*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 18
lavi02 spune:
Achamot, eu sunt de acord cu tine ca LR are dreptul sa ma refuze pe mine in particular ca si client, dar atunci nu trebuia sa-mi ia banii. Sau, MACAR, in clipa in care m-a anuntat ca nu vrea sa ma mai aiba ca si client sa-mi puna instantaneu banii inapoi pe card. Nu sa mi-i tina ca "We will contact you soon again for the reimbursement of the orders that were cancelled. Please be patient.". Cum sa fiu patient?!?!
Nu-mi dai produsele, OK, dar banii instant inapoi!
Banii tai stau degeaba la mine. Please be patient. 
madau spune:
Lavi are dreptate..este exact ce zic si eu...e dreptul lor sa-si selecteze clientii dupa ce reguli vor, dar atat timp cat mi-au luat banii ptr comanda de aproape o luna si marfa tot n-am primit-o..si refuza sa trimita macar o dovada ca au trimis coletul (dovada clara, nu vorbe)...sunt pasibili de sanctiune. In orice tara din lumea asta..si orice ar scrie ei in contract..selectia se face la inceput, ok..iti iau banii de pe card, si imediat pe urma esti instiintat ca de fapt nu se mai livreaza in RO, ti se dau banii inapoi, adio si n-am cuvinte. DAR...nu e cazul aici, daca ai citit tot ce postam noi de cateva zile incoace..comenzile au fost trimise cica, cau anulate
, nu se da nici o dovada in acest sens...ba mai mult vin si fac treaba asta dupa ce coletul ar fi trebuit sa ajunga deja. Si tu vii si-mi spui ca-s acoperiti de contract..ei bine NU. Ceea ce fac ei se numeste "inselaciune" si asta se pedpseste de legea Penala. Care e superioara oricarei legi si oricarui contract din lumea asta, fie el electronic, sau nu. Si daca mai adaugam si "insusirea de foloase necuvenite", caci mie cam asa imi suna cand ai luat niste bani ptr ceva ce nu aveai dreptul (ptr ca dupa spusele lor, comenzile au fost anulate
..deja ajungem la un cumul de infractiuni
Si cu asta am incehiat aici, chiar nu am timpul si dispozitia necesara sa dau atatea explicatii...fiecare si le stie pe ale lui, tu pe ale tale, nu contest, si eu pe ale mele.
Ma duc sa dau mancar la copil, a fost cineva la posta azi sa vada de colete?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Achamot spune:
Ok, facem abc-ul platilor online.
Cind se plaseaza o comanda, suma este blocata de catre banca. Dureaza citeva zile pina la decontare (adica pina cind pleaca banii efectiv din cont). In aceasta perioada suma sta undeva in "aer", intre banca voastra si procesatorul de carduri. Dureaza citeva zile pina pricesatorul de carduri primeste banii in contul lui. Functie de contractul pe care il are merchandiserul cu procesatorul, banii intra in contulul magazinului online o data pe zi/saptamina/luna sau la atingerea unui prag financiar dat (ex: procesatorul are contract sa livreze banii in contul LR cind se aduna sumna de 50.000 euro. Cind s-a strins suma aceasta se scad comisioanele procesatorului si banii pleaca in contul LR).
Ca banii sa se intoarca in contul celui care a platit, procesul e invers. E logic ca nu pot ajunge instant in contul platitorului bunului/serviciului comandat.
lavi02 spune:
Eu pe 11 iulie am dat comanda, pe 13 iulie mi-au fost luati banii de pe card si pe 3 august am fost instiintata ca mi s-a anulat comanda.
Banii inapoi... "be patient!"
Ei pe site dau ca termen "mediu" de sosire a coletului 8-18 zile.
nushulica spune:
mada eu am fost si nu am colet
astept din data de 9iulie
(primul////ca sunt mai multe)
edit: eu acum am socotit si am realizat ca am deja 37zile de la data de 9 iulie(cea mai veche comanda nesosita
)...pai eu cum procedez cu asta???ca acush se fac si cele 45de zile si nici la banca nu o sa mai pot rezolva

edit iar: dati-mi o adresa de mail sa le scriu si eu
offf...numai la asta nu am vrut sa ajung
madau spune:
Achamot intelegem toate termenele...dara ici vorbim de 1 luna deja.,..nicaieri nu pot sa cred ca dureaza o luna sa-ti intre banii inapoi. sa fim seriosi...e vb de rea vointa si de bataie de joc
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Achamot spune:
Madau, nu e vorba de insusire de foloase necuvenite. Aceea e pentru demnitari care fac trafic de influenta. Incasarea de bani si neprestare e frauda. Intra in alta categorie. :)
Din moment ce ai fost informata ca vei primi banii inapoi, adio si n-am cuvinte. TOS-ul magazinelor electronice de talia LR nu e facut d eunii care si-au luat diploma in avocatura cu sacosa care isi dau si ei cu pararea, ci de case de avocati specializate. O mare diferenta.
alexxia spune:
Mai, fetelor, eu probabil ca sunt mai grea de cap cand e vorba de legislatie, contracte, obligatii contractuale ca un-i domeniul meu de activitate ( dar stiu totul despre sinapse
), dar atata timp cat eu nu am primit nici un email prin care sa fiu anuntata ca nu mai trimit in Romania ce fac ?
Astept coletul sau incerc sa recuperez banii ? Nu am inteles exact la ce se refera termenul de 45 de zile . Dupa 45 de zile nu mai poti recupera banii sau ce ?
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
mada eu am fost si nu am coletastept din data de 9iulie
(primul////ca sunt mai multe)
edit: eu acum am socotit si am realizat ca am deja 37zile de la data de 9 iulie(cea mai veche comanda nesosita)...pai eu cum procedez cu asta???ca acush se fac si cele 45de zile si nici la banca nu o sa mai pot rezolva
edit iar: dati-mi o adresa de mail sa le scriu si euofff...numai la asta nu am vrut sa ajung
Nushu, eu zic ca cel mai bine sa reclami oficial, pe site, la rubrica de comenzi nesosite. O sa primesti inapoi pe loc o confirmare de la Julie Areski, cu mesajul tau citat in ea daca bine imi amintesc.
nushulica spune:
merci lavi cred ca asa o sa fac
alexia da mie asa mi-a zis la banca ca dupa 45 de zile nu mai poti depune la ei reclamatia prin care soliciti recuperarea banilor