*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 20
madau spune:
Draguta..poti sa scoti din context ce vrei..din punctul meu de vedere ai "ignore" pe acest subiect..asa ca nu te mai osteni sa raspunzi. Aaa si nu pot sa-ti fac REPORT la moderatori...raport, poate![]()
Fetele, eu ma retrag pentru moment...va las in compania doamnei Achamot, cu sfaturile ei pline de intelepciune. Nu am nici timpul nici energia necesara acum sa ma contrazic cu ea, si n-am inteles de ce as face-o.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Achamot
Acum sa scot si eu din context si inteleg ce vreau?! Adica tu esti nimeni? Asta reiese din mesajul tau.
Daca pe tine nu te intereseaza, fa abstractie de mesajele mele.
Sau fa-mi report la administratia forumului ca am indraznit sa am nesimtirea si tupeul sa va ajut.
Nu scrie nicaieri ca esti purtator de cuvint DC sau ca ai vreo pozitie oficiala care sa iti permita sa vorbesti in numele tutror utlizatorilor DC.
Domnia sta in ceea ce stii, nu in ce detii...
Achamot, madau nu vorbeste in numele tuturor utilizatorilor DC, insa e indreptatita sa vorbeasca in numele celor care AU ALES sa activeze pe topicul acesta initiat de ea. As mai spune ca din postarile tale reiese ca esti o persoana inteligenta asa ca, oare de ce nu-ti dai seama cand e cazul sa te opresti? Noi, cele care postam la acest subiect avem in comun faptul ca suntem clienti LR. Tu, se pare, nu esti si, evident, nici nu vei fi vreodata. Ai intrat ca o furtuna aici, jignind pe toata lumea (pe mine in special care am comandat ieri cu bunastiinta, chiar daca nu voi primi niciodata coletul) si persisti in a da lectii nesolicitate. Te rog, nu mai pune paie pe foc. Lasa-ne sa ne "lingem ranile" singure, fara rautatile tale gratuite. Aici era un loc tare placut care s-a transformat intr-un camp de batalie verbala.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Achamot spune:
Ce sa-i faci, madau, asa sint eu, analfabeta. Ma trezesc vorbind in dodii ca sa ma dau desteapta. Ma intreb insa pina am scris eu citi au stiut ca se pot cere banii inapoi prin banca si in ce conditii. Da`, na, io-s o amarita care tre` sa demonstreze pe dc ca e desteapta, cind de fapt sint o habarnista, sint modista (desi nu am facut nici o palarie sau accesoriu in viata mea), habar nu am pe ce lume traiesc, sint spion LR, am un interes ascuns, samd. Insa, ce sa ii faci, asa sint eu, defecta...
Marele meu defect este ca nu ma trezesc postind decit NUMAI cind stiu despre ce vorbesc, numai pe subiecte la care ma pricep cu adevarat si nu aiurea-n tramvai...
later edit:
Miki, nu mai am ce sa spun. Faceti ce doriti. Banii vostri, nervii vostri. Nu poti ajuta pe cineva care refuza ajutorul si in loc sa ia masuri prefera sa isi plinga de mila.
madau spune:
Iaca postarea lui Miki
mi-a deschis ochii...de fapt de ce sa plec eu de langa fetele cu care am impartit si bune si rele, alaturid e care am ras nopti intregi si alaturi de care ma simt atat de bine? Ptr cine? Achamot, nu meriti nici macar atat. Cred ca de fapt n-ai inteles care e rolul forumului, nu e un loc unde trebuie sa ne dam "destepti"..si unde se poate posta si asa "aiurea in tramvai' daca simti nevoia. Facem aici pe topic vreun concurs..care e mai destept, sau nu m-am prins eu?
. Puteai intra aici pe topic spunandu-ti parerea intr-un mod diplomat, nu jignind asa cum ai facut. Nu esti cu nimic mai presus decat vreuna din noi, asa ca inceteaza te rog sa mai abordezi tonul acesta de superioritate. Cat despre cum se puteau lua banii inapoi...fii pe pace ca aflam oricum, ptr asta exista biroul de informatii de la banca
.
Si cu asta, chiar ca inchei, nu e cazul sa transform topicul, asa cum zicea Miki intr-un camp de batalie.
Daca e cineva amatoare de noutati...tocmai a fost postasul sa-mi aduca niste scrisori acasa si mi-a spus ca nu s-au mai primit colete externe de mai bine de o saptamana la noi la OP. O fi ceva cu vama? sau io oi fi singura care primeste externe?
Madau si
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
croco21 spune:
Dragelor, haideti sa nu stricam atmosfera pe forum. Achamot ne-a dat niste informatii foarte utile referitoare la recuperarea banilor. Pe de alta parte, Madau are dreptate, din cate stiu pe ea nici macar n-au anuntat-o ca i-au anulat comenzile si ca nu mai livreaza in Romania deci LR este in culpa totala. Poate pana o anunta trec si cele 45 zile date de banca. Eu zic sa terminam cu discutiile astea despre contracte si legislatie, oricum nu cred ca intentioneaza cineva sa inceapa un proces cu ei. Cred ca ne vom limita la reclamatii la toate organismele din Franta de genul OPC si la cele din EU. Eu zic sa nu ne mai inflamam asa, cel mai bine ar fi sa asteptam pana saptamana viitoare sa vedem ce ne raspunde madam Cristina.
Croco
miki68 spune:
Si aici se plang ca nu au primit coletele http://www.dealtime.com/xMR-store+la+redoute+1066416~MRD-332032~S-1
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madau spune:
Va spun eu care e concluzia mea ref la scoaterea RO din lista de tari..se vede treaba ca noi am insistat sa ni se faca dreptate si sa ni se livreze marfa sau banii atat timp cat nu pot face dovada ca au primit-o. Altii, din ce citesc, vad ca au ales sa renunte de tot la ei. Probabil ca de aia nu vor sa mai livreze in RO, ptr ca nu suntem prosti
si nici nu renuntam asa usor la ce suntem indreptatiti si primim..si mai cerem si explicatii. Ce obicei prost![]()

Madau si
gama spune:
Buna ziua tuturor, mai, dar uite ca atatea luni nu am intervenit pe motiv ca nu as putea sa va urmaresc dialogul zi de zi, si totusi va "cunosc"de atata timp.Vreau sa sa va spun ca sunt in aceeasi postura ca si voi, am doua colete din 18 si 27 iulie pe drum, si sunt si cele mai consistente ptr ca inaite de ac data am fost in CO si nu apucasem reducerile mari!!!Scuzati mesajul lung, de fapt vroiam sa va spun ca sunt alaturi de voi, si defapt scriu ca sa ma alaturi lui Madau : frate ,cine esti tu mama = achamot?????Ai pierdut o groaza de timp scriind la ac. sub in cond in care nu esti implicata si nici nu vii cu informatii concrete,crezi ca vreuneia de aici ii creste tensiunea vazand cata inteligenta/informatie detii???NUUUUUUUU, neinteresant, toate pers de aici au fost inselate si au tot dreptul sa fie revoltate doar ptr motivul ca nu esti instiintat in prealabil dar nici dupa.Asa ca permite-mi sa te ignor, cinism/ironie/...avem suficient in jur .
Eu inca mai am o doza de 25%optimism vis-a-vis de venirea coletelor,asa ca.....va doresc numai bine!
Apropo, la ING faci o cerere iar raspunsul il vei primi in max 45 zile, daca ai un mail ceva de la ei il anexezi daca nu, poti depune si fara.(nici eu nu am primit absolut niciodata vreun mesaj in afara de oferte!!)
si Matei(2.aug2004)
carolinah spune:
Nici eu nu am primit niciun email de la ei. Am 4 comenzi date (cea mai veche din 20 iulie, parca), dar nu disper.
Eu sunt f optimista ca imi voi primi produsele. Ca si madau, nu ma intereseaza sa primesc banii inapoi, ci sa imi primesc produsele comandate.
Si daca nu le primesc, fac eu rost de banii aia inapoi pana la urma, ca doar nu i-am pierdut pe strada, nu?
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Achamot
Madau, nu e vorba de insusire de foloase necuvenite. Aceea e pentru demnitari care fac trafic de influenta. Incasarea de bani si neprestare e frauda. Intra in alta categorie. :)
Din moment ce ai fost informata ca vei primi banii inapoi, adio si n-am cuvinte. TOS-ul magazinelor electronice de talia LR nu e facut d eunii care si-au luat diploma in avocatura cu sacosa care isi dau si ei cu pararea, ci de case de avocati specializate. O mare diferenta.
Domnia sta in ceea ce stii, nu in ce detii...
Hei, Achamot, daca pana acum ai fost pertinenta si ai venit cu informatii utile, mesajul asta cam intinde coarda. Nu stiu daca a batut undeva anume fraza subliniata de mine, dar asa pare. Deja devin acide mesajele tale. Madau si-a spus parerea si ce ar face ea. Nu obliga pe nimeni sa fac la fel. Nu e cazul sa-i dai tu lectii de drept. Apropo, sunt avocat la cea mai mare casa de avocatura din Romania (daca asta conteaza pt tine) si tind sa-i dau dreptate lui Madau, cu unele nuante diferite. Dar nu asta e important, ci faptul ca multe fete au ramas cu buza umflata. Eu citesc subiectul asta de cateva saptamani, ca nu ma hotarasem sa plasez o comanda si acum stau cu cosul full in asteptarea unui deznodamant. Ca sa nu mai spun ca mi-l golisera o data (si nu trecusera cele 3 sapt). Asa ca cel mai bine lasa-le sa se concentreze pe o solutie si nu le mai contra.
Alina
de Mara