*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 12
madau spune:
Neata
Din ce am citit eu in review-urile de la Jasmine vad ca oamenii au probleme grave..si cate o explicatie ptr fiecare tara
, ba ca nu s-a primit deloc comanda, ba ca nu s-a gasit destinatarul, ba ca nu a ajuns deloc...si culmea e ca nimeni nu primeste acel AWB..de ce-o fi asa de greu sa-l dea nu stiu
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Neata!
Claujro help: am primit si eu mail de la strawberry sa le confirm adresa si codul cardului dar nu am gasit un link ceva....am dat reply la mailul asta. Asa ai facut si tu????
nu sunt clau, dar am primit si eu acelasi mail. Asa am facut
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Bratu Monica spune:
Stau cu cosul plin si ma holbez!!!!!!!!!!!!!!!
Nu-i normal sa opreasca livrarile in Romania pentru 10 pachete pierdute.Ori fac comert,ori se distreaza.
Monikka
aissa spune:
Partea proasta e ca desi comentarii sunt pe multe tari in legatura cu livrarile lor (stiti ca gasisem adresa de mail a sabinei pe un forum asiatic), din cate simtim numai la noi n-au mai livrat....ca altfel aveau lista tarilor goala pe acolo....
Edit: multumesc mult pentru lamurirea cu strawberry!
miki68 spune:
quote:
Neata!
Claujro help: am primit si eu mail de la strawberry sa le confirm adresa si codul cardului dar nu am gasit un link ceva....am dat reply la mailul asta. Asa ai facut si tu????
Buna dimineata!
Si eu am facut la fel.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Fetele, comenzile nesosite sunt "en preparation"?
cristina d.
claujro spune:
quote:
Neata!
Si eu la fel, nu stiu cum s-a rezolvat eu am problema cu adresele diferite.
miki, toate sunt in preparation si alea sosite in februarie si alea nesosite....toate apar asa..
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Neata!
Si eu la fel, nu stiu cum s-a rezolvat eu am problema cu adresele diferite.
miki, toate sunt in preparation si alea sosite in februarie si alea nesosite....toate apar asa..
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eu stiu ca-s toate en preparation (incl. cele vechi), dar ma gandeam ca poate astea, pt. care unele ati fost anuntate ca vi s-au anulat, au un status diferit.
cristina d.
nushulica spune:
achamot multam pentru lamuriri eu una am priceput exact ce zici...asa e n-are sens sa mai dam comenzi la astia in veci
acum zi-mi o chestie daca stii: cum pot eu sa ma duc la banca sa cer refund pe banii mei cand eu am doar mail de confirmare a comenzii si nici un mail cum ca nu-mi mai livreaza comanda??ce sa le zic la banca??ca am auzit eu de pe un forum ca nu mai livreaza ??sau cum sa procedez??ca banii sunt luati nu doar blocati