hai la o cafea
Raspunsuri - Pagina 20

wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Principe, iar te-apuca cu chatul? Doar stii ca nu ma lasa sa intru acolo ca nu ma recunoaste de membru.
Adina +Olivia 04.03.2004
Poate esti in perioada de probe.

maru spune:
revin sa ma vaaaaaaaaaait
am 3 invitatii la birthday party
mor!
cadourile nu sunt o problema: gift carduri si sa alerge prin mall sa isi ia ce vor...
dar ora petrecerilor ma omoara: unu sambata la 5, unu duminica la 5, si unu, nu stiu cand, da cred ca capiez.......
toate 3 sunt bbq, pai eu tin cura de slabire si seara la mine mai usurel cu mancarea...da, ce ti-ai gasit?
chat? a zis cineva chat?
Doamne'ajuta!

wonderful spune:
Adinuta,vad ca esti de mult pe forum.In tot timpul asta s-a mentinut un standard sau s-a degradat?

Maadi spune:
Mama, ce activitate intensa de seara. N-am lipsit decat putin si am avut atat de recuperat. Ma gandesc cu groaza cat o sa am de recuperat luni dimineata, ca maine plecam din Bucuresti.
Fetelor, dar este we? Nu putem bea si altceva decat apa cu lamaie?
Principe - Ceva cu banane? Ti-am citit super retetele. Acum sa vad pe cine gasesc sa le puna si in practica, ca eu.....
Belutza - Sa ne dai si noua reteta de sandwich la microunde.
Pupici si mai ganditi-va la un nou nume de subiect, avand in vedere activitate intensa de noapte. Am inteles ca felinarul nu va place. Asteptam si provincia.
Maadi si Calin (19.7.2003)

A_Iulia spune:
Wonderful, la ce te referi? In general sau vreo sectiune speciala? Desi sincer nu am idee orice varianta ar fi.
Adina + Olivia 04.03.2004

wonderful spune:
Asteptandu-va, citeam "Refuz" si parea sa fie 1 oara cand cineva se arata satul de repetarea sub.
In plus,unele care creeaza des sub. sunt suspectate ca vor puncte multe?!Ce mare branza e ca ai puncte muuuulte?

principe spune:
un vin bun maadi!
mai dar a disparut shi stefania ,oare o ajuta pe belutza sa sufle in microunde???
monica mami de print

principe spune:
frumushico,
ai dreptate ,parca suntem la gradinitza ,nu avem motive de cearta shi aruncat cu plastilina....eu "refuz" sa mai postez la sectiunea "...mergem mai departe"e de-a risul plinsul
monica mami de print