hai la o cafea
Raspunsuri - Pagina 21

A_Iulia spune:
Ei, lumea aduna puncte multe in speranta ca o sa le schimbe in bonuri de masa
In rest, subiectul la care face referire topicul respectiv e unul singur (pe mai multe topice), cu aceesi protagonista. De-a lungul timpului la subiectele deschise de ea s-au postat valuri, valuri de sfaturi, de pareri, erau fete care nu dormeau noaptea ca sa vada ce se mai intampla...curata telenovela.
Primele valuri au disparut....nu mai e nimeni din primul front care sa mai continue sa posteze. Nici din valul doi...dar subiectele continua sa agate persoane de buna incredere, care, dintr-un motiv sau altul, isi dau cu parerea.
Putini stiu ca postarea acolo e ca si aruncarea unui fir de praf pe geam. Pierzi timp, atata tot. Pentru ca e extrem de ciclica povestea. Iar nimic din ce s-ar spune acum, absolut nimic, nu s-a mai spus deja de vreo 10 ori pana acum. Si nimic din ce se intampla acum (impacare, iar cearta, iar impacare cu lacrimi in ochi) - nu s-a intamplat si asta de nu stiu cate ori.
Adina + Olivia 04.03.2004

principe spune:
pe mine nu ma deranjeaza ca-i pe 2 -3 sau n topicuri, poate sa fie shi in alta pagina de net la" super eva" sau "play boy" nu-mi incarca memoria la p.c ,nu platesc chirie ptru spatiu,nu trebuie sa citesc sau sa raspund,shi deci de ce sa ma afecteze?este o pagina libera ,are regulile ei ,regulamentul nu impune sa nu ai variatzii pe acelashi subiect.
nu intzeleg cum afecteaza, dar vad cum se manifesteaza afectazii.
eu ma plimb pe la bucatarie ca sa miros arome noi.
monica mami de print

wonderful spune:
Deci nimic nou sub soare.Atunci cum de sunt oameni care stau de atatia ani?Te prinde?Nu urmaresc nimic cu intrebarile astea,pur si simplu vreau sa-mi dau seama de unele lucruri.Daca unii au obiceiul de a crea sub. ca n-au nimic mai bun de facut,de ce nu-s atentionati de moderatori?

wonderful spune:
quote:
Originally posted by principe
pe mine nu ma deranjeaza ca-i pe 2 -3 sau n topicuri, poate sa fie shi in alta pagina de net la" super eva" sau "play boy" nu-mi incarca memoria la p.c ,nu platesc chirie ptru spatiu,nu trebuie sa citesc sau sa raspund,shi deci de ce sa ma afecteze?este o pagina libera ,are regulile ei ,regulamentul nu impune sa nu ai variatzii pe acelashi subiect.
nu intzeleg cum afecteaza, dar vad cum se manifesteaza afectazii.
eu ma plimb pe la bucatarie ca sa miros arome noi.
monica mami de print
Pai e ca si cum ai cumpara de mai multe ori aceeasi carte!

principe spune:
ce interes are dc sa-i sanctioneze ,cu ce incalca regulamentul???
monica mami de print

A_Iulia spune:
Sigur, nu incalca cu nimic regulamentul.
De ce revolta? Este daca vrei o frustrare pe care o simt unii datorita timpului pierdut. Unii au pus suflet in raspunsuri (poate pare greu de crezut). E ca si cum te-ai uita la un film cu sufletul la gura si la sfarsit se ia brusc curentul. Solutia este sa nu mai citesti topicurile puse de autor. Cel mai simplu.
Enerveaza mult prin faptul ca este absolut ciclic - nimic nou sub soare, carusel.
Eu am avut o perioada de pauza pe forum - cam de vreo 2-3 ani. am "revenit" pe la inceputul anului asta, dupa mai bine de 2 ani pauza. Asa ca "data inrolarii" e fake. , nu exprima experienta in luni reale de forum.
Adina + Olivia 04.03.2004

wonderful spune:
De fapt ,cand ti se intampla ceva urat in viata,vrei sa-ti spui pasul si,eventual,sa ai parte de niste sfeturi,chiar daca ele au mai fost scrise si inainte,pt. altii.Pt. fiecare durerea lui e cea mai mare.Totusi cred ca sunt si unii care n-au ce face si tot 'concep'sub.

A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
De fapt ,cand ti se intampla ceva urat in viata,vrei sa-ti spui pasul si,eventual,sa ai parte de niste sfeturi,chiar daca ele au mai fost scrise si inainte,pt. altii.Pt. fiecare durerea lui e cea mai mare.Totusi cred ca sunt si unii care n-au ce face si tot 'concep'sub.
Pai sigur ca da. Insa de data aceasta acelelasi sfaturi s-au dat aceleasi persoane in aceeasi situatie de 10 ori. Doar ca sfaturile au venit, ce-i drept, de la autori diferiti (ti-am zis ca primele valuri de sustinatoare s-au retras...)
Adina +

principe spune:
pai eu cred ca totzi suntem constientzi cind postam ca exista o mare shansa ca cel in cauza sa nu faca ce-l sfatuim.
eu postez simplu din compasiune(daca estec cuvintul asta in ro)nu astept sa faca ce am spus,citzi psihologi nu dau ideii shi pacientilor l intra p o ureche si l iese p cealalta?? de ce sa ma simt frustrat??
cei care au pb refuleaza pb lor in discutzii ,nu-i critic ,ii pling.
shi am intilnit multe personaje pe dc ,unele par chiar f stapine p sine dar ishi refuleaza durerea in multe topice,este modul lor de a se descarca,de ce sa nu ii lasam??
monica mami de print