*** LA REDOUTE (41)***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by Achamot
Vi s-a spus clar ca nu se mai preiau comenzi din Romania. Mai clar de atit nu se putea.

Mai clar de atat nu se putea?
Tu ai citit vreodata ce aberatii primim ca raspuns de la ei? Chestii din alea clare gen "nu mai trimitem in ro, dar daca trimitem si nu primiti nu veti fi despagubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:

Raspuns la capitolul nou: sint membru DC din 2004. Chiar daca nu scriu des nu inseamna ca nu citesc. Daca doamnele aici prezente nu vor sa auda adevarul, spus verde-n ochi, preferind sa se plinga in loc sa face ceea ce trebuie, e strict problema lor. Eu le-am spus ce e de facut ca sa nu isi piarda banii si sa nu se mai enerveze pentru ca nu duce la nimic bun.
P.S. Analogia cu meciul de fotbal nu se potriveste. Ar fi fost mai elocventa cea cu "nu mai bagati degetele in priza, ca o sa va curentati".

Numai bine.

Iar daca e rautate sa ii spui unui om ca e buba si ca poate sa evite neplacerile, s-a intors lumea cu susu-n jos.

NIHIL SINE DEO !

Tantiii, se zice "verde-n fatza" si nu verde-n ochi

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by croco21

Si mie mi-a placut. Eu sunt la servici, radeam singura pe aici ...

quote:
Originally posted by claujro

mey, eu am ras...de una singura prin casa...mie mi-a placut!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Croco

Chiar daca a fost mai dur, eu am gasit cel putin un sfat folositor:

"Banii se recupereaza simplu: suni la banca emitenta a cardului de credit/debit, ceri un ofiter MasterCrad sau Visa (functie de ce card ai), ei iti dau o cerere sa o completezi, spui EXACT ce s-a intimplat si ca nu ai cum sa intri in posesia serviciului/preduselor pentru care ai platit si tu ceri "refund".
Orice procesator online de carduri, indiferent din ce parte a lumii este este OBLIGAT sa returneze suma.De fapt MasterCard/Visa trag banii din contul lor fara s aii intrebe de sanatate.
Vor exista mici diferente ( cursul MasterCard/Visa nu este identic cu al BNR-ului) insa banii se recupereza.
"

Auziti, o fi un sotz iritat ca sotia i-a pierdut banii pe LR...???

da claudia fix asta vroiam sa scriu si eu acum...macar am primit un sfat bun cum sa ne primim banii inapoi...chiar maine ma ocup de chestia asta sa vad poate reusesc sa-mi iau banii inapoi si gata am incheiat afacerea cu lr

achamot multumim ca ai intrat pe subiect si ne-ai luminat un pic dar puteai s-o faci un pic mai finutz nu asa grosolan

acum daca chiar esti "spion" lr macar anunta-i ca-i de bun augur sa-si anunte clientii prin mail cand sisteaza livrarile intr-o tara...ca totusi nu e vorba de un sat

ok am incheiat toate discutiile pe acest subiect maine vad ce rezolv cu banca in vederea recuperarii banilor si va dau de veste

sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu zic sa fiti mai temperate cu el, pe undeva are si omul dreptate.

Va pup si ne revedem mai tarziu: ma duc la cinema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Emailul a venit de la BodyShape.ro? Daca da, numele de domeniu apartine New Wave International SRL, cu sediul in Bucuresti. Contacteaza-o pe d-na Ungureanu Cristina si cere explicatii. Daca emailul de instiintare ti-a sosit intr-un newsletter de la un alt site, e posibil ca cei de la BodyShape sa fi platit pentru el inainte ca salonul sa fie desfiintat. Totusi, ar fi trebuit sa ii anunte pe cei care au trimis newsletterul si sa le scoata oferta din lista.

NIHIL SINE DEO !

later edit: daca firma respectiva ar avea "spioni", ar avea pe siteuri foarte mari de limba franceza. Nu pe alte limbi. Ma indoiesc ca ei traiesc numai pe baza comenzilor facute din Romania ale membrelor DC.
Costurile de intretinere ale unui "spion" ar fi foarte mari si nu s-ar justifica.

Pur si simplu cred ca cei care le intretin siteul dorm pe ei si cei care le proceseaza comenzile cu carduri NU au fost anuntati.
Inca o dovada ca piata din Romania NU prezinta interes pentru ei. Nu ar avea nici un sens sa angajeze spioni pentru un sement de piata care NU ii intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca ca eu va contrazic aici la treaba cu banii inapoi..ptr ca dupa cum stiti de fiecare data a trebuit sa completez acea cerere ptr a se ridica holdul de pe bani. Optiunea e asa, depinde de banca, eu vb strict de BRD...se face cererea, si se specifica care sunt motivele ptr care suma e blocata..insa trebuie musai sa se vada ca operatiunea autorizata de tine, si ptr care a fost pus holdul pe bani a fost deja efectuata inca o data,in cazul meu se vedea ca banii erau o data trasi si o data cu hold. Insa in cazul in care nu a venit comanda...nici o banca din lume nu-ti da banii inapoi. Cum dovedesti ca nu ai primit-o???????????????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

auto-reply madame Achamot...auto-reply ! of-of...sau informatica nu se impaca bine cu limba engleza?

Sau ai vrut sa ne transmiti altceva, de la vreun joc online, cu auto-replay-ul?

Tania 32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

quote:

Emailul a venit de la BodyShape.ro? Daca da, numele de domeniu apartine New Wave International SRL, cu sediul in Bucuresti. Contacteaza-o pe d-na Ungureanu Cristina si cere explicatii. Daca emailul de instiintare ti-a sosit intr-un newsletter de la un alt site, e posibil ca cei de la BodyShape sa fi platit pentru el inainte ca salonul sa fie desfiintat. Totusi, ar fi trebuit sa ii anunte pe cei care au trimis newsletterul si sa le scoata oferta din lista.

Despre ce vorbesti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tania-z

auto-reply madame Achamot...auto-reply ! of-of...sau informatica nu se impaca bine cu limba engleza?

Daca mailurile ar fi fost automate, ar fi fost identice, dar nu sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Despre postul lui Miki68, Rall; este pe pagina precedenta.

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput