*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 17
croco21 spune:
Achamot, n-am sume blocate, toti banii au fost luati. Pe site, in contul meu, toate comenzile apar in curs de pregatire, chiar si cele primite deja de luni de zile.
Croco
lavi02 spune:
Achamot, n-am ce sa cer in scris. O sa ma duc la ING o sa cer formular si o sa atasez mailurile listate. Multumesc oricum ca te implici! 
nushu pai asta ne ramane de facut. Eu o sa-i scriu luni la Christine sa-mi puna banii inapoi pe card, ea o sa-mi raspunda ca nu si o sa ma duc cu dokomentele la banca. Dar ce fac daca nu-mi raspunde de nicio culoare
? probabil tot la banca ma duc.
madau eu nu vreau despagubiri, vreau doar banii mei inapoi si 
Achamot spune:
quote:
Originally posted by madau
Achamot, ata timp cat avem o relatie contractuala, cu drepturi si obligatii de ambele parti, nu ma interesaza care e legislatia electronica, orice contract, in orice forma ar fi el incheiata, e guvernat de legislatia dreptului comercial...Nici o lege nu se aplica retroactiv, asa ca daca la data in care banii au fost acceptati si comanda luata..legea nu exista, si de vede treaba ca nu exista, sunt OBLIGATI sa faca livrarea. Sau sa faca dovada ca produsele nu mai erau disponibile, ceea ce nu e cazul, ptr ca sunt si acum disponibile. Ar mai fi treaba cu forta majora...dar nu e cazul. Da...de la data la care s-a dat comunicatul cu sistarea livrarii e dreptul lor sa nu mai livreze, dar atentie...trebuie scris asta clar pe site...odata ce ti-au luat banii se considera relatia contractuala deja inceputa si de aici revenim la ce spuneam mai devreme. Nu s-a intalnit chiar hotul cu prostul...daca nu mai livreaza in RO.ori anunta asta pe site sa poata sti toata lumea, ori scot RO din litsta de tari...oricum ptr comenzile din trecut n-au nici o justificare. N-are rost sa detaliez aici..are cine sa se ocupe si de ei, stai fara grija, ca vor plati
Imi [are rau, pe unele segmente trebuie sa te contrazic.
Ia citeste tu TOS-ul lor si vei vedea ca sint PERFECT ACOPERITI DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL.
http://www.laredoute.co.uk/Static/Static.aspx?page=terms
NIHIL SINE DEO !
madau spune:
Lavi eu vreau produsele comandate...n-am nevoie de alte despagubiri. Si apoi
.
In alta ordine de idei..mai are cineva nr de tel de la Tara Piticilor, aia cu pantofiorii?????
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Achamot, unde anume n-am dreptate? Asta cu TOS..e la fel ca orice alt contract..poti sa scrii tu in el verzi si uscate, asta nu inseamna ca sunt si valabile. Legea e superioara oricarui contract...
N-am vazut nicaieri scris ca pot sista comenzile cand vor, fara sa anunte asta nicaieri si ca se poate aplica asta retroactiv..la comenzile de acum o luna
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
madau, eu luam nr de pe site-ul lor dar vad ca acum toate link-urile dau in aceeasi pagina.
Dar eu n-am fost multumita de sandale, dupa mine au fost bani aruncati.
Ai Nataliei n-au exteriorul din piele, abia acasa am observat, iar ai Silviei desi la proba o strangeau si le-am zis sa-i faca modelul pe comanda mai larg - nu l-au facut. Si 2 la mana au o capsa pe mijloc care lasa pata de rugina pe piciorus/ciorap. I-a purtat o singura data si
.
Poate voi ati avut experiente mai bune dar eu m-am lecuit.
Giova spune:
Mersi Roxi de informatii.
eu cred ca pot sa-mi iau adio de la comanda de pe 27 iulie. dar nu am primit INCA niciun mail. asa ca mai astept.
daca nu...
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
aissa spune:
Eu am platit comanda din 11 cu ING si cea de pe 28 cu BCR. Dar deocmandata inca sper si nu as vrea sa incep demersurile de recuperare a banilor. Oricum, pana nu ne raspund astia clar ce comenzi au anulat nu vedem nimic, parerea mea.
Dar daca Roxy are comenzi din 13,15 si i-au zis ca poate le primeste saptamana asta, poate au trimis intr-adevar mai tarziu, macar comanda din 11 sper sa vina si la mine.

horel2003 spune:
Deci e posibil oare.. ca ei sa fi livrat mai tarziu toate comenzile ? pt ca sunt in concediu sau alte treburi ?
Achamot spune:
quote:Originally posted by madau[/i
Achamot, unde anume n-am dreptate? Asta cu TOS..e la fel ca orice alt contract..poti sa scrii tu in el verzi si uscate, asta nu inseamna ca sunt si valabile. Legea e superioara oricarui contract...
Nu. Categoric nu. Orice contract se supune legilor in vigoare. Daca un contract incalca prin termenii sai vreo lege in vigoare, acel contract este nul de drept. Numai si numai atunci nu are valoare.
TOS-ul online are valoare contractuala. Are fix aceeasi putere ca un contract. Daca nu citesti TOS-ul cind te inscrii undeva, siteul respectiv nu are nici o vina. Nu pot avea cite o persoana care sa il traga de mineca pe cel care se inscrie.
Ce se scrie in TOS nu sint "verzi si uscate". Orice merchandiser are dreptul de a refuza la un moment dat un anumit client.
Asa e de cind e internetul. Inclusiv in Romania.
NIHIL SINE DEO !