* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

La Multi Ani tuturor Mariilor. Sa ne traiti cu numele si sa va poarte noroc in viata!

Va multumim si va pupam si noi !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

TANIA!!!

MARII, MARIUCI, MARIOARE SI MARIANE!!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Nshiro, m=am distrat copios de cate stie si zice Maria ta! mai ales aia cu "pida matii"
mare figura!
Marc nu zice prea multe, mai mult de-ale lui, turuie intr-una dar numai el intelege ce spune , dar ma distreaza ca intelege cam tot ce-i spun.

Poli, si al meu are mai nou mania sa sara pe pat, mai ales pe patul din dormitor si mi-e frica sa nu cada, a si facut-o de fapt deja si tot nu s-a lecuit...si degeaba il cert si ridic tonul la el, ca se distreaza pe chestia asta!

Noe, chiar mergi singurica-singurica??? wow!!! distractie placuta la Stufstock!

Aida, nasol cu reumatismul asta! ai grija de tine!
si pe mine ma dor toate incheieturile, incepand de pe la 20 de ani, mai rau ca pe babele care stau pe bancutza din fata blocului.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hop si eu la raport…

Oana cre ca e indragostita… a cunoscut un baietzel pe care-l cheama NOE s-au jucat putin impreuna, la un moment dat mama lui il tot striga prin parc, si a inceput sa-l strige si ea, “Nono”, “Noooi”, “Non”…. Dupa 2 zile l-a vazut iar, l-a recunoscut, si-a amintit si numele, si il striga tot timpul, acuma si prin casa si e asa de dragutza, tzuguie buzitzele cand zice “Nooooi”.
In rest, iar a plans putin azi dimi cand am plecat eu si tati. Am plecat cam trista. Ce ma fac cand o sa planga la gradi??
In alta ordine de idei, azi ma duc la “sedinta cu parintii”. Sa vad ce ne zice… (pt grupa aia de joaca 3 zile pe sapta, cate 3 ore pe zi)

NSHIRO, ce haioasa-i Maria!! Mai, dar nu te plictisesti deloc cu e am ratat povestea cu nunta sau cu botezul? Nu am vazut nici pozele de la nunta si botez… sa stii ca eu nu am facut mari pregatiri pt botez. Am vorbit cu preotul am sunat lumea (nici nu am trimis invitatii), cei de la cafeneaua de langa noi au spus ca se ocupa ei de masa, ca ”ne stim de atata vreme”… rochitza si pantofiorii i-am luat de pe Internet, ma rog, noi, dar tot nu am batut magazinele dupa ei. Si biserica a fost aleasa dupa criteriul “catolica, cea mai aproape de casa”. Frumoasa, e adevarat. Are si 800 de ani…distrusa partial in razboi, ceva tablouri care impodobeau altarul sunt acuma in muzee la Paris…

CIUF, da, am vorbit cu mama, frumos, i-am explicat. Cu soacra cand am vorbit nu prea a mers, ca respinge din start sugestiile, si cumva parca se apara, de parca as acuza-o direct. Poate ca inca nu am dibuit eu exact metoda care trebe, dar zau, parca nu mai am rabdare… acuma ca nu mai e aici min 2 luni poate ma mai adun si eu.
Crezi ca ai putea sa iti pastrezi si serviciul? Wow, asta da efort! Pe bune, nu zic numai asa…

NOE, distractie placuta! Sa stii ca te admir ca poti s-o lasi pe Bia. Nu, serios!! As vrea sa pot si eu… sa nu mai fiu asa tensionata tot timpul…
Abia astept sa scrii cum a fost (pe amandoua fronturile)

Unde-s oare celelalte fete... Irina, Tili.. Tania...Tcelen, Loranda, Carmenpit, Simona Toma, Alorea...Micaalsa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Rocsana,
sa stii ca am citit tot ce ai scris despre cit si cum vorbeste Maria, dar tot! si m-am amuzat teribil :)) eu sa stii ca i-am spus sotului meu sa injure in romaneste (daca il apuca vreodata, desi extrem de rar il auzi injurind), ca sa nu inteleaga lumea de pe la gradi ce zice progenitura noastra :)

Ile,
pe noi ne costa 820 dolari canadieni cresa, lunar. in asta sunt incluse snack-uri dimineata si dupa amiaza, si o masa de prinz. trebuie mereu sa ma asigur ca are la ei un schimb de haine si lenjerie de pat + paturica pt patutul in care doarme. le aduc de-acasa pampersi si servetele umede (si imi spun ei cind sa mai aduc). le-am dus si spray anti-tintari (de dat pe piele), crema pt protectie UV, crema pt iritatii de la scutec. si un biberon si un sippy-cup de-acasa, le are acolo in permanenta.
cei de la gradi imi scriu un raport cu orele la care i-au schimbat diaperul, daca a facut kk sau pipi, ce a mincat si cit a mincat, cit a dormit (de la ce ora pina la ce ora), ce a facut cind nu a dormit.

Rulotele au fost toate noi-noute, numai masina n-am cumpara-o noua.

Mergi la inceput

alinaalex,
si Alexandra topaie toata ziulica prin pat. mai ales al ei, dupa ce se trezeste. cit asteapta sa venim la ea in camera, numai asta face. deocamdata merge sa o mai las in patul asta, inca nu ii poate escalada balustrada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Marie si Marioara, la multi ani!
Sa ne traiasca: Atomika, Anamaria (Tcelen si Micaalsa), Daria, Mario (Ema) Alicia, Isabela (Zuzilici), Maria kawaii, Mari cu Teuta, Mariana si tuturor care mai au Marii acasa
Rocsana, ma uimeste mica ta cate stie sa spuna. Bravo pentru vocabularul ei bogat si "elevat"!
Azi sotul si-a luat liber ca cred ca l-a cam dovedit meseria de tatic. Cum il auzii ca isi ia liber ma si infiintai cu masa si fierul de calcat in fata lui. "Nuuuuuu, nu se poate. De-aia mi-am luat liber sa calci tu 4 ore???" Hihihi. Sunt profitoare.
Fetelor, asa naclaita am fost in mesajul dinainte in care explicam pretul gradinitei? Deci platesc $220/saptamana pentru amandoi. Iar pe luna ma ajunge $880.
Sa va spun aseara ce spaima am tras. Ne-am asezat la masa sa mancam cu totii, Eva avea un meniu variat pe tavita ei, din care nu cred ca a mancat mare lucru (ca asa se intampla cand ii pun prea multe pe masa) si a inceput sa se plictiseasca,ca vrea sa se dea jos. Noi ca sa putem manca trebuia sa o avem pe ea in scaunelul ei. Ca altfel e calare pe noi. Si sotul ca sa o potoleasca i-a dat o cutie de bere pe care o terminase el si in care ii pusese apa sa bea. Si Eva s-a jucat cu ea, noi am strans masa si cand sa o dau jos din scaunel am realizat ca sotul nu ii daduse carligul jos, acela cu care desfaci cutia, si ca nu il mai gasesc. Si da si cauta-l. Wow, ma gandeam numai la TRraian al Ceelei. Vai de mine ce ma fac!!! Am intors casa cu fundu-n sus, in minte imi proiectasem tot felul de scenarii.
Eh, apoi m-am gandit ca l-a inghitit si gata. Il asteptam in kkuta.
Dupa vreo ora sotul se gandeste sa o caute in gura (ultimul loc la care m-as fi gandit sa ma uit ) si acolo era pacatosul cu pricina.
Durere cu copiii astia. Dar noi am fost vinovati.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Catrinel17,
pregateste-te intens pentru lasatul Oanei la gradi, ca nu-i usor. gindeste-te ca o lasi undeva unde ii e bine si isi face prieteni, daca ajuta. eu iti spun ca Alexandra si azi dimineata mi-a plins si se agata de mine, sa nu plec. cind credeam ca gata, se obisnuise (pina saptamina trecuta nici nu o interesa ca plec, se juca si - cind ii spuneam "bye, mami" - se intorcea scurt si ma privea cu un aer de genul "ok, whatever"), acum sa vad ca o luam de la capat... cum ma asex pe podea si o imbratisez, ma cuprinde si ea cu bratele si sta asa, cu capul pe umarul meu. iar eu sunt in intirziere la servici, dar as mai si sta cu ea, si atunci apare durerea/dilema, ca nici nu vreau sa-mi dezamagesc copilul, dar nici sa intirzii la birou... e tare greu pina iti iei inima in dinti ca sa pleci.

Mergi la inceput

Ciuf,
bine ca l-ati gasit! si eu sunt stressata sa nu bage in gura ceva aiurea, si cred ca - daca ni se intimpla noua - ii scoteam ochii sotului, ca mereu il ciondanesc cind ii lasa Alexandrei acces la ceva ce ar putea sa-i faca rau, cit de mic. Alexandra, in schimb, daca e prinsa ca mesteca ceva si stiu sigur ca eu nu i-am dat nimic, strig la ea "nu, nu!" si sa vezi ce rapid se executa si scuipa deocamdata, cel putin :)

hii, am numarul de mesaje egal cu anul nasterii, 1973 sa traiesc!

edit: uitati niste idei ca lumea de sandwichuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani Mariilor, Anamariilor, Marianelor, Mariutelor!!! multumim si noi pt urari!

Azi am fost cu Alicia prima zi la gradinita, pentru doar 2 ore, ca sa se obisnuiasca pe cand va incepe cu adevarat. S-a simtit f bine, s-a distrat, au avut multe activitati cat am stat noi acolo, mic dejun, joaca, colorat, cantat, citit o poveste, stiinte (azi a fost frog activity, au ascultat o poveste, au vizionat cartoane cu diferite broscute, ascultat inregistrarile sunetelor pe care le face fiecare broscuta, si au vazut o broasca superba adevarata), apoi au iesit afara la joaca la tobogan, biciclete, masinute, nisip, era si un airbouncer (stiti voi chestie de aceea umflata de sarit pe ea) care f tare i-a placut Aliciei, nu mai vroia sa vina de acolo. Ce zi! La plecare a facut la toata lumea bye-bye, si cred ca abia asteapta sa mergem din nou acolo maine. Numai ca maine va trebui s-o las o ora singura, sa se obisnuiasca si fara mine. Of of...
Vreti poze de azi?

Mergi la inceput