*** LA REDOUTE (41)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Mai Clau credeam ca dor io-s cu ghinion....
Si la mine e la fel la strawberry....

da' voi ati scris la strawberry cum v-am spus eu dimineata?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Catutza nu scriu la LR ca nu am ce acum. Vineri probabil trimit un alt mail ca sa fie acolo luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da miki, eu dadusem deja reply cand va intrebam pe voi. Am dat raspuns la mesajul lor cu adresa si codul si de atunci nimic. Nu ma grabesc dar m-a mirat ca Feli a dat comanda dupa mine si a zis ca deja e pe drum. Eu am comandat luni seara, marti dimineata era hold pe card deja, aseara a venit mailul dimineata am raspuns si e tot pending la status....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Aissa , am realizat apoi, de aceea am si editat mesajul

Madu , ce bine ar fi sa ai gura aurita si sa reia astia livrarile. Cu toate ca acum nu mai am curaj sa comand

Aissa, sunt atat de ametita cu LR asta, abia acum am realizat! Ti-ai schimbat slujba! Felicitari! Sa-ti fie de bine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Da miki, eu dadusem deja reply cand va intrebam pe voi. Am dat raspuns la mesajul lor cu adresa si codul si de atunci nimic. Nu ma grabesc dar m-a mirat ca Feli a dat comanda dupa mine si a zis ca deja e pe drum. Eu am comandat luni seara, marti dimineata era hold pe card deja, aseara a venit mailul dimineata am raspuns si e tot pending la status....

De fapt, nu era vorba de azi dimineata, ci de aseara si-i raspunsesem Claudiei. Dau un copy/paste aici: Clau, eu am avut o data probleme de genul asta cu strawberrynet. Mai precis, mi-au spus ca banca nu confirma codul de securitate dat de mine. Asa ca le-am scris un mail prin care le ziceam ca ei oricum au tras banii de pe card (imi confirmase banca), "so, i'm not a criminal", inclusiv o poza cu cardul fata/verso. Dupa cateva ore am primit mail de la ei prin care isi cereau scuze si ma anuntau ca voi primi in cel mai scurt timp coletul, printr-un serviciu postal de urgenta (le mai spusesem ca peste cateva zile urmeaza ziua de nastere a sotului si parfumu Hugo Boss e pt.el). Coletul a venit in 3 zile si nu in 8 cum se intimpla de obicei. Ma mancase undeva sa fac comanda cu alt card si alta adresa de mail decat cele cu care faceam de obicei si pt. care iti cere date doar prima data.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am scris pe site pt comanda din 27 ca sa-mi raspunda zilele urmatoare si sa am o dovada cand ma duc la banca sa-mi cer banii inapoi.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Claudia , la ce adresa ai facut reclamatia? La Sabine? Da si mie te rog ca ar trebui sa ma apuc si sa coc un e-mail ca nu se mai poate, macar sa stiu o socoteala

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Asadar,STOP JOC !!!

De data asta mesajul e cat se poate de clar,chiar nu mai avem de ce sa ne agatam.Ne-au eliminat si gata.Intrebarea aia cu Papua,Mozambic si Wanuatu e cat se poate de corecta,dar...cui sa i-o adresam?Astia nu dialogheaza cu noi,ne imping niste mesaje standard si practic ne dau cu flit.

La faze de genul asta simt mai tare ca de obicei ca toata vrajeala cu integrarea Romaniei in UE e doar o forma fara fond.Suntem in continuare niste triburi care nu merita bagate in seama.

Cat de rau imi pare?Nici n-am cuvinte.Imi pare foarte rau ca n-o sa mai pot face comenzi la ei si ma supara rau de tot felul in care ne trateaza.Imi dau perfect de bine seama ca nu mai e nimic de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Jasmine nu stiu, zau... Atunci de ce mai vin colete? Unele da, altele ba?
Poate se clarifica situatia saptamana viitoare.
Incep sa o cred varianta data de Madau, ca va fi o perioada de banare (cand se vor scarpina bine in cap), apoi o vor lasa in coada de peste.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io zic sa nu mai insistam pe faza cu scoaterea RO din lista de tari, sa mergem doar pe varianta returnarii banilor in conturi si peste vreo cateva luni sa vedem cum sta treaba. Io ma mai risc cu o comanda mica prin iarna asa...dar trebuie sa lase Ro pe lista.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput