* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Hello!

Ciuf, Kim, Aida , multumesc fetelor, da, asa e , cand va vrea DD voi avea si bb2, mi-a mai trecut supararea, eee, ce zic eu suparare, mai mult mi-e ciuda ca n-am prins odiseea de ghiocei 2008, ar fi fost frumos, fix 2 ani intre copii, dar asta e, mergem mai departe, ce o fi o fi, vine el bebe cand va fi sa vrea sa vina!

Ciuf, multam de intrebare, suntem bine mersi!
in primul rand, vreau sa te felicit din tot sufletul pt. intrarea la colegiu! o sa fie bine, te vei descurca, ai sa vezi! multa bafta in continuare si spor la invatat!

Catrinel, bine ai revenit, am vazut pozele din concediu, vazut Onicka cea innamolita , mama mia! mai, ce interesant e acolo, uite marea, nu e marea! fain! ma bucur ca v-ati simtit bine! cu serviciul cum e? cat lucrezi acum?

Claudia, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau in leg. cu job-ul, si eu as sta mult pe ganduri, sa aleg banii si o noua provocare sau sa raman la acelasi loc de munca, dar sa am mai mult timp pt. copil....hmmm...grea decizie...tu stii pana la urma ce iti doresti mai mult...cam in aceeasi situatie sunt si eu, putin diferita, ca eu inca ma gandesc ca din toamna sa incep sa caut un nou job, bineinteles mai bine platit, iar daca nu gasesc, in martie ma intorc la vechiul loc de munca, care de altfel e cam lejer, ca si timp de lucru, dar m-am cam plictisit de el. Oi vedea.

Nshiro, am citit despre aventurile voastre din tara, vazut poze cu Maria-san tarancutza, dulcica foc, cu tine la nunta, frumoasa foc, cu sotul crestinat, felicitari!

Delia, deci sa inteleg ca pana la urma faci colegiul de 2 ani de radiology? bravo tie, multa bafta in continuare! asa e si la noi, dupa ce termini colegiul, poti sa faci o gramada de specializari, in CT, RMN (adica MRI), etc...si pe noi ne-a trimis spitalul la tot felul de specializari si cursuri, mama ce de hartoage am deja acasa

Noi am tot circulat zilele astea, am fost prin vizite la prieteni dragi pe care nu i-am mai vizitat demult, ieri de ex. am fost la o colega de a mea care a nascut de cateva zile un baietel , oau ce mare mi se pare acum Marc comparativ cu un bebe nou-nascut! saraca colega mea e cam suparata, ca pe langa ca s-a chinuit rau la nastere, a aflat a doua zi ca micutzul are fractura de clavicula, i-a facut radiografie, si acuma sta saracutzul cu manutza in bandaj, nici nu poate sa-i faca o baitza ca lumea, of, of...desigur asta s-a intamplat din cauza moasei sau a personalului care a manevrat gresit copilul la nastere, si nici macar nu au trecut asta in foaia de obs.,n-au recunoscut nimic, abia a doua zi dupa nastere a observat medicul neonatolog ca micutzul nu poate sa tina manutza...uite ca degeaba esti cadru medical, ca tot asa se poarta cu tine, culmea e ca moasa e o fosta colega de a mea de la colegioul de asistente! cred ca daca mi se intampla mie una ca asta faceam un scandal de-i lua mama dracului pe toti!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Mariana, condoleante pt. tatal tau! imi pare rau!

Poli, Doamne, condoleante pt. nasul tau! era tanar? ce s-a intamplat?

pozele noastre

Mergi la inceput

Ile, bine ai revenit!
ce bine ca ai gasit pe cineva sa stea cu Viv pana merge la gradi! si e bine ca ai gasit loc la o gradi asa aproape de voi!
si eu vreau sa-l dau pe Marc din 1 oct. la cresa, deocamdata nu am vazut nici una, dar am primit multe recomandari pt. o cresa care e la 10 min. de noi, aici in cartier si daca o sa-mi placa, o sa-l dau aici. E de stat, la noi nu prea sunt particulare, sau cel putin nu stiu eu.

Noe, chiar, ce fac aia asa special pt. copii ca sa ceara 18 mil. pe luna??? wow!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Ile77, bine-ai revenit . Nici nu stii cit ma bucur sa te revad pe-aici :)
Apropos de Amy Winehouse, sapt trecuta a facut overdose si s-a cam speriat. Uite www.newsoftheworld.co.uk/story_pages/showbiz/showbiz1.shtml" target="_blank">aici un articol si interviu cu ea. Bine ca parintii ei se implica, dar atita timp cit are un sot care e mare consumator de droguri, eu nu-i prevad un viitor prea stralucit.

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

ALINAALEX si AIDA

ALINAALEX, aici nu sint crese . La aceeasi gradinita se duc toti copiii de la 0 la 5-6ani, cind incep scoala.Am destule emotii cind ma gindesc cum se va intelege vivian cu prietena mea. Taica-meu a fost vara asta aici o luna de zile ,si abia dupa 3 sapt a devenit vivian buna prietena cu el.Deci....

AIDA, ce diferenta intre amy fara make-up si amy cu make-up-ul ala oribil. E f frumoasa fara el. Cu make-up ala arata de 35 de ani.Oricum la talentul pe care il are ar face cariera, nu gluma. Sper sa revina pe drumul cel bun.
Ce super arata rulota aia a voastra. Cam cit costa una pe acolo?Aici una noua gen Hobby sau Knaus e cam 17-18.000euro.Visez sa ne luam si noi una in 2 ani, mai intii trebuind sa cumpåram o casa. Uff, cite trebuie facute in viata asta:)))))

Sa aveti o seara buna

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Ile, aha, acuma inteleg eu de ce fetele care nu sunt in tara ziceau de gradinitza! aici cresele sunt separat de gradi, adica primesc copii pana la 3 ani, dar am auzit ca sunt gradi care au si crese in aceeasi cladire. Sunt si gradi care iti primesc copilul chiar si de la 2 ani, dar cu conditia sa faca la olita copilul, si bineinteles cu ceva pile, dar nu-mi convine asa, pt. ca il pun direct in grupa mica, cu copii de la 3 ani in sus . Asa ca varianta cea mai fericita ramane cresa, macar acolo va fi impreuna cu copii de varsta lui.

pozele noastre

Mergi la inceput

hei, unde sunteti?

am venit eu si ati plecat voi...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

ALINAALEX,poate le-a speriat revenirea mea.Glumesc
Mi-a zis soru-mea ca in multe gradinite din ro nu prea schimba educatoarele copii de scutece. Ce groaznic.Eu am lucrat aici o perioada intr-o gradinita ,si notam de fiecare data de cite ori schimbam un copil ,si daca il schimbasem de pipi sau kk.
Eu i-am luat lui viv o olita, dar vad ca nu e deloc interesata in ea si nici eu nu fac vreun efort anume s-o invat la olita.
Sint sigura ca daca m-ar fi costat pampers-ul o circa de bani , mi-as fi dat silinta s-o invat. Dar asa ma gindesc ca dau vreo 10 euro pe 80 de bucati, nu e o avere

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Ile, eu am auzit numai de bine (de la mai multe mamici) despre cresele din Oradea, tocmai asta-i diferenta intre cresa si gradi, la gradi nu se ocupa asa de copiii mai mici, n-au chef si nici timp sa-i schimbe, de aia pun conditia sa faca deja copilul la olita, in schimb la cresa cica tre sa duci cateva buc. de pampers pe zi si ti-l schimba fara probleme, adica asta mi-au povestit mamicile respective si cica ii invata pe copii sa faca la olitza.
Acuma, o sa vad cum o sa fie.
Marc de ex. nici nu vrea sa auda de olita.
Si , ca veni vorba, sa nu-ti povestesc cati bani se dau la noi in casa pe pampers! mai ales ca Marc mananca si bea sanatos!
hmmm, 10 euro 80 buc.? fooaaarte putin!
aici iei un pachet de 60 buc. la 500-600 mii = 16-19 euro!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

In primul rand vreau sa-I urez CONDOLEANTE Marianei, m-am cutremurat cand am vazut… atat de trist! Nici nu stiu ce as putea sa-I spun decat ca sper sa-si revina cat mai repede din soc si sa aiba taria lui Kim.
Ciuf FELICITARI pentru carnetul de studenta (chiar asa, pe acolo se obisnuieste? Pun pariu ca nu) Esti super woman ce mai, auziti la ea, doi copii si-un caine, un sot destul de des pe dumuri, casa, bucatareala, nu tu femeie la curatenie, sau bona, si-a mai luat si scoala pe cap si vrea sa-si pastreze si jobul!!!! Tot respectul si admiratia! Noroc cu exemple ca tine, Mariana etc de ma mai ambitionez si eu cateodata si le iau la smotruit… Multumesc pt aprecieri… Cumnata m-a sunat dupa vreo cateva zile sa ma intrebe de o sapca de-a lui Aki daca nu a uitat-o la noi si era tare mieroasa la telefon vorbea de parca s—ar fi simtit vinovata de ceva… cred ca si-a dat seama ca m-a suparat, nu stiu insa in ce masura si-a dat seama de greseala ei… in fine I-am spus ca locul de e unde propusese sa mergem in week-end este cam departe pt Maria si ar ajunge acolo deja obosita astfel incat noi cred ca renuntam si atunci a propus un alt loc mai aproape unde am mers duminica numai ca acolo nu prea am avut timp sa vorbim caci ea a stat mai mult in apa si eu mai mult pe mal cu Maria. Oricum nu as mai putea sa redeschid subiectul, eu nu tin la suparare daaaar daca se mai intampla voi fi en garde!
Poli Condoleane si tie!! Doamne cate vesti proaste….
Ile yeeeaaah!!!!! Welcome back!!!!!!! Chiar aveam de gand sa-si scriu un PM! Ce ma bucur ca ai revenit! Si mie imi place la tara la nebunie si imi placea si cand eram copil, mama nu prea voia sa ma lase zicea ca-I mizerie si bunica ma pune la munci (cules verdeata la porci, facut mancare la rate sau mai stiu eu ce) dar pt mine aveau un pitoresc aparte si le faceam cu o deosebita placere asta pentru ca pana pe la 7 ani m-a privat de tot ce inseamna sat (nu mergeam decat in vizite de cateva ore). Atat de mult imi doresc pentru Maria sa petreaca verile la tara, sa alerge de dimineata pana seara, sa manance sanatos, sa fie departe de tot ce inseamna televizor, jocuri, calculator si aer conditionat…daca voi avea taria sa fac acest pas va fi cea mai mare realizare a mea din “cariera” mea de mama. Si acu sar la alta pt ca m-ai intrebat, sotul a trebuit sa se boteze caci altfel nu ne cununa. Si eu mi-am dorit mult sa fiu cununata si religios atat pentru mine cat si pt mama mea…. FELICITARI si tie pt scoala!! Sper sa-ti satisfaca asteptarile. Ce bine ca Viv va merge la o gradinita noua si aproape de casa!! E o norocoasa… Si aici tot asa e sistemul de gradinite 0-6 ani! Numai ca ar fi cam de 3 feluri. Cele patronate de ministerul sanatatii, astea de 0-6 ani, unde poti aplica si pt program prelungit, cele patronate de ministerul educatiei 3-6 ani cu program fix 9-15 uneori 9-12 (aici merg copii ai caror mamici sunt casnice si care sunt int-un nr ffff mare in Japonia) si gradinitele particulare 0-6 ani cu program la fel flexibil dar dezavantajul e ca nu au activitati organizate si un program bine orgnizat ca cele de stat.
Alinaalex ce faza cu bietul bebelus… cum sa-l manevreze mai gresit? Cu atatea nasteri la active. Am vazut ca vorbeati de olitza. Atata mi-ar mai trebui, sa aiba Maria ce-si turna in cap!!!! Ii voi lua direct colac de wc micut care se pune in ala mare. Ea zice si pipi si caca cand face, ba uneori cand ii dau pamparsul jos face pipi intentionat ca sa se vada si sa dea cu mana…. Intr-o zi in fractiune de secunda cat m-am intors cu spatele si am facut 3 pasi pana la punga cu pamparsi I-a dat drumul si am gasit-o plescaind parchetul de zor si strigand mandra pipi pipi

Fug sa citesc din urma. Sunt la birou, lumea e in vacanta si eu am pus mana pe un cablu de net! Yeah! Asa ca-mi fac de cap aici in coltisorul meu.Ieri m-am destrabalat de-a binelea! Am citit si vazut toate pozele cap 38 si jumate din 39!
Revin!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput