*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 15
roxy26 spune:
buna fetele! Numele meu este Roxana, sunt noua pe acest forum, insa va citesc de cateva luni. In 13, 15, respectiv 16 iulie am facut 3 comenzi pe laredoute.fr, iar astazi, in asteptarea coletelor, si dupa zile de rafoit forumul, am decis sa sun in Franta (vorbesc fluent).
Nr. final dat de ei a fost 0033 892 350 355 - dupa ce mi s-a confirmat ca mi s-au inregistrat comenzile date, si ca ar trebui sa soseasca si coletele in cursul acestei saptamani, am primit legatura tel. cu o doamna de la livrari internationale (nu s-a prezentat).
Explicatiile primite, care cred ca va pot ajuta si pe voi sa intelegeti ce se intampla, au fost :
- expedierea coletelor de catre la Redoute a fost facuta
- nu mi se poate da un nr. de tracking pentru acestea, doar cel prin care s-a livrat o poate face (e.g; posta)
- livrarea in schimb, nu mi-o poate confirma nici in scris, nici tel. de catre la Redoute, intrucat au avut probleme in trecut, care au tinut strict de "livreur" si a mai spus, ea, de frontiera...
- la intrebarea mea daca mai pot comanda - nu ma sfatuiteste
- la intrebarea : exista zvonuri despre o interdictie pentru Romania, raspunsul a fost stangace, insa DA
- a mai precizat insa, ca mi-au expediat coletele, intrucat am dat comenzi inainte de interdictie
va sfatuiesc sa sunati si voi, la numarul de mai sus, prima pers. a fost foarte amabila, e drept ca si eu m-am stapanit si am vorbit calm. A doua tipa insa, de la livrari internat. era ezitanta in exprimare, insa vedeti mai sus ca a raspuns in cele din urma la intrebari punctuale.
multa bafta tuturor !
Giova spune:
eu nici mail, nici aviz. dar am comandat in 27 iulie, asa ca mai astept.
Achamot multe info valoroase ne-ai dat.
eu am card in euro la BRD.
vesti bune va doresc sa primiti azi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
corap spune:
multumim, roxy, pentru informatii
EDIT: te rugam sa ne scrii daca/cand primesti coletele.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
madau spune:
Roxana mersi ptr informatii...ti-a spus cumva si care e data de la care a inceput interdictia? Din pacate noue celor care nu vb fluent franceza nu ne ramane decat sa asteptam..Rugamintea mea este ca atunci cand primesti coletele sa intri sa ne anunti si pe noi, ptr ca avem dat de comanda asemanatoare. Mersi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Roxana, ce inseamna "inainte de interdictie"? Ce data? Stii ceva de asta? Multumim mult pentru informatii. 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
lavi02 spune:
roxy - multumim de informatii. Dar tu ai primit mailul cum ca ti-au fost anulate "recent orderes"?
Eu care am primit mailul nu mai pot sa sper ca voi primi coletele.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by roxy26
buna fetele! Numele meu este Roxana, sunt noua pe acest forum, insa va citesc de cateva luni. In 13, 15, respectiv 16 iulie am facut 3 comenzi pe laredoute.fr, iar astazi, in asteptarea coletelor, si dupa zile de rafoit forumul, am decis sa sun in Franta (vorbesc fluent).
Nr. final dat de ei a fost 0033 892 350 355 - dupa ce mi s-a confirmat ca mi s-au inregistrat comenzile date, si ca ar trebui sa soseasca si coletele in cursul acestei saptamani, am primit legatura tel. cu o doamna de la livrari internationale (nu s-a prezentat).
Explicatiile primite, care cred ca va pot ajuta si pe voi sa intelegeti ce se intampla, au fost :
- expedierea coletelor de catre la Redoute a fost facuta
- nu mi se poate da un nr. de tracking pentru acestea, doar cel prin care s-a livrat o poate face (e.g; posta)
- livrarea in schimb, nu mi-o poate confirma nici in scris, nici tel. de catre la Redoute, intrucat au avut probleme in trecut, care au tinut strict de "livreur" si a mai spus, ea, de frontiera...
- la intrebarea mea daca mai pot comanda - nu ma sfatuiteste
- la intrebarea : exista zvonuri despre o interdictie pentru Romania, raspunsul a fost stangace, insa DA
- a mai precizat insa, ca mi-au expediat coletele, intrucat am dat comenzi inainte de interdictie
va sfatuiesc sa sunati si voi, la numarul de mai sus, prima pers. a fost foarte amabila, e drept ca si eu m-am stapanit si am vorbit calm. A doua tipa insa, de la livrari internat. era ezitanta in exprimare, insa vedeti mai sus ca a raspuns in cele din urma la intrebari punctuale.
multa bafta tuturor !
roxy eu una iti multumesc mult ca ne-ai scris...in sfarsit avem niste informatii clare in acest sens
ce vreau eu sa intreb este : care este data exacta a interdictiei??ca sa stiu ce comenzi voi primi si ce nu??ti-a zis cumva??
croco21 spune:
Roxy, multumim frumos. Aceeasi intrebare am si eu, ti-au spus cumva cand e data interdictiei?
Croco
roxy26 spune:
buna din nou
din pacate, lungisem mult discutia, pentru ca nu primeam raspunsuri clare, si am omis sa intreb care este data la care face referire cand vorbeste de interdictie
eu insa mi-am propus sa ii sun saptamana aceasta din nou - pe joi sau vineri, daca tot nu vin coletele, si o sa pun atunci intrebarea.
oricum - este clar ca serviciul lor este 0, eu am lucrat prin 2000 pentru retaileri francezi (customer service online) si stiu ca nu asa procedeaza toti. Daca e interdictie - trebuie sa scoata de pe site Romania, etc etc. Oricum, sperante prea mari nu am nici eu.... si nici incredere - nici in laredoute, nici in posta romana.
va tin la curent, roxana