*** LA REDOUTE (41)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mda...si sunt nr.4 mondial in online retail.
Pentru unii care au cumparat Puma cu 5,5mil, ce pretentii sa avem noi la customer service, pentru cateva mii de euro de la un grup de clienti dintr-o tara de care e mai usor sa uite?

Mai merita incercata solutia cu banca si...cam atat. Cred ca ii doare la fel de mult in cot si de review-uri.

Tania 32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

va mai dau pt lectura inca un review "misto de tot" si de data asta chiar plec la nani.

I wasn't happy at all, due to the fact every time I order something from La Redoute, it comes 2 months later!! I mean 2 months! I don't live in the middle of the Sahara you know!! How many times I had written to them and phoned them, and wasting my time doing so, and waiting for my parcels to arrive... I must be a very patient person.

Two years later; here we go, another junk mail arrived offering me 20% off and free p&p, and I also wanted to by some clothes suddenly.
Being hopeful and the silly person I am, hoping that the La Redoute must have realised their poor delivery arrangement and bad customer service by now, I have ordered a few items recently, and guess what? 2 months later, I am still waiting!! This time, I was totally annoyed after no reply to my email, and I decided to phone them (yes, about time). 20 minutes of painful waiting later (0870 number), I managed to talk to a very unhelpful customer service representative. According to this person, my parcel was attempted to be delivered, but I wasn't here... Really?... The fact I have put a big note on my front door saying "If I'm not here, please leave my parcel at the rear door, thank you". This problem occurs to me only when I order from La Redoute. La Redoute could have at least emailed me!!! The thing is, I have no idea whatsoever which delivery company La Redoute uses, (certainly not Royal Mail, Parcel Force or UPS), and whenever I order from La Redoute, they never give the customer a Tracking Number.

By the way, my parcel has now been sent back to the warehouse apparently, and I have cancelled my order and instructed them to terminate my La Redoute account. I feel very angry writing this, and I feel sorry for myself now. I will never ever buy anything from La Redoute again. Shame really, because I quite liked their products...

Good Points

Prices are very tempting.
Promotional offers
Some clothes are actually very good for the price.

Bad Points

Delivery arrangements.
Unhelpful Customer Service.
Cannot track where my parcel is on the web site.
No delivery tracking number given, or no such thing exists.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Banii se recupereaza daca cererea e facuta ok si nu va lasati aburite la banca. Trebuie sa fiti insistente. Am intlnit ofiteri mastrecard care voiau sa acape de mine, insa am faut-o putin pe nebuna si s-a rezolvat instantaneu. E drept, cardul era pe firma.

DACA sint atit de mari si nu pun pret pe reviewuri si nici customer serviceul nu e bun, e clar cine e LR.
Si cind mai puneti comenzi pe siteuri de-astea, cautati intii pareri. Din alte siteuri, nu "clientii nostri spun ca... bla-bla".

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Horel, probabil au servere cu mirroring/clustering si dnsurile busite din cind in cind. Un site ca ala nu poate sta pe un singur server, il da jos rapid.
:D

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns horel2003 spune:

oare daca ma culc si ma scol peste 2 sapt imi vin produsele si se remdiaza problema ? :D sa putem continua sa comandam :)) ma pun si ma culc si incerc sa visez asta,macar sa dorm mai bine.

Mergi la inceput

Eu in locul vostru nu as mai pune comanda la aia in vecii-vecilor, amin! Dar io-s mai circumspecta si mai zgubilitica din fire. :D

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Claujro help: am primit si eu mail de la strawberry sa le confirm adresa si codul cardului dar nu am gasit un link ceva....am dat reply la mailul asta. Asa ai facut si tu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by alexxia
Eu cred ca emailul cu "nu mai livram" in Romania l-au primit doar persoanele considerate de ei "problema" ( adica cele care n-au primit toate pachetele sau care le-au scris emailuri pentru diferite probleme sau au avut probleme cu acceptarea cardului )

Gresit, am primit toate pachetele si nu am corespondat niciodata cu ei, pe nici un fel de subiect ori problema. Cardul meu e Visa online, a mers fara probleme

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Achamot
Daca cineva s-a simtit vizat, imi pare rau, insa sentimentele celorlalti useri de pe DC exced controlului meu.

Asta e ca si cum ai sparge capul cuiva si apoi ai spune cu un aer inocent: "Imi pare rau, dar faptul ca sangele a inundat trotuarul nu e vina mea, depaseste puterea mea de actiune"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Neata!
Claujro help: am primit si eu mail de la strawberry sa le confirm adresa si codul cardului dar nu am gasit un link ceva....am dat reply la mailul asta. Asa ai facut si tu????

Da, eu am dat reply si a fost totul ok

Mergi la inceput