hai la o cafea

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Cui? Uite fac aici la tine :)

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Principe, iar te-apuca cu chatul? Doar stii ca nu ma lasa sa intru acolo ca nu ma recunoaste de membru.

Poate esti in perioada de probe.

Mergi la inceput

La 'intrebari si raspunsuri" e adr. net a moderatorului.Spune-i!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

revin sa ma vaaaaaaaaaait
am 3 invitatii la birthday party
mor!
cadourile nu sunt o problema: gift carduri si sa alerge prin mall sa isi ia ce vor...
dar ora petrecerilor ma omoara: unu sambata la 5, unu duminica la 5, si unu, nu stiu cand, da cred ca capiez.......
toate 3 sunt bbq, pai eu tin cura de slabire si seara la mine mai usurel cu mancarea...da, ce ti-ai gasit?

chat? a zis cineva chat?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Adinuta,vad ca esti de mult pe forum.In tot timpul asta s-a mentinut un standard sau s-a degradat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Mama, ce activitate intensa de seara. N-am lipsit decat putin si am avut atat de recuperat. Ma gandesc cu groaza cat o sa am de recuperat luni dimineata, ca maine plecam din Bucuresti.

Fetelor, dar este we? Nu putem bea si altceva decat apa cu lamaie?

Principe - Ceva cu banane? Ti-am citit super retetele. Acum sa vad pe cine gasesc sa le puna si in practica, ca eu.....

Belutza - Sa ne dai si noua reteta de sandwich la microunde.

Pupici si mai ganditi-va la un nou nume de subiect, avand in vedere activitate intensa de noapte. Am inteles ca felinarul nu va place. Asteptam si provincia.

Maadi si Calin (19.7.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wonderful, la ce te referi? In general sau vreo sectiune speciala? Desi sincer nu am idee orice varianta ar fi.

Mergi la inceput

Asteptandu-va, citeam "Refuz" si parea sa fie 1 oara cand cineva se arata satul de repetarea sub.
In plus,unele care creeaza des sub. sunt suspectate ca vor puncte multe?!Ce mare branza e ca ai puncte muuuulte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

un vin bun maadi!

mai dar a disparut shi stefania ,oare o ajuta pe belutza sa sufle in microunde???

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

frumushico,

ai dreptate ,parca suntem la gradinitza ,nu avem motive de cearta shi aruncat cu plastilina....eu "refuz" sa mai postez la sectiunea "...mergem mai departe"e de-a risul plinsul

monica mami de print

Mergi la inceput