* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Mi-am adus aminte de o stire funny de la radio ieri. Asta vis-a-vis de ce zizesi de Ciuf ca-i superwoman...
In Noua Zeelanda (Noe ) s-a nascut un bebelus si parintii i-au dat numele de Superman (oare n-or fi fost tigani romani Asa-l cheama Superman Weaton(sau Keaton) nu mai retin exact.... Si cica parintii de fapt ar fi vrut sa-i puna numele "4 real" scris exact asa cu cifra dar in legile statului nu este admis sistemul de cifre in alegerea numelui asa ca au trebuit sa schimbe. Cica astea au fost primele cuvinte ale mamei cand a aflat si asa au vrut sa-i ramana si numele...

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Tania la multi ani si tot ce iti doresti sa s implineasca!

Fetele va rog din suflet sa ma scuzati ca postez mai rar insa am foarte mult de invatat si pana pe 9 septembrie o sa mai raresc postarile...insa o sa mai citesc!

Despre lentile...inca nu stiu foarte multe...eu am -2 la ambii ochi si deocamdata mi-am luat unele valabile doar 15 zile de cand le desfaci si le port zilnic la cursuri...au si protectie UV. Mie una mi se pare greu de pus si de scos...imi trebuie vreo 15 min si multaaaaaaa rabdare, insa faptul ca nu mai port ochelarii mi se pare super...Ma simt foarte bine cu ele..sun subtiri si moi (de aceea sunt greu de pus...insa sunt usor de purtat)
Am dat 80 ron pe 3 perechi/45 de purtari in total si 50 Ron pe solutia in care se tin...Nu am voie sa dorm cu ele, insa exista si lentile cu care poti dormi si tin o luna.
Operatia inca o data nu mi-a fost recomandata!

Ile bine ai revenit!

Catrinelu` o sa pun si ceva poze...insa nu am nimic spectaculos docamdata!

Kim, Ciuf

Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Noe, uite marginea de siguranta ce o am eu la patutul lui Iulia.
Dar eu tocmai de sistemul de care zicea mari nu-s prea multumita. Si patul lui Iulia are salteaua putin bagata in lada patului si pentru ca marginea are doua bare care trebuie fixate pe sub saltea, mie imi ridica salteaua in sus. Arata aiurea de tot ridicata salteaua de la mijloc in sus. Cand iti iei uita-te la chestia asta ... acuma depinde si cum e patul lui Bia ...poate se potriveste la voi modelul asta.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

In primul rand ,multumesc fetelor pt cuvintele de incurajare! Este foarte greu sa pierzi pe cineva foarte apropiat si sa mai fi si la distanta...ramai tot cu gandul "odata macar daca l-as mai fi vazut"...dar nu vreau sa va intristez.
Duminica dupa-masa vin si eu in tara cu Nick pt aprox.2 sapt.

Dar ce am vazut eu?? Miha astepti bb2???????

Rocsana am vazut si pozicile voastre.Sa va traiasca crestinul!!!Sotului tau cum i se pare viata de la tara din Ro?Ce bine aratai la nunta!!!!!

Noe 18 mil pe luna???dar ce ofera gradinita respectiva??

alinaalex Doamne cata incompetenta!!!Sa speram ca bebele se va reface complet si nu va ramane cu urmari!
Nasul meu avea vreo 50 si ceva de ani.Se pare ca i s-a dat tratament gresit ceea ce i-a provocat blocaj renal,apoi infarct si uite in 36 de ore a murit...asta apropo de incompetenta....

Ile bine ai revenit!! Cand am lucrat in cresa ,schimbam si eu scutecele copilasilor...desi existau ingrijitoare (asta le era denumirea) care pt asta erau.La gradi educatoarele nu prea se ocupa de schimbat pampersi...de obicei la gradi nu prea sunt coplasi cu pampersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

MIHASER, ROCSANA ,POLI
Stiti cum e, zici ca nu mai intri, nu mai faci, dar tot dai tircoale si mai citesti ce mai fac fetele.Asa ca....here i am.

ROCSANA, ar trebui sa ne intilnim intr-o zi noi 2 si sa avem timp la dispozitie sa depanam amintirile.Si eu am aminiri frumoase din vacantele petrecute la bunici. Cind mergeam la scoala sa invat norvegiana, am avut odata de scris un eseeu despre o traire sau o amintire in legatura cu iarna. Asa ca am scris o frumusete de compunere despre vacantele mele de iarna la bunici ,cu saniuta ,cu omul de zapada , cu prietenii mei. Am primit complimente de la profesoara , pe care a emotinonat-o compunerea mea si care m-a pus s-o citesc in fata intregii grupe
Hai ca ma apucara melancoliile.Si ce dor imi este sa mai citesc inca o data Morometii

MIHASER, spor la invatat .Ai examene ,ceva?

POLI, si eu sint socanta de incompetenta unora. Cind la incompetenta se mai adauga si rea-vointa ,iasa ce a iesit aici in norvegia. e scandal mare pt ca ambulanta a lasat aproape sa moara un cetatean norvegian de origine africana si nu a vrut sa-l duca la spital.Efectiv l-a lasat pe iarba in parc ,aproape inconstient. Tipul e acum saracu in coma de sapt trecuta ,si e mare balamuc pe tema asta in norvegia.
Eu nu inteleg cum se fac unii doctori sau asistente medicale.

Eu tocmai am venit de la ginecologie. Am crezut ca o sa fac mare brinza cu privire la ovarele mele polichistice, dar cum m-am dus , asa m-am intors. Concluzia fiind ca "ovarele polichistice reprezinta o situatie cu care trebuie sa traiesc toata viata."
Atit timp cit situatia e sub control treb sa continui cu diane 35, si asta e tot
Ma asteptam sa-mi dea si mie niste tratamente mai sofisticate ...dar nimik. Plecai asa plouata.
Adica ce-mi zisa dr: mergi in continuare pe diane, pt ca vad ca-ti fac bine, cind vrei sa ramii gravida ,le intrerupi si iei din nou pergotime(stimuleaza ovulatia) ,iar dupa nastere incepi iar cu diane
Asta stiam si eu.

Vivian ,in afara de mama, nu mai spune nici un cuvint. Insa vorbeste mult pe limba ei, si arata cu degetul cite un obiect si incearca sa-mi explice tot pe limba ei , e tare amuzanta.

Am prins-o aseara mai ca sarea din pat . Asa ca incep sa ma gindesc serios sa-i schimb patul, sa cumpår unul fff jos. Sa vad ce gasesc.

Sa aveti o zi buna fetelor.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Pentru ca nu stiu daca maine o sa am timp sa intru, fac de azi urarile:

LA MULTI ANI MARII SI MARIOARE!!!!!!!!!

Ana Maria de Tcelen
Daria Maria de Cat (chiar daca nu e ghiocica)
Mariana impreuna cu puii ei...chiar daca nu ii arde acum de petreceri...
Maria Cornelia de Iris
Maria Alicia de Kim
Maria Isabela de Zuzulici
Maria Eva de Ciufarina cursanta
Maria-san proaspat revenita de pe paliuri mioritice
Mari si puiului ei Teodora Maria

Sa fiti sanatoase, frumoase si destepte si numai de noroc si bucurii sa aveti parte....pupam muuuuuuult de tot, mai ales Mariuk atomik....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

ILEE,tare ma bucur sa te vad!Esti norocoasa mai ca gasisi loc pentru gradi din octombrie.Am fost si eu la o gradi care e cea mai aprope de casa,e la doar 5 min de mers cu masina,....dar au loc doar din ianuarie....nu e nimic,e bine si atunci....si am fost cu odorul dupa mine....si doamne ce i-a mai placut cand a vazut l copilasi ca si el si multe jucarii,...mi-a placut tare mult acolo si mie,plus ca au 3 persoane la 18 copilasi la grupa de 1-2 ani la care va fi Rudy.Si...nu e foarte costisitoare,e de 160 dolari pe saptamana,de la 7 dimineata la 7 seara,bine poti sa vii sa aduci copilul sa-l aduci si sa-l iei la ce ora vrei,doar ca intre orele astea sunt tipele,educatoarele acolo.Mancarica inclusa,se noteaza cat papa si cat doarme fiecare,doar pampersii i aduci de acasa plus haine de schimb,ceea ce mi se pare normal.De VIVI,...poate va reactiona mai bine cu prietena ta tinand cont ca e femeie...zic si eu.RUDY...cand nu sunt eu acasa...e sfant,il tot lauda prietena mea....in schimb cum intru pe usa numai la mine in brate vrea...si cam plange....deci imi cam duce dorul,pupe-l mami pe el de sufletel.Of,...asta e,...pe cat se poate nu il neglijez.....dar trebuie sa vin dimineata la biblio sa invat caci acasa chiar nu se poate...si noaptea nu pot sta caci....imi place somnul...Si...ovare polichistice...am si eu,...de asta nu am mai avut rabdare sa stau la...mana barzei...care intarzia sa fie milostiva...si am angajat-o...si uite asa...stiu ca avem puiuti la pastrare....ma refer la FIV....ca sa nu crezi ca am luat-o pe ulei....asa de tanara....

Alina,da colegiu de radiologie si ma bucur ca in doar 2 ani pot lucra in spital ,iar practica o vom incepe deja din ianuarie,2 zile pe saptamana,iar 3 zile scoala.Sunt tare entuziasmata.
Poli,offf,condolante!Eu cand imi dispare cineva drag....incerc sa ma consolez cu speranta ca exista totusi un loc,...poate numit rai,....unde-i voi revedea pe toti cei care ...au plecat fara sa stie.
CIUF,nu te speria....primele saptamani...sunt mai ...pline de suspans pana iti faci rutina...si dupa ce ajunge mami tau vei vedea ca e mult mai usor,...mai ales ca e mama ta....si stii tu ca sangele apa nu se face.Prietena mea e minunata cu Rudy...si cu mine binenteles...ne intelegem superrr,...dar o astept cu mare ardoare si pe mami meu care vine in a 2-a parte a lui decembrie.Sincer....o sa fie cam greu cu jobul....poate de exemplu sa mergi la scoala doar 3 zile si alte 2-3 la job.....oricum,....stii tu familia pe primul plan...si e bine sa nu te super-aglomerezi daca se poate....ca sa ai randament pe termen lung,caci doar asta e scopul.Am pupat strumfii blonzi!
ADARRRR,ce ne mai spui de voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ALINAALEX, acuma lucrez inca 4 ore... din oct 6. Tu cand vrei sa incepi? Pup Marc si mami a lui

POLI tare de tot!!!!!!!

ILE, ma bucur ca ai revenit, pe bune.

NSHIRO, abia astept povestile tale si pozele. am citit tot, vazut toate pozele, Maria cred ca a fost un star, asa cum si merita, iar sotul tau... jos palaria. Un stoic, ca sa zic asa

ADAR, ia mai baga doo vorbulitze acolo!!

aici s-a facut un pic mai cald... mama a venit de 5 zile, parca ne intelegem mai bine ca data trecuta. Macar facem amandoua eforturi.

pupici, fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Ile,
rulotele sunt scumpe aici, in Canada. noi le-am luat pe ambele din State. cele mai ieftine se gasesc in North Dakota si in Michigan, pt ca acolo ar fi fabrici, daca nu ma-nsel. cea mare a costat 16000, iar cea mica vreo 13000 USD. pe ambele le-am cumparat de pe ebay.com, pt ca dealerii de rulote isi pun si acolo marfa la vinzare. si nu am luat niciodata teapa, ba dimpotriva, au fost foarte profesionali. a trebuit sa platim un avans de 1000$, parca, si sa le trimitem nume, adresa, pt a le trece pe titlul de proprietate al rulotei. ne-au asigurat si numar de inmatriculare temporar, ca sa putem sa intram cu ea in Canada fara probleme.

si masina, cind vom vrea sa ne luam alta, tot de pe ebay o vom lua. intii mergem la dealerii locali si vedem modelul care ne intereseaza, facem un test-drive, si apoi ne bagam pe ebay la licitat :) ca masina nou-nouta nu ne luam. iar masinile - atita timp cit nu sunt mai vechi de 2-3 ani, pot fi in conditie excelenta. plus ca poti vedea o gramada de poze in avans. iar de vindut masini cu "bube" pe ebay... eu n-am auzit. in general dealerii care vind pe ebay au o reputatie de mentinut, or poti sa verifici cite comentarii negative au de la cumparatorii precedenti, e totul public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinutza, saru‘mana ca ma luminasi ca maine e Sf. Maria. Uite pacatoasa de mine nu stie nici macar cand sunt sarbatorile. Acum stau si ma gandesc ca parca stiam eu ceva-ceva ca pe 15 aug. e Sf. Maria, dar nu stiam ca maine e 15. Ha. Multumim de urari. Atomelul e bine?
Miha, ca sa fie treaba-treaba Eva mi-a cracanat ochelarii mei cei frumosi facuti in Ro si acum sunt fara un brat. Imi stau asa pe-o oabla pe nas, am fost aseara sa ii repar, erau vreo doua persoane inaintea mea care isi puneau ochelari asa ca nimeni nu m-a bagat in seama pana nu i-a rezolvat pe oamenii aia. Si cum eram cu codite dupa noi nu am putut sta prea mult. Sotul a zis ca imi schimba el bratele cu altele de la alti ochelari, cumparai unii cu un dolar bucata insa facui cea mai proasta alegere, ca la cum sunt eu de atehnica alesei modelul gresit. Asa ca diseara ma infiintez din nou la magazin sa imi repare ochelarii ca ma simt fara maini si fara picioare. Eu port -2,50.
Spor la invatat.
Ileana, bine ai revenit, draga mea. Ca ma intrebai de scoala. Aici iti poti alege ce cursuri sa iei si in functie de cate iei termini mai repede sau mai tarziu scoala. Din 6 cate recomanda ei (care este peste puteri, adica se cam contrazic cu creditele, ca ei spun sa nu iti iei mai mult de X, dar iti recomanda sa iti iei Y,aproape dublu). Am hotarat sa merg pe chimie, voi avea 4 ore curs, 4 ore laborator pe saptamana, engleza (composition) 4 ore pe saptamana, si antropologie 2 ore pe sapt. Ei spun ca daca am 12 ore pe saptamana, trebuie sa fac studiu acasa inca 12 ore. Deci dublu cat invat in clasa.
Am inteles si eu ca te cam tin astia in teste, nu prea te lasa sa respiri. Partea scarboasa este ca eu inregistrandu-ma tarziu, clasele s-au cam completat. Asa ca pentru biologie sunt pe lista de asteptare, dar cred ca mai mult ca sigur renunt la curs semestrul asta pentru ca am multe cursuri pe saptamana si laboratoare. La bio am mult de tocit.
Ieri m-am inrolat si pentru clasa de engleza, am optat pentru o sectiune de engleza ca a doua limba.
Am mari emotii cu scoala asta. Toti imi spun ca e grea si ca e mult de invatat. Chestia este ca fiind un colegiu bun te obliga sa iei note mari. Nu te accepta cu note mici. Deja ma gandesc ca poate am gresit ca m-am inscris aici.
Despre gradinita pot spune ca voi avea o reducere de student de vreo $3/zi. Adica pentru Luca platesc $55/zi, acum voi plati $52. Ceea ce mi se pare fleac, nu e deloc mare reducerea. Avand in vedere ca scoala e scumpicica.
Delia, deci tu vei plati super pentru Rudy. Ca eu platesc $110 pentru 2 zile, o mai duc si pe Eva si ma costa pana la urma $220 pentru doua zile pe saptamana care mi se pare enorm.
Azi am semnat hartia de retragere pentru Eva. Dar trebuia sa ii instiintez cu 2 sapt. Inainte.
Si noi ducem scutece si servetele umede pentru Eva, scutecele se schimba de catre educatoare la fiecare 2 ore, se noteaza pe reportul fiecarui copil orele schimbarii scutecului, ele ii dau si cu crema la fundulet daca este cazul, pe acelasi report se scrie ce a mancat copilul, cat a dormit, cu ce s-a jucat.
Saru'mana de incurajari tie si fetelor care s-au gandit la mine. Conteaza enorm sa stii ca ai un suport.
Zilele trecute vorbeam cu o prietena de-a mea, care are aproape 50 de ani, in Ro a terminat Electronica si Economie, iar acum lucreaza la Biblioteca ca contabil. Si se pare ca Bibl. ii va plati niste cursuri luate la colegiul unde merg si eu. Si imi spunea ca daca ma trece vreun gand sa renunt la scoala sa ma gandesc la ea, ca se opune categoric impotriva acestui gand.
Poli, condoleante pentru nasul tau. Drum bun in tara si sedere cat mai placuta. Miha e in asteptarea concdeperii lui bb 2.
Ileana, pe mine ma costa 80 de bucati de scutece $30. Voi aveti preturi bune. Pai chiar ca nu esti motivata sa te grabesti cu olita.
Si eu cred ca Viv o sa se inteleaga bine cu prietena ta. Succes.
Maine incepi scoala?
Aida, mie mi se pare ca Amy are fata de evreica. Pacat ca isi bate joc de viata ei, de vocea ei. Am o prietena care sotul ei e bagat de tot in cocaine, bauturi, s-a degradat de tot si ea nu are nici o putere. A obosit sa lupte langa el sa il aduca pe drumul bun. Cu nici un chip el nu vrea sa se duca la rehab.
Catrinel, ma bucur ca e mai bine cu mama ta aici. De multe ori comunicarea functioneaza foarte bine, amandoua trebuie sa aveti o discutie amiabila la o cafeluta, tu sa spui cum ti-ai vedea fata educata, dumneaei ce ar crede ca e mai bine pentru ea.
Ieri, in masina, Luca intreaba: "tata, cum arata un pasarel? Asa ca o linie?" si o traseaza imaginar. "Ca eu nu stiu cum e la fetite" .
Ca sa vedeti ce griji are al meu baiat.
Rocsana, saru'mana de incurajari si laude. Nu sunt chiar atat de tare, as vrea eu. Ma ajung multe si pe mine. Dar cad, ma ridic, ca asta e viata. Incerc sa ma bucur de copii, ca tare repede mai cresc. Deja il privesc pe Luca si tot nu imi vine a crede ca au trecut aproape 4 ani, ce emotii aveam cand am hotarat sa facem un copil, cand l-am nascut, nu am avut pe nimeni langa noi, am fost numai noi doi. Si apoi emotia nasterii, si uite ca timpul a trecut. Chiar aseara ne jucam cu Luca dupa ce s-a culcat Eva si tot il gadilam, il luam in brate sa il pup si realizam ca tare putin tine perioada asta, apoi nu o sa ma mai lase sa il pup, ca e "rusine".
Incerc sa imi educ copiii cum cred eu mai bine, dar regret al naibii de mult ca nu am timp sa stau cu fiecare in parte, sa ma joc. Cu Luca aveam mult mai mult timp, ma jucam cu el, ii aratam din carti. Acum nu pot face nimic cu Eva fara Luca, si invers. Iar Luca chiar are nevoie de mai multa atentie, ar trebui lucrat un pic cu el. dar cand???
M-as bucura ca a ta cumnatica sa realizeze ca a sarit calul un pic. Dar pana la urma e bine ca tu acum esti en garde in caz de ceva.
Ai un sot nemaipomenit, Rocsana.
Tania, la multi ani cu multe bucurii si sanatate (scuze de intarziere).
Serj, sunteti bine? Ce iti mai fac copiii?

Va sarut.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput