* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

N-shiro, cate stie Maria! Cred ca e super haioasa!

Aida, maine nu stiu cum va reactiona Alicia cand o voi lasa la gradi pt o ora, imi va fi si mie greu sa ma despart de ea mai ales daca plange, dar ma voi gandi la tine. Am tot pregatit-o pt momentul asta, si mereu ii explic, e f important sa stie ca o iubesc si ma intorc dupa ea mai tarziu, ca ea ramane sa se joace cu copiii etc. Stiu ca se va lasa cu plans dar sper sa fie bine.

Ciuf, voi cum ati trecut de primele zile la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ile.nu scumpa,nu am ganduri de lasat...sunt uper-entuziasmata plus ca stiu cat de repede trec 2 ani.Plus...ca aici e boierie,pe bune....scoala este la maxim 20 de minute de mers cu masina de acasa,scoala am de la 1 pa 5 dupamasa,exceptie lunea cand am de la 12 la 6 seara,...deci am timp dimineata sa fiu de la 7 pana pe la 10...cand fug la biblio,care-i in drum spre scoala,la 10 min de mers tot cu masina.Si plec dimineata doar marti,miercuri si joi,caci vineri am 4 ore de mate...si algebra,sincer.....e un subiect pe care l-as putea preda,....ma plictiseste,nu invat nimic nou....dar trebuie sa fiu acolo.....e ca si cum ti s-ar cere sa inveti tabla inmultirii.....analiza matematica mi-a dat mie ceva batai de cap in liceu,....dar la algebra sunt mamica,sincer.Deci invatatul imi ocupa diminetile,iar seara la 5 si jumate cand intru in casa ma joc cu Rudy,pe la 6 jumate cand...se mai racoreste un pic iesim la piscina care-i la 50 de metrii de casa noastra,stam si ne balacim cam o ora....apoi mai fugim la magazinele din jur unde au cosuri dintr-astea in forma de masinuta si Rudy e super-fericit cand are ocazia si el astfel sa fie la volan,chiar i-am facut o gramada de pozici...dar o sa mai dureze un pic cu pusul...caci e posibil abia prin octmbrie-noiembrie sa imi iau computer acasa...inca am o gramada de cheltuieli cu mutatul,....maine joi fug cu tot cu Rudy pana la NY sa vad ce rezolv cu mobila.Era vorba ca se muta acolo niste prieteni...care s-ar fi bucurat sa le ramana si ceva mobila,si uite asa nu mai plateam nici eu storage.....dar desi totul parea ok intre proprietar si ei la prima vedere....s-au iscat niste discutii....si nu se vor mai muta.....ramane de vazut ce o sa fac in privinta asta.Legat de SOP,...eu nu iau nimic.....nu am crezut ca e necesar......bine,nici ginecologul meu nu mi-a mentionat nimic de treaba asta.....chiar o sa-l intreb la viitoarea vizita....dar bine cred ca o sa ajung mai in toamna.....cand oi fi mai linistita si depasesc febra mutatului.

Catrinel,mai ce fetita iubareata ai tu acolo.....si Rudy face parte din clubul marilor iubareti.....iti dai seama ce iubire ar fi acolo....daca le-am face cunostinta?Pup Onika mica si sumpa!
La multi ani MARIILOR de toate varstele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by kim
Vreti poze de azi?

... mai intrebi?

hai curaj, ca va fi bine. ce mi s-a parut mie cel mai greu de suportat, a fost acea perioada pina s-a acomodat ea cu virusii specifici. dar adevarul e ca, de cind am mutat-o de la prima gradi, n-a mai avut probleme cu mucusorii sau stari febrile. abia astept sa vedem cum ii va fi miine. sa nu te furisezi cind pleci, ea trebuie sa stie ca mami pleaca, altfel te cauta copilul disperat si nu stie unde esti. macar asa sta linga usa, dar incertitudinea ii face mai mult rau. hai pupici, sa iasa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

noe v-am facut un print screen cu poza voastra la dc...era bia la Sa ne cunoastem...in stanga

Ai plecat la stuf?

Va pup!...Noapte buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

ROCSANA, tare dulce este japonica ta.Dr vorbeste, nu gluma. Cu tati se injura in japoneza sau si el tot pe aia cu "pida"o stie?
Hai ca esti dulce foc, påi sa stii ca am fost si cu vaca la cireada, si cite nu am mai facut pe la tara prin vacante. Påi pe bune ca amintirile mele din copilarie sint net superioare celor ale sotului.
Sincer si eu cred ca mamaele care-si tin copii acasa pina se duc la scoala, fac o mare greseala. Cunosc un caz unde baietelul a stat numai dupa fusta mamei, si acum se joaca numai cu fete. Noroc ca incepe scoala toaman asta.

MIHASER, SI MULTA BAFTA!

CATRINEL,"Oana cre ca e indragostita… a cunoscut un baietzel pe care-l cheama NOE"
Si eu sint stresata cind ma gindesc la prima sapt a lui viv la gradi. Cum ea e invatata numai cu mine, o sa-i fie tare greu. Mai nasol e ca mereu trebuie s-o duca sotul pt ca eu am cursuri de la 8,15 si treb sa plec la 7,30 de acasa.
Mda, trece si asta.

AIDA, påi cam asa e si in gradinitele de aici.Au si ei prinzul inclus, fructele si laptele.Ce duci tu la gradi pt Alex , la fel treb sa duc si eu pt viv.

CIUF, bine ca ati gasit cirligul si nu il inghitise.
Am påtit-o si eu cu viv de 2 ori. Odata bagase in gura vreo 2 bomboane, erau niste bomboane pt dureri in git. Alta data eram in bucatarie ,si o vad ca vine la mine zimbind cam ciudat. Mi-am dat seama ca ceva nu e in regula si am pus-o sa deschida gura. Scosese desteapta de ea o tasta de la laptop si si-o bagase in gura.
Fusai azi la scoala si ma laudam eu ca aici e sistemul altfel, dar na, ca nu fu sa fie. Treb sa imi aleg si eu cursurile, si pe bune ca nu stiu pe care. Dr ma mai informez. Mai era in grupa una, cred ca avea vreo 55 de ani. Aoleu ce curaj pe ea.

DELIA,ai dreptate, atit de repede trec anii, poate prea repede?
Ufff, matematica asta, nici nu stiu ce mai imi aduc aminte pe bune. Oricum am citi despre calatoria ta fulger ro-usa, ca sa dai testul ala la mate. M-a impresionat cit de repede le-ai facut pe toate in timp record.Dar ai zile incarcate, nu gluma. Ca obosesti nu simti?
Uff, ar trebui sa fiu si eu mai optimista, dar dupa ce vazui azi cit e de invatat, ma desumflai.
Påi sa inteleg ca tu,in ciuda ovarelor poli ,ai mensa? Ca eu fara diane o am de 2 ori pe an
Cite grade aveti acolo?

Si acum ma asez mumos in canapea pt "The King of Queens" si "Seinfeld"

Sa aveti o noapte linistita.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI MAIULE MARIA!!UN PUPICIC PT TINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Multumim Poli, din toata inima!!!

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Mihaser am asa o lene sa pun poze… dupa botez da, a urmat cununia noastra da nunta n-am facut… asta imi mai lipsea… poate reusesc azi cu pozele.
Mari petreci, petreci? Poate nu ne povestesti si noua… nici nu vreau sa-mi imaginez ce gratare s-au tras iar pe^acolo pe la voi…
Alinaalex asa e astia mici inteleg mult mai mult decat ne lasa noua impresia….
Catrinel aici zic astia ca o saptmana de acomodarele trebe la gradinita, nu mai mult. O sa bazaie putin dimineata dar tare fericita va mai fi dupa… Deci asa Oana & Noe = LOVE. N-ai ratat nici o poveste ca nu le-am scris si nici poze nu am pus ca mi-e lene sa le aleg…. Si la noi tot dupa criteriul cel mai aproape de casa a fost aleasa dar… diferenta de la cer la pamant. 800 de ani? Mamaaa a noastra avea numai 500 construita de Stefan cel Mare da… cred ca nerestaurata cam tot de atunci… doar Maria a stralucit… in rochita adusa de nanuta ei din Italia. Adica sa inteleg ca soacra peste 2 luni will be back? Uite asa eram si eu cu Maria… ma simteam atat de vinovata de faptul ca a trebuit sa mearga la gradinita din frageda pruncie astfel incat atunci cand venea acasa eram disperata un minutel nu o lasam singurica. Si cand ieseam pe undeva numai eu cu ea in spinare pe tati nu-l implicam deloc nici curat nu faceam doar ca sa stau sa petrec cat mai mult timp cu ea, de mine sa ma ocup… Doamne fereste! Daca inainte mergeam regulat la cosmetica iesiri cu fetele la una mica sau cu tati la un film sa zicem, toate au luat sfasit de cand cu Maria. Insa mersul in Romania tare bine mi-a prins… am realizat ca sunt prea exagerata, ca grija si posesivitatea asta excesiva nu pot fi decat in detrimentul Mariei. Am invatat sa ma mai detasez putin (stiind-o pe maini bune si fericita cu mama acasa) iesind in oras cu prietenii, facand anumite mici chestii pentru placerea proprie si personala fara a ma simti vinovata tare bine a mai fost… si m-am si incarcat cu noi baterii pt madam Maria…
Ciuf Doamne pai ce venituri tre sa ai ca sa platesti atata amarde bani la gradinite??? De ce e asa de scump? Si eu platesc cam aproape 400$ la Maria dar asta pt ca are 1 an, de la anul va fi mai ieftin si tot asa, dar ea si sta in fiecare zi program intreg plus prelungire de dimineata, ca ei incep de la 9 si eu o duc pe la 8 si ceva… Aoleu ce spaima ati tras cu Eva… asa patesc si eu cu Maria… intr-o zi am gasit-o cu un ac de siguranta in gura… Uitasem sa-ti zic de crocsii aia a lu Luca si aici e mare boom. Anul trecut imi erau urati tare, anul asta chiar ma batea gandul si mi-am luat avant sa-mi cumpar t intr-o zi. N-am gasit decat galbeni si m-am lasat. Cica sunt foarte usori si nu transpire piciorul in ei…
Aida ce greu cred ca ti-a fost…. Imi si imaginam faza… si Maria desi e fan “tetei” (sensei) are zile cand e prost dispusa si incepe sa scheaune. Dar aici nu te lasa sa o imbrasisezi pupi ca cica amplifici mai mult “durerea” lor si mi-o smulg imediat din brate. Si eu oricat de in intarziere as fi stau dupa colt si ascult pana se calmeaza. Si ii trece in secunda in care nu mai sunt in vizorul ei… Super tari sandwich-urile!!!! Moama imi ploua in gura…
Kim ce faina zi ati avut! O adevarata incantare pt Alicia. Eu cred ca mai mult ca sigur nu vor fi probleme de adaptare. Sigur ca vrem poze. V-am vazut si noi pozele de vacanta. Stiam de Perce e destul de faimoasa pe aici multi japonezi merg pe acolo (n-ati vazut nici unul?) Superb si spectacolul balenelor credca iti taiau respiratia…. Numai si m-ai facut sa-mi doresc sa ajung si eu candva acolo desi tare mi-ar mai fi teama printre balenele alea ca eu mi-s fricoasa raauuuu! Iar tu esti manechin in toata regula cum ziceau fetele si foarte cocheta… am remarcat ca nu-ti lipseste rujul de pe buze niciodata. Zicea candva o doamna care acum nu mai e (Dumnezeu s-o ierte!) ca rujul este prima nota pentru feminitatea unei femei si nu trebuie sa dispara decat inainte de culcare… (la mine rujul zboara primul drept penrtu care nici nu ma mai du degeaba…)
Ile pai si tati tot pe aia cu “pida” ca in lb japoneza nu se exista injuraturi….Te-as mai provoca cu niste chestii tzaranesti ca m-a luat asa o nostalgie da mai bin alta data…Am vazut-o si eu pe mumoasa de Viv care nu iti seamana deloc… pe sot nu il stiu dar se pare ca e copie fidela sau ma insel?
Adar vazut poze de Maia ochioasa si zulufoasa. O frumuseste in rochite la fel de frumoase!

Si doua proaspete de azi dimineata cu Maria.

Trezirea mea de obicei se face cu cate ceva in cap, un maimutoi, un pian, o carte, o masa… cand nu gaseste nimic interesant se suie ea cu fundul direct pe fata mea. Azi dimineata din fericire a fost o carte. Eu buimaca de somn o dau deoparte ea tot mi-o indesa… ma uit la ceas mai devreme cu jumate de ora dar sanse de somn nu mai erau si ii zic
“Bine mami hai sa citim”. Ii arat cifra 1. “ce-i asta?”
Ea: …..(pauza).
Eu:”Hai zi si tu U-NU!"
Ea: “Doi!”

Si mai tarziu
Vine la mine tinandu-se de pamparsi si zice “caca” “caca”
Ma uit, nu avea nimic facut si iti spun “Pai hai mami repejor la wc sa facem caca”
O sui, pe wc sta 30 de secunde si incepe sa strige “Gaaataa! Caca gataaa! Biceu (veceu) bye bye!”
Ma uit nu facuse nimic normal….

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

pentru Mariuci mici sau mari si ani frumosi si fericiti!..si la multi ani si pentru Tania, sanatate si noroc (chiar daca cu intarziere)!
Nshiro, am vazut pozele de la nunta la care ai fost cu prietena ta..erai frumoasa si te cred ca ti-e prins bine! Eu mai fug uneori (rar, ce-i drpt) prin oras la una mica cu prietnele si stiu ca te simti mai bine dupa, chiar daca dureaza putin si ti-e si dor de bebe intre timp. Multe cuvinte stie Maria, cam asa si Ana mea, vorbeste mlte, cele mai multe le poceste, aproape numai eu inteleg ce spue, mai laes cand sunt cuvinte noi.
Ciuf, te asteapta o gramada de treaba..!! Trebuie sa te organizezi bine de tot si cu ajutorul mamei,o sa ajungi pana la capat cu succes...chiar ca platesti mult pentru gradinita acolo!
Aida, ma doare un genunchi de mor...si tot la tine ma gandesc..si eu sunt nascuta tot in '73, asta in alta ordine de idei.
Ile, bine ai revenit la povesti cu si despre Viv, dar..nu numai!
Mihaser, citisem ca Noe e la vama Veche, dar cand m vazut mes tau am citit surf, in loc de stuf si m-am intors sa vad..unde a plecat dom'le, Noe?? ..cred ca am si eu nevoie de lentile..
Revin, mergem sa mancam un Nuno (Danonino)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinel, deci oana e IN LOVE..pai nu se pupa ea cu baietii..pardon, se lasa pupata de baieti prin parcuri mai ieri? Dar oare n-ar trebui sa fie invers? Adica intai IN LOVE, apoi pupatul? ma rog, fetele astea moderne din ziua de azi inverseaza totul!
Ana mea inverseaza la litere de zor, si in loc de lupu zice pulu, cred ca v-am mai zis asta. Si ca si in cazul Mariei de Nshiro toata lumea o tot intreaba :"cine bate, Ana, la usa sa manance iezii?".."pulu"..si toata lumea rade si o tot pune sa repete. Trebuie sa spun ca si eu o pun uneori sa zica..! La desene animate zice "ende", tot inversand litere si silabe a ajuns asa.
Ieri in parc o fetita a unei prietene tot imi cerea sa-i cumpar baloane. Zic"n-am bani, sunt in geanta".Mai peste vreo ora si Ana "bala, bala"(baloane). M-am facut ca n-aud. Se duce, ia ditamai rucsacul dupa ea (era pus pe jos) si zice: "mama, deanda (geanta), bani, bala", logica era clara, chiar daca fara prea multa vorbarie... In rest, tot incerc sa nu-i mai dau lapte noaptea, dar e foarte greu, nu cred ca o sa resusim vreodata. Noaptea trecute de la 4 la 5 aproape n-a dormit, tot imi cerea lapte, se catara pe mine, cerea danonino, desene..adica nu putea sa readoarma fara lapte, asta dupa ce pe la 1 mai bause o data. Cred ca s-a creat in capusorul ei o legatura intre lapte si somn, ca doar acum mananca sera bine si asta pe la 8, adica ar putea sa-i tina de foame macar pana pe la 6.
Micaalsa, Iulia cum mai doarme? oricum, tu nu-i dai lapte cand se trezeste, nu?

Mergi la inceput