*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 13
claujro spune:
quote:
Originally posted by nushulica
achamot multam pentru lamuriri eu una am priceput exact ce zici...asa e n-are sens sa mai dam comenzi la astia in veci
acum zi-mi o chestie daca stii: cum pot eu sa ma duc la banca sa cer refund pe banii mei cand eu am doar mail de confirmare a comenzii si nici un mail cum ca nu-mi mai livreaza comanda??ce sa le zic la banca??ca am auzit eu de pe un forum ca nu mai livreaza ??sau cum sa procedez??ca banii sunt luati nu doar blocati
Si la mine e exact la fel. Si eu sunt interesata de raspuns.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Achamot spune:
Trimite-le un mail la LR si da-le binete.
De cind e plasata comanda si in cit timp scrie pe site ca se livreaza comenzile?
Daca termenul de livrare e depasit conforma TOS-ului, in plingere baga si precizarea ca s-a depasit termenul si ca deja s-a anuntat pe ici pe colo ca s-au sistam livrarile.
Exact din motivul dat de tine am sugerat sa se faca reclamatii si in grup. Daca in plingerea ta mentionezi si o alta persoana cu card emis de aceeasi banca, nu conteaza tipul (mastercard, visa, etc) cererea ta are mai multa greutate.
NIHIL SINE DEO !
madau spune:
Nushu..tocmai asta spuneam si eu ieri...n-am cum sa ma duc la banca daca nu am refuzul lor de a livra marfa. Si asta neinsemnand refuzul de acum incolo...ca nici asta nu spun clar
, ci faptul clar, scris..ca nu au livrat comanda in cauza. Ca nici asta nu vedem de la ei![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Eu am primit mail de la Cristine dar in el ea spune ca a anulat "recent orders" fara sa specifice care anume. Pe contul ala am comanda din 11 iulie care e tot en preparation desigur. Desi, cum am mai zis, cand corespondam cu Sabine, cand imi trimitea din nou un colet sau cec imediat stergea comanda nesosita din lista. Ce cred acum eu e ca nu le-au trimis, ele sunt in vacanta (sper ca ploua rau acolo unde sunt) si cand vin le vor anula si ne vor trimite cecuri.
Cat despre a ma duce acum la banca si sa zic sa imi dea EI banii pe o comanda incasata deja de o luna de catre LR mi se pare pueril. Eu am dat comanda, datele cardului, am autorizat banca sa faca asta, am cerut extrase, deci nu pot nici macar spune ca mi-a luat cineva banii fara sa stiu, chiar am discutat cu tipa ca stiti ca o intrebam daca e hold sau luata suma din cont.... Cum naiba sa zic acum sa imi dea ei banii inapoi cand banii sunt la LR? Cine e BCR sa ia banii inapoi din contul LR sa ii puna la mine??? Mi se pare o prostie. Cred ca merge doar la hold, nu la banii deja luati din cont.
Pup, am treaba si o stare prea proasta ca sa ma mai supar si cu astia.
madau spune:
Achamot nu se specifica nici un timp fix de livrare..crede-ma ca-s foarte in tema apropo de contracte
, si nu exista nimic de care sa te poti lega..nici un termen, nimic. Totul se face.."in cel mai scurt timp posibil"
Madau si
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Exact ce va spuneam ieri a completat si punctat bine Aissa..in nici un mail nu se da vreo data concreta..ex: comanda nr..din data..a fost anulata..asa ca nu ai cu ce sa mergi la banca si ce sa ceri. E exact ca faza cu numarul de expeditie
Madau si
Achamot spune:
Petitie care banca in grup. Fetele cu card Bancpost, grup separat. Cele cu Raiffeisen, alt grup.BRD, alt grup... samd...
Aveti mai multe sanse daca plingerile in nume propriu se fac si cu referire la plingerile grupului, inclusiv cu numarul de inregistrare.
NIHIL SINE DEO !
Aissa, poate ti se pare pueril, insa aceasta este procedura standard. MasterCard/Visa, samd sint obligate de legislatie sa ia masurile necesare. Legile comertului electronic sint puse in practica.
Buna ta credinta a fost inselata. Tu poti autoriza orice tranzactie vrei, dar daca nu primesti ce ai comandat si platit, faci cerere de refund. Este dreptul tau si bancile sunt obligate sa raspunda.
claujro spune:
Eu am card Mastercard in euro, la BRD. E o idee, haideti sa incercam.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nushulica spune:
la mine am plati facute cu card bcr si raiffeisen...sun chiar acum la raiffeisen sa vad cum pot rezolva ca la bcr ti se face parul maciuca de dracii care ti-i faci cu proastele alea pana raspuns ...si oricum dupa ce raspund habar n-au ce sa-ti zica![]()
Lorenza spune:
Nu pot sa cred!Asa le dati apa la moara celor de la LR,fix asa ar vrea ei sa reactionam,sa se rezolve de la sine,fara probleme,fara dureri de cap!Parca vroiati produsele,nu banii,ca ei oricum trebuie sa-i dea inapoi.