*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
Eu am exact aceeasi problema ca si aissa. Am confirmarea comenzii si mailul in care imi spune ca "recent orders" mi-au fost anulate. Le-am raspuns intrebandu-i care anume recent order (ca sa am ceva la mana de la ei) dar am primit reply-ul cu concediul.
Achamot e treaba LR-ului sa dovedeasca bancii ca a trimis comanda sau e treaba mea sa dovedesc ca nu am primit-o?
Multumesc!
lavi02 spune:
Lorenza dragoste cu sila (intre mine si LR) nu se poate: daca ei nu ma vor, eu degeaba ii vreau.
Chestia cu concediul e f plauzibila: in vest cam toata lumea pleaca in jur de 1 august in concediu
.
claujro spune:
Lorenza, decat un cec (care nu e si ala sigur ca l-ar trimite- vezi mesajele- comandati pe raspunderea dvs, noi nu rambursam banii daca nu ajunge coletul- din care efectiv sa incasezi jumate din suma...mai bine stiu ca imi recuperez banii (poate nu integral, cu comisioanele de rigoare).
Ai si tu dreptate. Si eu vreau sa primesc comanda. Dar daca nu au trimis-o pana acum sunt convinsa ca nu mai au produsele pe care le-am comandat...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
corap spune:
la urma urmei, fiecare alege calea cea mai convenabila. de ex, eu prefer sa astept pana saptamana viitoare si apoi sa iau o decizie.
si mie mi-ar conveni sa capat produsele (v-am mai zis din ce motive - nu neaparat din cauza pretului). si mi-e indiferent daca imi recuperez banii intr-un timp T sau in T+7 zile.
dar fiecare le stie pe-ale lui, asa ca actioneaza in consecinta.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
miki68 spune:
Azi au aparut reduceri la lucruri care nu au fost reduse niciodata (ex: papucii rosii de "mileu" si tenesii argintii sunt redusi cu 50%).
Tare mi-ar mai placea o pereche de papuci de mileu![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
am vb acum la raiffeisen mi-a zis ca in termen de 45 de zile de la data care s-a facut plata se poate face o cerere scrisa(din pacate ella trebuie sa mergi personal la banca) si pe urma ei iau legatura cu banca LR si rezolva situatia...banii se intorc in contul nostru si nu platim nimic in plus
acum eu la raiffeisen ma duc cu placere dar la bcr
si acolo am cele mai multe plati![]()
lavi02 spune:
nushulica multam de info! 
Deci trebuie sa ne grabim, sa nu uitam de cele 45 de zile.
corap ai dreptate, ca fiecare trebuie sa aleaga calea cea mai convenabila pentru el. Si eu zic ca nu e cazul sa ne acuzam unele pe altele ca am facut asa sau asa, fiecare isi stie problemele.
Lorenza spune:
Claujro,de-ar fi sa se ajunga la cecuri,ipotetic vorbind,poti sa-l refuzi si sa-ti trimita banii direct in cont,la mine asa s-a intamplat!
Eu zic sa nu alegem calea cea mai usoara,mai ales ca nuschu a zis ca pana in 45 de zile se poate actiona in sensul acesta,deci mai avem timp destul pentru alte actiuni.
claujro spune:
Papucii s-au facut 7 euro dar altele s-au scumpit tare mult...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Jasmine spune:
azi noapte am stat pana la ora 2 sa citesc diverse review-uri.Desigur ca erau si multe pozitive,eu am pus aici ce am gasit mai nasol.
Achamot,nu pot decat sa-ti multumesc pt informatiile pe care ni le-ai dat.