pat s-a activat 
EDIT: gama, e cam mare baietelul, da' l-am luat in considerare, e primul in carnetel
. sarcina usoara! sa stii ca-i funny cu 2 copii
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
andreap spune:
Am tot citit ce s-a scris,si am incercat la banca sa vad ce si daca se poate face ceva.Raspunsul bancii unde am eu cardul,BRD adica,a foast:daca v-au luat banii din cont,nu-i putem lua noi inapoi,trebuie ei sa-i vireze.Banii sunt deja la ei in cont si noi nu putem umbla pe contul lor".Adica...sunt la mana idiotilor de la LR,sa-mi dea un cec de KKao,sa astept 45 zile si sa mai iau nici 1/2 din suma????![]()
Eu am comanda facuta in 30.07...nu e timpul pierdut sa vina,dar din ce am citit aici..slabe sperante.a....si mai e si comanda Aissei tot pe numele si adresa mea,nesosita nici aia
Nu am mail de notificare ca mi-au anulat comanda,nu am mail ca nu mai livreaza,ins chimb oferte cu "comandati" acum..la greu
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
carolinah spune:
Andreea, si eu am cardul la BRD asa ca probabil voi avea parte de acelasi tratament. Dar eu nu ma supar, mi-am asumat riscul cand m-am apucat de cumparat de la LR.
Oi fi eu nebuna, dar eu sper in continuare

.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
nushulica spune:
pai daca voi ati primit coletul din 9iulie pe 23 respectiv 27 iulie...eu sigur nu-l mai primesc
nu inteleg totusi dupa ce criterii au trimis astia coletele unele da altele ba![]()
![]()
nici nu ma mai duc la posta ca mai am un pic si le inspir mila angajatelor de acolo 

madau spune:
Ma apuc de schimbat "sobektu'"![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
capitol nou
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gama spune:
Corap, Funny?????Esti dragutza, multumesc ptr incurajare!!!
Pretena din Fr zice ca e imposibil sa nu avem nr.de colet!!!!He,he!!
I-am dat datele contului meu , ea spera sa scrie peste tot si sa obtina ceva rasp., eu nu!!!!A zis ca cel mai bine e sa sunam, nu-si poate inchipui cum LR face asa ceva, de inchis nu s-a inchis in ac.perioada pe motiv de CO,sigur.
si Matei(2.aug2004)